• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

2 tepsi börek pişirdim geldimmm netten tarifle yaptım güzel oldularr.netflixden mi dizi hangisi?
Ey maşallah.
Hayatım boyunca hayır diyemediğim ender şeylerden börek, bayılırım!

Hee netflix ergen dizisi.
Yoklukta başladım, zaman geçirmece gidiyor işte riverdale.
Sezon fazla, bölümler çok, bayağı oyaladı.

Ey maşallah.
Hayatım boyunca hayır diyemediğim ender şeylerden börek, bayılırım!

Hee netflix ergen dizisi.
Yoklukta başladım, zaman geçirmece gidiyor işte riverdale
çok güzel o dizi ben izledim .kızıl saçlı kızı hangi diziden tanıyorum acaba diye halaa düşünüyorum bulamadım :KK70:gossip girl ü de tekrardan izlemiştim her gece 1 bölümde gilmore girls izlerim tam ergenimmm yanii :KK53:

çok güzel o dizi ben izledim .kızıl saçlı kızı hangi diziden tanıyorum acaba diye halaa düşünüyorum bulamadım :KK70:
Bilmiyorum ben ilk defa denk geldim.
Son zamanlarda izlediğim ve oldukça hem görsel hem içerik olarak beğendiğim bir dizi ruh avcısı idi.
Mutlaka izle derim.

Bilmiyorum ben ilk defa denk geldim.
Son zamanlarda izlediğim ve oldukça hem görsel hem içerik olarak beğendiğim bir dizi ruh avcısı idi.
Mutlaka izle derim.
ispanyol dizilerini seviyorum ben bir de.3 tane izledim.hanedan dizisinin yeniden çekiminide izledim ama +18 lik di kızın uyumasını bekledim izlemek için :KK70:

çok güzel o dizi ben izledim .kızıl saçlı kızı hangi diziden tanıyorum acaba diye halaa düşünüyorum bulamadım :KK70:gossip girl ü de tekrardan izlemiştim her gece 1 bölümde gilmore girls izlerim tam ergenimmm yanii :KK53:
Ben de seviyorum ergen dizilerini, yormuyor.
Duygusal zamanımda kore yapımı boys over flowers ı tekrar tekrar izlerim.
Elite bitti, gossip girl, pretty little liars benzeri tüm ergenleri bitirdim😂

ispanyol dizilerini seviyorum ben bir de.3 tane izledim.hanedan dizisinin yeniden çekiminide izledim ama +18 lik di kızın uyumasını bekledim izlemek için :KK70:
Avrupa yapımlarını severim ben.
İspanya daha sıcak ama diğer avrupa yapımlarındaki soğukluk, gerilim, insanların duvar gibi oluşu ilgimi çekiyor.
Çoğu gerilim, polisiye falan izlemişimdir.
Netflix yoktu, dizimag vardı ahh dizimag, onun gibisi gelmedi.

Ben de seviyorum ergen dizilerini, yormuyor.
Duygusal zamanımda kore yapımı boys over flowers ı tekrar tekrar izlerim.
Elite bitti, gossip girl, pretty little liars benzeri tüm ergenleri bitirdim😂
elite i ben de izledim orda da homeseksüel ilişki gırla idi .ama okul kaynaklı dizileri seviyorumm.

Avrupa yapımlarını severim ben.
İspanya daha sıcak ama diğer avrupa yapımlarındaki soğukluk, gerilim, insanların duvar gibi oluşu ilgimi çekiyor.
Çoğu gerilim, polisiye falan izlemişimdir.
Netflix yoktu, dizimag vardı ahh dizimag, onun gibisi gelmedi.
hazırlığa başladığımız sene yan odamızda okutman bir kadın kalırdı yurttta.odamızda henüz tv yoktu.tv odasında hep fransız filmleri izlerdi bizde oda arkadaşımla sıkıntıdan mecbur ona eşlik ederdik trt 2 kanalıydı galiba müdavimi olmuştuk.hoca olduğu için kanalı değiştirelim de diyemiyorduk çömez olduğumuz için

elite i ben de izledim orda da homeseksüel ilişki gırla idi .ama okul kaynaklı dizileri seviyorumm.
Netflix her yapımda kullanıyor ve oldukça hoşuma gidiyor bu durum.
Farklı ırk, renk ve cinsel seçiciliklere açık olması, bunları sıradanlaştırıp ötekileştirmeyi azaltma çabası takdire şayan.

