• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

yanlış anlamayin iş önerme sebebim şu 120 liraya 5 tır boşaltıp sırtını kızartiyor demenize cok uzuldum.
ayni paraya belki daha basit surekliligi olan bir is olabilir diye düsündüm.
evet hayat maalesef çok çok pahalı, şu donemde (pandemi) sizler içinde daha zor oldu gibi.
nerede yaşıyosunuz?
Estağfurullah neden yanlış anlayayım. Bakış açılarımız aynı sonuçta. Ankaradayız biz.

Ne diyelim Allah herkese yardım etsin.

Avrupa yapımlarını severim ben.
İspanya daha sıcak ama diğer avrupa yapımlarındaki soğukluk, gerilim, insanların duvar gibi oluşu ilgimi çekiyor.
Çoğu gerilim, polisiye falan izlemişimdir.
Netflix yoktu, dizimag vardı ahh dizimag, onun gibisi gelmedi.
broen var izlediniz mi? isveç-danimarka yapımı

Netflix te bulamadım.

hah şimdi diğer sitelere baktım.
Çok iyi oldu söylediğiniz, yarım bıraktığım bir diziymiş kendisi, hatırlamış oldum😍
ben 4 sezonu peş peşe izlemiştim, sevdiğim bir tarz
seviyorsanız önerilen başka isveç polisiyeleri de var- ben de vakit bulup bakabilmiş değilim onlara ama isim verebilirim :)

Burdan kpnuşalim canım memnunum.hemde çok öncesi sonrası fotolarımi atayım :KK53: 120 kilo civarı olunca yapiyorlar ben devlette oldum uçretsiz bide üstelik
yaklasik 55 kilo dahamı almam lazım yani 😁
ne var sanki şu ameliyati isteyene yapsalar 😭

Burdan kpnuşalim canım memnunum.hemde çok öncesi sonrası fotolarımi atayım :KK53: 120 kilo civarı olunca yapiyorlar ben devlette oldum uçretsiz bide üstelik
şu seren serengil in durumuna ne diyorsun mide küçültme ameliyatı olmuştu.34 beden büyük geliyormuş şimdi garip bir durum

Back