- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.861
Estağfurullah neden yanlış anlayayım. Bakış açılarımız aynı sonuçta. Ankaradayız biz.yanlış anlamayin iş önerme sebebim şu 120 liraya 5 tır boşaltıp sırtını kızartiyor demenize cok uzuldum.
ayni paraya belki daha basit surekliligi olan bir is olabilir diye düsündüm.
evet hayat maalesef çok çok pahalı, şu donemde (pandemi) sizler içinde daha zor oldu gibi.
nerede yaşıyosunuz?
broen var izlediniz mi? isveç-danimarka yapımıAvrupa yapımlarını severim ben.
İspanya daha sıcak ama diğer avrupa yapımlarındaki soğukluk, gerilim, insanların duvar gibi oluşu ilgimi çekiyor.
Çoğu gerilim, polisiye falan izlemişimdir.
Netflix yoktu, dizimag vardı ahh dizimag, onun gibisi gelmedi.
Netflix te bulamadım.broen var izlediniz mi? isveç-danimarka yapımı
ben 4 sezonu peş peşe izlemiştim, sevdiğim bir tarzNetflix te bulamadım.
hah şimdi diğer sitelere baktım.
Çok iyi oldu söylediğiniz, yarım bıraktığım bir diziymiş kendisi, hatırlamış oldum
Çok memnun olurumben 4 sezonu peş peşe izlemiştim, sevdiğim bir tarz
seviyorsanız önerilen başka isveç polisiyeleri de var- ben de vakit bulup bakabilmiş değilim onlara ama isim verebilirim :)
Sigara içmeye kapalı balkona 2 ayrı polar sabahlık, peluş kulaklık, çizme patikle çıkıp balkonda ufo açıyorum.aklı olan dışarı çıkmasın Ankaralı lar
ben açik balkona çıkiyorumSigara içmeye kapalı balkona 2 ayrı polar sabahlık, peluş kulaklık, çizme patikle çıkıp balkonda ufo açıyorum.
Sokağa anca iki yün yorgan içinde çıkabilirim herhalde.
Burnum sızlıyor
Seninki iç yangınıben açik balkona çıkiyorum
turşu suyu iceyim bari koronaya da iyo geliyormuş mademSeninki iç yangını
Bacım sen nolur bir şeyler içme, 6 lt üzerine turşu suyu, bir de o susatır.turşu suyu iceyim bari koronaya da iyo geliyormuş madem
yok dikemem ya yeni geldi buz gibi damacanaBacım sen nolur bir şeyler içme, 6 lt üzerine turşu suyu, bir de o susatır.
Vallahi damacanayı dikersin kafaya.
Burdan kpnuşalim canım memnunum.hemde çok öncesi sonrası fotolarımi atayımyok dikemem ya yeni geldi buz gibi damacana
yaklasik 55 kilo dahamı almam lazım yaniBurdan kpnuşalim canım memnunum.hemde çok öncesi sonrası fotolarımi atayım120 kilo civarı olunca yapiyorlar ben devlette oldum uçretsiz bide üstelik
selam ceycey nasılsınselam millet.özlendiniz
şu seren serengil in durumuna ne diyorsun mide küçültme ameliyatı olmuştu.34 beden büyük geliyormuş şimdi garip bir durumBurdan kpnuşalim canım memnunum.hemde çok öncesi sonrası fotolarımi atayım120 kilo civarı olunca yapiyorlar ben devlette oldum uçretsiz bide üstelik
Ağzına ıslak terlikle vurmak istedim he isteyene yapsınlar kolaydı çunkümyaklasik 55 kilo dahamı almam lazım yani
ne var sanki şu ameliyati isteyene yapsalar
iyiyim teşekkürler sen nasılsın?selam ceycey nasılsın
O salak mide kücültme oldu yetmemiş bidaha oldu onu yapan dr ayrı manyak kendi ayrı manyakşu seren serengil in durumuna ne diyorsun mide küçültme ameliyatı olmuştu.34 beden büyük geliyormuş şimdi garip bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?