• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

evet kım ne yedı ne ictı kım gezdı dolastı para harcadı anlatın bakem kım zengın kım fakır ona gore yerımı yapacagım oraya :rolleyes:
ben gezip dolaşmadan harciyorum hergun 🤦
bugün kıza calisma masasi siparisi verdim 130 lira,
3 oyuncak 100 lira civari
gida 90 lira

evet kım ne yedı ne ictı kım gezdı dolastı para harcadı anlatın bakem kım zengın kım fakır ona gore yerımı yapacagım oraya :rolleyes:
kredi kartımın borcunu yatırmaya gittim bugün 5 kuruşum kalmadı hiç bir şeyde satın almadımmm 50 tl de harçlık aldım eşimden ay sonuna dek tam 85 tl m var gayettt fakirim yaniiii bu aralar

ben gezip dolaşmadan harciyorum hergun 🤦
bugün kıza calisma masasi siparisi verdim 130 lira,
3 oyuncak 100 lira civari
gida 90 lira
benim kız artık büyüdü benle itişiyor kendine marka marka montlar ayakkabılar alıyorsun bana gelince lumberjack koton dedi.dolaptan 400 e calvin klein mont aldım ama büyük aldım 2 sene giysin diye 12 13 yaş aldımmm parasını öyle çıkaracağımmm :rolleyes:

benim kız artık büyüdü benle itişiyor kendine marka marka montlar ayakkabılar alıyorsun bana gelince lumberjack koton dedi.dolaptan 400 e calvin klein mont aldım ama büyük aldım 2 sene giysin diye 12 13 yaş aldımmm parasını öyle çıkaracağımmm :rolleyes:
benimki de telefondan oyuncak vs bakarken yanima gelip ayyy bu güzelmiş bundan al diyor, kendime kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis bana bundan al vs 🤦
bugun yatarken sipariş listeliyodu yine 🤦
alacakmiyim tabiki hayir 😁

benimki de telefondan oyuncak vs bakarken yanima gelip ayyy bu güzelmiş bundan al diyor, kendime kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis bana bundan al vs 🤦
bugun yatarken sipariş listeliyodu yine 🤦
alacakmiyim tabiki hayir 😁
şimdi kandırırsın tabi küçük çünkü 7 yaşdan sonra nahhhh kanıyorlarrrr :rolleyes:

bugun. süt aldım 20 tl
pasama meyve alındı cok pahalı hersey. 120 tle
terzıye. 15 verıldı.
1000lıra ödeme yapıldı kredı
kıra ödendı
52 tle elektrik... bana bişeyler oluyor :olamaz::KK57:
304 tl elektrik geldi bizeee haline şükret.kızı uyutup geleceğim az sonra bekleyin beni anacığımmm :rolleyes:

Back