Farklı ırk, renk ve cinsel seçiciliklere açık olması, bunları sıradanlaştırıp ötekileştirmeyi azaltma çabası takdire şayan.
hollywood u izledim en son .açık açık rock hudson ın eşcinsel hayatını anlatıyor.ve ilk zenci kadın oyuncuyu.oynamak için verdikleri mücadeleyi falan.biz de ise eski oyuncular hep beyefendi hanımefendi gösteriliyor ondan sevmiyorumm.t. şoray mesela kaç kişi bilir evli adamla 20 yıldan fazla yaşadığını

iyi gecelerrrrr yoruldum bugün uyumaya çalışayım :KK200:

Günaydın herkese, bir süredir yazamadım. Topiğe uygun bir cevap verip yine kaybolayım diyorum :KK45:

Ben asgari ücretle çalışıyorum, onu da zar zor alıyorum. Artık kk ' da çoğunuz beni ve zor hayatımızı az çok biliyorsunuz.

Bu ay doğalgaz sayacı değişimi ve kaçak yüzünden boru değişimi olayına 599+400'den 1000-TL verdik.
Sonra oğlumun parmak ucu yürüme problemine PAFO kullanarak bir çözüm aramamız gerektiğini söyledi doktoru ve onun için de 1000-TL verdik. Ayakkabısı ile kullanılması gereken bir aletmiş bu PAFO, o da 400-TL. Etti mi size 2400 lira. 2.357 TL maaşım. Ayakkabısının ücretini biz yetişemediğimiz için sağolsun bir tanıdığımız gönderdi, yoksa ayakkabısını nasıl alacağız diye düşünüyorduk. Birde 1000-TL ye aldığımız PAFO kalitesi en düşük olanmış, 2000den fazla fiyatlar aldık ama bütçe yetişmedi onları tercih edemedik maalesef. Nasıl bir denklem ama di'mi? Hadi buyrun geçinelim bu durumda.

Doğalgazı, elektriği desen aldı başını gidiyor. Durumlar böyle işte.

Günaydın herkese, bir süredir yazamadım. Topiğe uygun bir cevap verip yine kaybolayım diyorum :KK45:

Ben asgari ücretle çalışıyorum, onu da zar zor alıyorum. Artık kk ' da çoğunuz beni ve zor hayatımızı az çok biliyorsunuz.

Bu ay doğalgaz sayacı değişimi ve kaçak yüzünden boru değişimi olayına 599+400'den 1000-TL verdik.
Sonra oğlumun parmak ucu yürüme problemine PAFO kullanarak bir çözüm aramamız gerektiğini söyledi doktoru ve onun için de 1000-TL verdik. Ayakkabısı ile kullanılması gereken bir aletmiş bu PAFO, o da 400-TL. Etti mi size 2400 lira. 2.357 TL maaşım. Ayakkabısının ücretini biz yetişemediğimiz için sağolsun bir tanıdığımız gönderdi, yoksa ayakkabısını nasıl alacağız diye düşünüyorduk. Birde 1000-TL ye aldığımız PAFO kalitesi en düşük olanmış, 2000den fazla fiyatlar aldık ama bütçe yetişmedi onları tercih edemedik maalesef. Nasıl bir denklem ama di'mi? Hadi buyrun geçinelim bu durumda.

