- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi chamallows
- #7.021
suan olmadı. gunahımı alıyorsunuz Allah tan gunahım cok birazını dagıtmaya karar verdimben diyorum bu kizda bi sado mazoculuk var diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan olmadı. gunahımı alıyorsunuz Allah tan gunahım cok birazını dagıtmaya karar verdimben diyorum bu kizda bi sado mazoculuk var diye
Var var kırbaclar kelepcelerben diyorum bu kizda bi sado mazoculuk var diye
tovbe yok. benım gıbı yaslıda ne arar onlar uzun tatıle cıktımVar var kırbaclar kelepceler![]()
amann bende günah gırla cınım alırım bir dalsuan olmadı. gunahımı alıyorsunuz Allah tan gunahım cok birazını dagıtmaya karar verdim
ayy hala bdv de virüsü grip gibi görenler var yok korkana bulaşıyormuş korkmayana bir şey olmuyormuş yok 1 haftada iyileşiliyormuş vitamin alınca.doktor gibi akıl veriyorlar bir de .bunlar yüzünden bitmez bu virüsssben diyorum bu kizda bi sado mazoculuk var diye
dal nedir al işte cok haamann bende günah gırla cınım alırım bir dal![]()
Dizi izliyorum
ya evine misafir kabul eden neymiş turkıyede yasamiyormus. tamam da Kovıt19 kuresel bir tehtıt zaten hepımız içinayy hala bdv de virüsü grip gibi görenler var yok korkana bulaşıyormuş korkmayana bir şey olmuyormuş yok 1 haftada iyileşiliyormuş vitamin alınca.doktor gibi akıl veriyorlar bir de .bunlar yüzünden bitmez bu virüsss
elektronik sigara alalım sana aramızda para toplayıppp üşüme.pammuk eller cebeeeee kızlarrr film içinnnnnDizi izliyorum
Hava çok soğuk valla balkonda oturamiciim, sigaram olmadan da kk ya giremiyorum![]()
Benim arkadaşlarım birbirlerine yatılı gidiyor, çoluk çocuk:)ya evine misafir kabul eden neymiş turkıyede yasamiyormus. tamam da Kovıt19 kuresel bir tehtıt zaten hepımız için
Iyhh, hiç sevmem.elektronik sigara alalım sana aramızda para toplayıppp üşüme.pammuk eller cebeeeee kızlarrr film içinnnnn![]()
bacım ha canın sagolsun bılıyon benı yok bende para sen ver yerıme ben veririm sanaelektronik sigara alalım sana aramızda para toplayıppp üşüme.pammuk eller cebeeeee kızlarrr film içinnnnn![]()
bdv de bir kizcagız var baya sıkıntılıayy hala bdv de virüsü grip gibi görenler var yok korkana bulaşıyormuş korkmayana bir şey olmuyormuş yok 1 haftada iyileşiliyormuş vitamin alınca.doktor gibi akıl veriyorlar bir de .bunlar yüzünden bitmez bu virüsss
Korkmayana bulaşmıyor muymusayy hala bdv de virüsü grip gibi görenler var yok korkana bulaşıyormuş korkmayana bir şey olmuyormuş yok 1 haftada iyileşiliyormuş vitamin alınca.doktor gibi akıl veriyorlar bir de .bunlar yüzünden bitmez bu virüsss
masallah bızde evlerdeyızBenim arkadaşlarım birbirlerine yatılı gidiyor, çoluk çocuk:)
eşimin ve benim ailem de tam 9 doktor var 2 si enfeksiyon hastalıkları uzmanı biri de prof. ders veriyor tıp fakültesinde.onlar neler anlatıyor neler .ama bdv de ayyyy ne var korkacakkk bir gün hepimiz yakalanacağızz yazıyorlarya evine misafir kabul eden neymiş turkıyede yasamiyormus. tamam da Kovıt19 kuresel bir tehtıt zaten hepımız için
öyleymişş pöhhhhhh diye virüsü korkutup kaçıralımm biz de. maske yerine pöhhhh pöhhhh diye dolaşalım dışardaKorkmayana bulaşmıyor muymus![]()
Hoşgeldin film. Yün yorgana bürün iyiceneIyhh, hiç sevmem.
Şuan halimi görseniz karnınıza ağrı girer gülmekten.
Alaskadayım sanki![]()
bızı bıteren cahiliyet oluyor insanlar okuyorlar okulunu anlatıyorlar bazılarıda atıp tutuyor ordan burdaneşimin ve benim ailem de tam 9 doktor var 2 si enfeksiyon hastalıkları uzmanı biri de prof. ders veriyor tıp fakültesinde.onlar neler anlatıyor neler .ama bdv de ayyyy ne var korkacakkk bir gün hepimiz yakalanacağızz yazıyorlarpazar günü ölen doktorum bebeği 3 aylıktı 3 aylıkkk
![]()