- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.721
Ama dolandırıcı, adam beni dolandırdı ve hala da devam ediyorkardeşime dolandırıcı deme yolarımmm
Yani evet öyle bir sıkıntı yaşanıyor, ucu alınamıyor bu işinbiz kucukken annemle markete giderdik, annem bize hic sormazdi bir sey istiyormusunuz vs diye.
istersek alirdi evet ama kendi hic sormazdi bende yer etmis beklemisim demek ki,
simdi bakkalada gitsem bir sey istiyormusun diye soruyorum, yada istedigin bir sey varsa alabilirsin diyorum.
kiyafetlerini kendine sectirmeye calisiyorum vs. tercih hakki taniyorum dedigin gibi o 1 metrelik bebe markette burnumdan getiriyobuna da ihtiyacim var bunuda almam lazim, ay bundan da yoktu benim diye diye kasaya gidiyoruz bugun eline kadin pedi almışti ondan yokmuş
benim etradimda pek cocuk yok izleyebilecegim haliyle soracagim ebeveynde yok, merak ettikce buralardan bakiyorum soruyorum ögreniyorum.Asla sormaz benimkiler, asla.
Hatta hayır derim ve ‘sen karışamazsın bu beni ilgilendiriyor’ der bir de sıpalar
Benimki bir sorun, seninki sorun mu bilemedim.
Ama arkadaşlarımın çocukları da hep anne baba desteği, izni soruyorlar, benimkilerin tuhaf olduğunu iddia ediyorlar.
bende dolar borç vermiştim baktım gelmiyor 2 sene geçti.araba aldırdım kurtardım paramıııı.Ama dolandırıcı, adam beni dolandırdı ve hala da devam ediyor
Benim ohoo, hiç yoksa 50 diyeyim ve hepsi görüştüğüm insanlar, akrabalar.benim etradimda pek cocuk yok izleyebilecegim haliyle soracagim ebeveynde yok, merak ettikce buralardan bakiyorum soruyorum ögreniyorum.
bizimki de evde oyle hayir de otur seyret ondan sonra illa yapacak, disarda tam bir hanimefendiYani evet öyle bir sıkıntı yaşanıyor, ucu alınamıyor bu işin
Benimkilerin de ihtiyaç listesi, istekleri asla bitmez ama 1 hak tanıyorum, beni o konuda dinlemek zorundalar çünkü o 1 olan hakkı da alırım elinden, biliyor.
Hangisi doğru yanlış inan bilemiyorum, ben isterdim biraz benden izin ya da onay beklesin ama sanırsın komşu teyzeyim, o kadar bağımsızlar.
Arkamı döndüğüm anda hayır dediğim şeye ulaşmanın illa bir yolunu buluyorlar.
Araba alacağım diye satmaya götürdü altınlarımı seneler önce, gidiş o gidiş.bende dolar borç vermiştim baktım gelmiyor 2 sene geçti.araba aldırdım kurtardım paramıııı.
bizimki de çok tehlikeli isler pesinde kosuyo, ayni benim kucuklugum illa bi yere tirmanacak cikacak düşecek vsBenim ohoo, hiç yoksa 50 diyeyim ve hepsi görüştüğüm insanlar, akrabalar.
Nüfusu kocamın sülalesi patlattı son 4 senede
En tuhafları benimkiler, o kadar diyeyim.
1 tane düşman başına dediğim, popomu kaşıdığım oldu.
Başka hatırladığım, gözüme anormal gelen sıpalarım dışında yok.
gördüm resimlerini.maşallahları var sen de abart da abart film.sadece biraz yaramazlarBenim ohoo, hiç yoksa 50 diyeyim ve hepsi görüştüğüm insanlar, akrabalar.
yaramaz çocuk iyidir aslında ama anneye zor işteBenim ohoo, hiç yoksa 50 diyeyim ve hepsi görüştüğüm insanlar, akrabalar.
Sen 1 saat yalnız kal, ben çocuk görmemişim dersin.gördüm resimlerini.maşallahları var sen de abart da abart film.sadece biraz yaramazlar
parani yönetmek ona kalmış sankiAraba alacağım diye satmaya götürdü altınlarımı seneler önce, gidiş o gidiş.
Yüzsüz yüzsüz geçen bana ‘senin paranla altın aldım biraz ama altın düştü ne şanssızsın ya’ dedi.
Ben de ‘senle evliyim, belli değil mi şansım, ver ulan paramı’ diye carladım.
Sonuç gene yok gene yok.
O para bende olsaydı şuan 5 katı ederindeydi çünkü ya araba alırdım ya arsa vs.parani yönetmek ona kalmış sanki
Kesınlıkle harcıyor nakit eline gecerse asla birikim mantıgı yok.Akshshshsh
Eşine neden güvenmiyorsun, benimki gibi dolandırıcı değildir yahu, koca asker adam
AhahahshKesınlıkle harcıyor nakit eline gecerse asla birikim mantıgı yok.
ya madem araba almayacakti altini ne akla bozmus kiO para bende olsaydı şuan 5 katı ederindeydi çünkü ya araba alırdım ya arsa vs.
Öylece 5 sene duran tl ne olur, yok olur.
Öyle de oldu zaten.
Ben bozdur diye verdim, düğün takılarıydı ve nefret ederim altından.ya madem araba almayacakti altini ne akla bozmus ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?