Doğalgazı, elektriği desen aldı başını gidiyor. Durumlar böyle işte.
eve gelmeden yolda bitmiş resmen maaş 😟

eve gelmeden yolda bitmiş resmen maaş 😟
Ya maalesef öyle, Birde maaşımın hepsini almadığım aylar oluyor, parça parça sürekli içerde gidiyorum. Ücretsiz izindeydim geçen yıl uzun bir süre zaten. Hatta patronum beni kısa çalışma ödeneğinden faydalandıramamıştı. Ama su an hakkım olmuş galiba, ona başvurmayı düşünüyor. Hem işe gel hem kısa çalışma ödeneği al modunda. Kabul etmeyeceğimi söyledim, benim yapacağım bişey yok, ödeme gücüm yok diyor. Lise mezunu olarak iş bulmak zor, bir de yürüdüğüm ve oğlum olduğu için genelde eve yakın bir yer bakıyorum, iş seçeneğim az. Eşim vardiyalı çalıştığı ve oğlumu devralmam gerektiği durumlar olduğu için marketlerde çalışma saatim uymuyor.
Eşimde bende asgari ücrete çalışıyoruz. Eşim iş olurda ararlarsa ek iş yapıyor, tır indiriyor. Mesela bugün o işe gitti. 120 TL ye 5 tır koli indirecekler bir kuruma. Akşam geldiğinde sırtı kıpkırmızı oluyor. Çok üzülüyorum ama hayat şartları bu. Mecburuz buna.
Sorsanız ama geçinen çok insan var asgari ücretle.

Ya maalesef öyle, Birde maaşımın hepsini almadığım aylar oluyor, parça parça sürekli içerde gidiyorum. Ücretsiz izindeydim geçen yıl uzun bir süre zaten. Hatta patronum beni kısa çalışma ödeneğinden faydalandıramamıştı. Ama su an hakkım olmuş galiba, ona başvurmayı düşünüyor. Hem işe gel hem kısa çalışma ödeneği al modunda. Kabul etmeyeceğimi söyledim, benim yapacağım bişey yok, ödeme gücüm yok diyor. Lise mezunu olarak iş bulmak zor, bir de yürüdüğüm ve oğlum olduğu için genelde eve yakın bir yer bakıyorum, iş seçeneğim az. Eşim vardiyalı çalıştığı ve oğlumu devralmam gerektiği durumlar olduğu için marketlerde çalışma saatim uymuyor.
Eşimde bende asgari ücrete çalışıyoruz. Eşim iş olurda ararlarsa ek iş yapıyor, tır indiriyor. Mesela bugün o işe gitti. 120 TL ye 5 tır koli indirecekler bir kuruma. Akşam geldiğinde sırtı kıpkırmızı oluyor. Çok üzülüyorum ama hayat şartları bu. Mecburuz buna.
Sorsanız ama geçinen çok insan var asgari ücretle.
çok üzuldum, yaşadıgıniz yerde dısardan apartman görevlisi falan olarak calisabileceginiz bir yer yok mu?
akşamdan akşama çöpleri atmak gibi vs.
ek gelir olur sizede mesaide gerektirmez.

çok üzuldum, yaşadıgıniz yerde dısardan apartman görevlisi falan olarak calisabileceginiz bir yer yok mu?
akşamdan akşama çöpleri atmak gibi vs.
ek gelir olur sizede mesaide gerektirmez.
Mahallede birkaç yerle geçen yıl görüşmüştük ama olmadı maalesef. Zaten bizim sokağın çoğuna bir abi var iki kardeşler onlar bakıyor, bizim etraftaki evlere bizim apartman görevlisi bakıyor. Her fırsatı araştırıyoruz. Hatta bizim apartmana da talip oldum ama komşu abla bakıyor ona ayıp olacak diye olmadı sonra.

Aslında benim demek istediğim hayatın ne kadar zorlaştığı.

Mahallede birkaç yerle geçen yıl görüşmüştük ama olmadı maalesef. Zaten bizim sokağın çoğuna bir abi var iki kardeşler onlar bakıyor, bizim etraftaki evlere bizim apartman görevlisi bakıyor. Her fırsatı araştırıyoruz. Hatta bizim apartmana da talip oldum ama komşu abla bakıyor ona ayıp olacak diye olmadı sonra.

Aslında benim demek istediğim hayatın ne kadar zorlaştığı.
yanlış anlamayin iş önerme sebebim şu 120 liraya 5 tır boşaltıp sırtını kızartiyor demenize cok uzuldum.
ayni paraya belki daha basit surekliligi olan bir is olabilir diye düsündüm.
evet hayat maalesef çok çok pahalı, şu donemde (pandemi) sizler içinde daha zor oldu gibi.
nerede yaşıyosunuz?

Back