• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

C ceycey0406 benimde pko dan dolayi karnim çok fazla, gecen annemin komşusu gördu, doğum ne zaman dedi 😭😭😭 doğurdum ya abla 3 sene oldu dedim kadin megerse karnimi gorunce hamileyim sanmış tekrar😥
bide saniyoki sakliyorum dogru soyle gercekten mi yokmu bebek falan diyo 😂😂

evet asgari ücretle çalışan ve kirada oturanlardan kat kat iyiler.merkezi sistem ısınma bizimki 24 saat sıcak evleri daha ne olsunn.kadın da asla apartman işlerine bakmaz burnu diktir ezdirmez kendini
yok bizimkiler ihtiyacı olan insanlar belli yani hallerinden, 4 koldan tutunuyorlar.

C ceycey0406 benimde pko dan dolayi karnim çok fazla, gecen annemin komşusu gördu, doğum ne zaman dedi 😭😭😭 doğurdum ya abla 3 sene oldu dedim kadin megerse karnimi gorunce hamileyim sanmış tekrar😥
bide saniyoki sakliyorum dogru soyle gercekten mi yokmu bebek falan diyo 😂😂
bende hep skinny jean giyerim ama artık giyemiyorum.arabada açtım düğmeyi çatlayacaktım yoksa.eşofmana talim edeceğim 3 kilo verene dek en az

bende hep skinny jean giyerim ama artık giyemiyorum.arabada açtım düğmeyi çatlayacaktım yoksa.eşofmana talim edeceğim 3 kilo verene dek en az
ben artik toplum icine çıkmak bile istemiyorum ya 😭😭 çok utanıyorum aynaya bakinca kendimden nefret ediyorum resmen ya

ben artik toplum icine çıkmak bile istemiyorum ya 😭😭 çok utanıyorum aynaya bakinca kendimden nefret ediyorum resmen ya
evde adım dombili dostik.dışarda ne diyorlar hiç fikrim yokkk.şişko patates annen diyede sesleniyor eşim kızıma ama kendininde maşallahı var :rolleyes:

Ben kesınlıkle cuceyım hele kılo aldıkca daha da cüceleşiyorum😁
2000 yılına yeni girmistik orta okuldaydim ozaman, bir cocukla tartisirken bana senden korkan senim gibi olsun milenyum cücesi demişti bana 😂😂😂 bak kac sene gecti hala unutmadim.
füze attı sanki üstüme

Ya 68 kilo cok degıl böyle düşünme deniz. Verilmeyecek bir kilo hic degıl. Evde dura dura herkes kilo aldı cok normal. Yavas yavas evde plates falan yapsan bıle gıder 8 kılon emın ol.

okulda daima en öndeydim spor dersi de dahillll
😂😂😂 valla benim uzerimden bu konuda çok espiri döndu ya her ortamda
iş yerimde bir gun otururken bir abiye x abi bu evraklar gidecek demistim, adam etrafina bakti bakti deniz nerde ya ses var goruntu yok siz gorebiliyomusunuz demisti 😂😂😂
okulda hic arka siraya oturamadim mesela, dolmusta en arka köse koltuga oturunca adamlar orayı boş sanıp bir kisilik daha yer var saniyorlar

Ya 68 kilo cok degıl böyle düşünme deniz. Verilmeyecek bir kilo hic degıl. Evde dura dura herkes kilo aldı cok normal. Yavas yavas evde plates falan yapsan bıle gıder 8 kılon emın ol.
benim idealim 52, onun ustu yavas yavas siritmaya basliyor 😟
ben plates yapip o topun ustunde gerinsem fıtıklarım patlar ya 😂😂😂

Back