Geçinemeyenler kulübü

Yani evet öyle bir sıkıntı yaşanıyor, ucu alınamıyor bu işin
Benimkilerin de ihtiyaç listesi, istekleri asla bitmez ama 1 hak tanıyorum, beni o konuda dinlemek zorundalar çünkü o 1 olan hakkı da alırım elinden, biliyor.

Hangisi doğru yanlış inan bilemiyorum, ben isterdim biraz benden izin ya da onay beklesin ama sanırsın komşu teyzeyim, o kadar bağımsızlar.
Arkamı döndüğüm anda hayır dediğim şeye ulaşmanın illa bir yolunu buluyorlar.

benim etradimda pek cocuk yok izleyebilecegim haliyle soracagim ebeveynde yok, merak ettikce buralardan bakiyorum soruyorum ögreniyorum.

benim etradimda pek cocuk yok izleyebilecegim haliyle soracagim ebeveynde yok, merak ettikce buralardan bakiyorum soruyorum ögreniyorum.
Benim ohoo, hiç yoksa 50 diyeyim ve hepsi görüştüğüm insanlar, akrabalar.
Nüfusu kocamın sülalesi patlattı son 4 senede

En tuhafları benimkiler, o kadar diyeyim.
1 tane düşman başına dediğim, popomu kaşıdığım oldu.
Başka hatırladığım, gözüme anormal gelen sıpalarım dışında yok.

bizimki de evde oyle hayir de otur seyret ondan sonra illa yapacak, disarda tam bir hanimefendi
ben ayda bir markete goturdugumden buyuk alisverise orda aldiklarina karismiyorum pek, ama geri kalanina abartirsa karisiyorum sonu yok cunku bu isin dedim ya kadin pedi almis ondan yokmus
bugun arabaya gizliden evde var dedigimiz seyi atmis mesela kasada farkettim, gorunce goz goze geldik incinmesin diye ses etmedim aldim ama sonu yok iste

bende dolar borç vermiştim baktım gelmiyor 2 sene geçti.araba aldırdım kurtardım paramıııı.
Araba alacağım diye satmaya götürdü altınlarımı seneler önce, gidiş o gidiş.
Yüzsüz yüzsüz geçen bana ‘senin paranla altın aldım biraz ama altın düştü ne şanssızsın ya’ dedi.
Ben de ‘senle evliyim, belli değil mi şansım, ver ulan paramı’ diye carladım.
Sonuç gene yok gene yok.

bizimki de çok tehlikeli isler pesinde kosuyo, ayni benim kucuklugum illa bi yere tirmanacak cikacak düşecek vs

gördüm resimlerini.maşallahları var sen de abart da abart film.sadece biraz yaramazlar

yaramaz çocuk iyidir aslında ama anneye zor işte

İllallah ettim ben o tırmanma işinden.
Emekledikleri günden beri tırmanıyorlar.
1yaşında tezgahta, dolap üstünde geziyorlardı.
Hiç değişmedi o tarz şeyler.
Perdelere asılıp tarzancılık oynuyor yahu benimkiler, ne diyeyim...

gördüm resimlerini.maşallahları var sen de abart da abart film.sadece biraz yaramazlar
Sen 1 saat yalnız kal, ben çocuk görmemişim dersin.
Bu kadar iddialıyım, her şeyi geç popolarında çivi var anacım.
Öyle oturtup etkinlik, lego vs yaptıramazsın, hepsi ayakta ve hareket halinde yapılıyor bizde.
Kıza tangram yaptırmaya benzemez bunlar, dayanıklı olacaksın komando gibi

parani yönetmek ona kalmış sanki

ya madem araba almayacakti altini ne akla bozmus ki
Ben bozdur diye verdim, düğün takılarıydı ve nefret ederim altından.
Para lazım bana dedim, o da bizim kuyumcudan aldık ona bozdurayım işçilik vs almaz dedi.
İyi dedim verdim, ne bileyim ben adam dolandırıcı
Altın o zaman sağlam çıkmıştı, çeyrek 180 falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…