• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

kitaplar var zaten gecen seneden almaya basladim ☺️ seviyorum baya faydali, zihin gelisimini dehset destekliyor
tangram da çok kullandık daha küçükken.bu aralar da leoyla kafayı bozdu 1000 lik legoyu 2 günde tatmamlıyor yensini bekliyor.mendebur lemur diye bir fenomene de hasta :rolleyes:

kendi istiyor kuzum ama ben empoze ettim orası doğru.dohturrrr olacakk inşallah hepinize bedava bakacakkkkkk :rolleyes:
Doktor olması için bunlara gerek yok ki anacım😂
Benim en yakın çocukluğunu bildiğim bir akrabamız var.
Köy gibi küçük bir yerde yaşadı, ne oyuncak gördü ne doğru düzgün eğitim.
Aha o çocuk doktor oldu, zor bir şey mi sanki?
Kutucukları doğru işaretleyeceksin.
Bir sınava bakıyor altı üstü, doğduğundan beri hazırlamaya gerek yok ki😂😂

niye bilmiyorum ama legoyu almaya elim varmadı 😂😂😂
yarın 3 kutu lego gelecek toyzz shoptan harry potter hepsi de indirim vardı yüzde otuz 630 tl daha verdi annanne toruna.senin annanne tırt çıktıı ayolll.dövizle maaş alıyor bir de :KK53:

Doktor olması için bunlara gerek yok ki anacım😂
Benim en yakın çocukluğunu bildiğim bir akrabamız var.
Köy gibi küçük bir yerde yaşadı, ne oyuncak gördü ne doğru düzgün eğitim.
Aha o çocuk doktor oldu, zor bir şey mi sanki?
Kutucukları doğru işaretleyeceksin.
Bir sınava bakıyor altı üstü, doğduğundan beri hazırlamaya gerek yok ki😂😂
istisnalar kaideyi bozmaz.2 soru işaretlemeyle olsa ben de olurdum doktor :rolleyes:

niye öyle diyosun ya ne tatli oynuyolardi kardan adamla
Ben böyle şeylere karşıyım kişisel olarak.
Tek beğendiğim sistem montessori ve eğitimidir, gerisini çocukluklarından çalmak olarak görüyorum.

Elbet çocuklarım yaramaz o ayrı ama ben yapı olarak böyle olduğum için de bu kadar yaramaz olabildiler.
Matematik bilmiyor ama evde aldım verdim ben seni yendim oynayarak istemsiz zeka çalıştırıp kazanacağı mesafeyi ayarlıyor.
Tecrübe, hayat karşılığı 💖ben
😂😂

Tek beğendiğim sistem montessori ve eğitimidir, gerisini çocukluklarından çalmak olarak görüyorum.

Elbet çocuklarım yaramaz o ayrı ama ben yapı olarak böyle olduğum için de bu kadar yaramaz olabildilet.
Matematik bilmiyor ama evde aldım verdim ben seni yendim oynayarak istemsiz zeka çalıştırıp kazanacağı mesafeyi ayarlıyor.
😂😂
okusun kız ayolll kurtarsın kendini kalp cerrahı olmak istiyor.bizim gibi fakir olmak istemiyorrr :KK70:

okusun kız ayolll kurtarsın kendini kalp cerrahı olmak istiyor.bizim gibi fakir olmak istemiyorrr :KK70:
Elbet çok güzel gelecekleri olsun ama en önce tek gayeleri mutlu olmak olsun.
Para bir güdüleyici olabilir.
Bizler o at yarışı çocuklarıydık, ben asla evlatlarıma yapmayacağım.
Hiçbir zaman sadece başarılı olmaları adına emek harcamayacağım, mutlu oldukları şeyde başarı için kampçılayacağım.
Binici olmak isterse ya da doktor olmak, gözümde farkı olmayacak.

Diyorum ya çevremde bit kadar çocuklar için ‘yazın ispanyada ev tutalım, orada dil öğrensinler’ planları yapılıyor.
Şimdiden gelecekleri inşaa ediliyor, proje çocuk onlar, söz hakları yok, ne acı.

Elbet çocuklarım yaramaz o ayrı ama ben yapı olarak böyle olduğum için de bu kadar yaramaz olabildiler.
😂😂
montessorinin peşinden bende çok koştum bi sure sonra amacina kafam basmadi 😂😂 hatta cankaya da bir montessori okulu var o kreşede çok baktim sonra icimden amaann kiz sen allahin sivaslisi işçi ananin babanin kizi,işci hanimi bi insansin sen kim montessori kim dedim 😂😂😂

8 matematik çözdüm üniversite sınavında 8 net yani eni topuuu.ama sosyalim fuldu ordan kurtardımm:rolleyes:
Ay ben hiç hatırlamıyorum ama bir kere bile test çözmeden girdim, ilk saat sonunda da sıkılıp çıktım ve gayet iyi puanım vardı.
Ailemin baskı ve hileleriyle girmek zorunda kaldım okula, gayet ege ya da dokuz eylüle gidebiliyordum yoksa.
Sınıfta benden düşük alıp burslu okuyan vardı yahu😂
Öyle bir aptallık bizimkisi.

Back