• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

ya bilgiye ulaşsa neyse esim abim devlet personeli ve onemli kurumlardalar, silivriden kurtulamayiz bir teror orgutune ait link acilsa
burda ekonomi ya da siyaset yazarken de dikkatli olun diyorum izleniyoruz.kesin bilgidir.geyiğe ve günlük sohbetlere devam o yüzdennn :KK70:

kolay para dedikleri tam olarak böyle bir şey heralde ya.
oh gel bu kadar uyenin oldugu yere her topikten 10 15 kisi bir bakayim diyip izlese yeter yani.
O iş öyle değil denizcim.
Çok büyük izlenmeler almalısın ki para kazanasın.
Yüzbinlerden bahsediyorum.
Ve youtube az para veriyor, reklam almıyorsan boş bir çaba.

O iş öyle değil denizcim.
Çok büyük izlenmeler almalısın ki para kazanasın.
Yüzbinlerden bahsediyorum.
Ve youtube az para veriyor, reklam almıyorsan boş bir çaba.
her topikten 15 kisi gitse buyuk oranini karşilar, bir cok foruma yazdigini dusun birde

her topikten 15 kisi gitse buyuk oranini karşilar, bir cok foruma yazdigini dusun birde
İmkansız yahu, büyük prodüksiyon şirketleri, ajanslar o rakamlara öyle zor ulaşıyor.
Yanılmıyorsam 1 milyon izlenmeye 10 bin veriyordu.
İnstada durum çok daha iyi ama youtube sıkıntılı, gelir kapısı olmaz asla eğer ki müthiş ünlü biri değilsen veyahut işbirliklerin yoksa.

İmkansız yahu, büyük prodüksiyon şirketleri, ajanslar o rakamlara öyle zor ulaşıyor.
Yanılmıyorsam 1 milyon izlenmeye 10 bin veriyordu.
İnstada durum çok daha iyi ama youtube sıkıntılı, gelir kapısı olmaz asla eğer ki müthiş ünlü biri değilsen veyahut işbirliklerin yoksa.
kuzu bir dandik makarna tarifi atiyorlar izlenme sayisina yuh diyorum bazen ya,
makarna ya makarna suya koy haşla yani
adam yazmis evde mangal tadinda tavuk but, ketcabi baharati basmis tavada kizartiyo 😂😂😂 ama izlenme sayisi ayyuka cikmis
bazen esime diyorum yemek videosu cekicem ben diye 😁

Ben çok masum gördüm bu arada, yeni bir üye içeriği bilmiyor, kendince zaman geçirme eylemi olarak sosyal kanal ve kk yı bulmuş😂
Öyle maddi kaygıları olup da kanal açtıysa zaten vah haline, bu arada ekonomi her anlamda çoğumuza sıkıntılı.
5 kazanana da sıkıntılı, 50 ye de.
Maaş artmaz ama zorunlu kalemlerinin hepsi 3 birim 5 birim artarsa elbet sıkıntıya düşülür.

kuzu bir dandik makarna tarifi atiyorlar izlenme sayisina yuh diyorum bazen ya,
makarna ya makarna suya koy haşla yani
adam yazmis evde mangal tadinda tavuk but, ketcabi baharati basmis tavada kizartiyo 😂😂😂 ama izlenme sayisi ayyuka cikmis
bazen esime diyorum yemek videosu cekicem ben diye 😁
Yemek, çocuk(hiç etik bulmuyorum), makyaj, ürün tanıtımı.
Bunlar sağlam tutuyor, geçen bir tarife girdim yahu türkçe yorum bulamadım.
Her dilde var, türkçe yok.
Nasıl olabilir ya dedim, tencerede haşlama usulü ekmek yapımıydı türk vlogcu.
Dünyaya açık bir platform olunca ucu bucağı yok ama tutulmak çok zor.

Yemek, çocuk(hiç etik bulmuyorum), makyaj, ürün tanıtımı.
Bunlar sağlam tutuyor, geçen bir tarife girdim yahu türkçe yorum bulamadım.
Her dilde var, türkçe yok.
Nasıl olabilir ya dedim, tencerede haşlama usulü ekmek yapımıydı türk vlogcu.
Dünyaya açık bir platform olunca ucu bucağı yok ama tutulmak çok zor.
kuzenimin kizi bir video izlerdi surekli çırtlak bir kadin çocuklaaaar biz fatih selimle parka geldik, allahim kadinin sesini duyunca tuylerim diken diken oldu bir baktim kadinin izlemesi arşa çıkmış ya yuh dedim.
o çocugu biri sokakta gorse fatih gel annen bizde dese sirf ismiyle seslendigi icin bile gidebilir peşinden adamin

