- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.907
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.901
Boyumu net söyluyırum korkmayın 1.58boy kilo alalım laylon hanımm?
cüceyiz biz cüceeeeeee68 cok degıl kı boy kilo ve orantılı almak önemlı bence
yok bizimkiler ihtiyacı olan insanlar belli yani hallerinden, 4 koldan tutunuyorlar.evet asgari ücretle çalışan ve kirada oturanlardan kat kat iyiler.merkezi sistem ısınma bizimki 24 saat sıcak evleri daha ne olsunn.kadın da asla apartman işlerine bakmaz burnu diktir ezdirmez kendini
bende hep skinny jean giyerim ama artık giyemiyorum.arabada açtım düğmeyi çatlayacaktım yoksa.eşofmana talim edeceğim 3 kilo verene dek en azC ceycey0406 benimde pko dan dolayi karnim çok fazla, gecen annemin komşusu gördu, doğum ne zaman dedidoğurdum ya abla 3 sene oldu dedim kadin megerse karnimi gorunce hamileyim sanmış tekrar
bide saniyoki sakliyorum dogru soyle gercekten mi yokmu bebek falan diyo
Ben kesınlıkle cuceyım hele kılo aldıkca daha da cüceleşiyorumcüceyiz biz cüceeeeeee
çok uzun degilim maalesef, orantilida almiyorum.68 cok degıl kı boy kilo ve orantılı almak önemlı bence
selvi gibi boy bana göre.ben 1.57 ciğim sadeceBoyumu net söyluyırum korkmayın 1.58
ben artik toplum icine çıkmak bile istemiyorum yabende hep skinny jean giyerim ama artık giyemiyorum.arabada açtım düğmeyi çatlayacaktım yoksa.eşofmana talim edeceğim 3 kilo verene dek en az
Ben de sırf popodan alıyorum gıderek yere yaklasıyor bacaklar gorunmeyecek sonundaçok uzun degilim maalesef, orantilida almiyorum.
beni gorsen zaten ketcap gibi alttan sıkmışlar uste doğru çıkmıs yağlar mubarek
evde adım dombili dostik.dışarda ne diyorlar hiç fikrim yokkk.şişko patates annen diyede sesleniyor eşim kızıma ama kendininde maşallahı varben artik toplum icine çıkmak bile istemiyorum yaçok utanıyorum aynaya bakinca kendimden nefret ediyorum resmen ya
2000 yılına yeni girmistik orta okuldaydim ozaman, bir cocukla tartisirken bana senden korkan senim gibi olsun milenyum cücesi demişti banaBen kesınlıkle cuceyım hele kılo aldıkca daha da cüceleşiyorum
okulda daima en öndeydim spor dersi de dahillll2000 yılına yeni girmistik orta okuldaydim ozaman, bir cocukla tartisirken bana senden korkan senim gibi olsun milenyum cücesi demişti banabak kac sene gecti hala unutmadim.
füze attı sanki üstüme
Ya 68 kilo cok degıl böyle düşünme deniz. Verilmeyecek bir kilo hic degıl. Evde dura dura herkes kilo aldı cok normal. Yavas yavas evde plates falan yapsan bıle gıder 8 kılon emın ol.ben artik toplum icine çıkmak bile istemiyorum yaçok utanıyorum aynaya bakinca kendimden nefret ediyorum resmen ya
keşke bende popodan alsamBen de sırf popodan alıyorum gıderek yere yaklasıyor bacaklar gorunmeyecek sonunda
kışın kapanıyor da yazın durum vahimmmmmmmYa 68 kilo cok degıl böyle düşünme deniz. Verilmeyecek bir kilo hic degıl. Evde dura dura herkes kilo aldı cok normal. Yavas yavas evde plates falan yapsan bıle gıder 8 kılon emın ol.
okulda daima en öndeydim spor dersi de dahillll
deniz kardashiankeşke bende popodan alsamçok severim poposu toplu bayanları
Yok ya belli bir kıloya kadar evet de boy kısa olunca ıyu durmuyor. Bı de oyle top gıbı de degıl artık haşin kullandıkkeşke bende popodan alsamçok severim poposu toplu bayanları
benim idealim 52, onun ustu yavas yavas siritmaya basliyorYa 68 kilo cok degıl böyle düşünme deniz. Verilmeyecek bir kilo hic degıl. Evde dura dura herkes kilo aldı cok normal. Yavas yavas evde plates falan yapsan bıle gıder 8 kılon emın ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?