Ben çok masum gördüm bu arada, yeni bir üye içeriği bilmiyor, kendince zaman geçirme eylemi olarak sosyal kanal ve kk yı bulmuş😂
Öyle maddi kaygıları olup da kanal açtıysa zaten vah haline, bu arada ekonomi her anlamda çoğumuza sıkıntılı.
5 kazanana da sıkıntılı, 50 ye de.
Maaş artmaz ama zorunlu kalemlerinin hepsi 3 birim 5 birim artarsa elbet sıkıntıya düşülür.
yok hiç masum değil .profilini inceledim.gayet bilinçli reklam yapıyor.milleti yönlendirerek termal kıyafet satış linki bile vermiş.zaten o sebeple şikayet eder etmez 2 dakika sürmeden banlandı.başka şikayetlerde olmuş demek ki

kuzenimin kizi bir video izlerdi surekli çırtlak bir kadin çocuklaaaar biz fatih selimle parka geldik, allahim kadinin sesini duyunca tuylerim diken diken oldu bir baktim kadinin izlemesi arşa çıkmış ya yuh dedim.
o çocugu biri sokakta gorse fatih gel annen bizde dese sirf ismiyle seslendigi icin bile gidebilir peşinden adamin
Benim küçük oğlan bayılıyor o fatih selime.
Arkadaşı olarak görüyor, video ile konuşuyor falan.
Gına geldi bana artık, bir de kuzeni var yusuf .
Fatih selim ve yusuf bizim evde her gün birkaç video izleniyor, sürekli ürün tanıtımı ve reklam.
İçerik sakıncalı değil diye kendimi avutuyorum.

Fatih selim ve yusuf bizim evde her gün birkaç video izleniyor, sürekli ürün tanıtımı ve reklam.
benimki de 1 yıl önceye kadar prenses elif izlerdi.resmen çocukların sırtından servet kazandılar basit bir evden lüks villaya taşındılar.bir de kardeş yaptılar yeni oyuncu lazım olduğundan. :KK70:

benimki de 1 yıl önceye kadar prenses elif izlerdi.resmen çocukların sırtından servet kazandılar basit bir evden lüks villaya taşındılar.bir de kardeş yaptılar yeni oyuncu lazım olduğundan. :KK70:
Hiç ama hiç doğru bulmuyorum çocuk üzerinden para kazanılmasını ya da onların konu edilmesini.
Korku gerilim filmi manyağıyımdır, bu içeriklerde olan çocukları ana tema yapanları yine izlemem.
Keza dramda da öyle, bırakın ya şu çocukları, nefret ediyorum.
Tüm her şeyimiz bitti, çocuk davranış, acı, korku ya da görüntülerinden para kazanacağız, ay ne kadar etik!

Çocuk oyuncu, çocuk şarkıcı, çocuk bilmem ne...
Umarım hepsine yasak gelir!

dün netflix de bling empire adlı reality bir program izledim.asyalı zengin kadın ve erkeklerin amerikadaki hayatını anlatıyor.o ne ihtişammmm.karar verdim biz fakir bile değiliz çoktann ölmüşüzzz haberimiz yokkk :kızgın: :KK53:

Hiç ama hiç doğru bulmuyorum çocuk üzerinden para kazanılmasını ya da onların konu edilmesini.
Korku gerilim filmi manyağıyımdır, bu içeriklerde olan çocukları ana tema yapanları yine izlemem.
Keza dramda da öyle, bırakın ya şu çocukları, nefret ediyorum.
Tüm her şeyimiz bitti, çocuk davranış, acı, korku ya da görüntülerinden para kazanacağız, ay ne kadar etik!

Çocuk oyuncu, çocuk şarkıcı, çocuk bilmem ne...
Umarım hepsine yasak gelir!
ömercik verdı bilir misin?sonu hazin olmuştuuu .ilk örneklerden biri oydu çocuk sömürüsünün ülkemizde

kuzenimin kizi orda ne gorse istiyordu ya, annesi en son sinirlendi yasakladi her yerden engelledi, birde o cocugun taklidini yapiyordu kiz surekli ciglik falan atiyodu zar zor kurtardi pacayi

ay sonuna kadar tam 35 tl m vardı.10 unu kıza kaptırdım kızma birader de yenildiğim için.25 tl ile ben nerelere gidemmmmm :KK53:

ay sonuna kadar tam 35 tl m vardı.10 unu kıza kaptırdım kızma birader de yenildiğim için.25 tl ile ben nerelere gidemmmmm :KK53:
benim koca kişişide kredi kartimin limitini astim diye harcligimdan kesti ustunu 😠
bende bundan sonra limit ustunu onun kartindan cekecegim 😂😂😂

benim koca kişişide kredi kartimin limitini astim diye harcligimdan kesti ustunu 😠
bende bundan sonra limit ustunu onun kartindan cekecegim 😂😂😂
kartım var da harcamayacağım çok dolu 2 gün içinde 1627 tl karta ödemem lazımm.çok açılmışım 3 ayda anca toparlarım durumu

Back