- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.681
tangram da çok kullandık daha küçükken.bu aralar da leoyla kafayı bozdu 1000 lik legoyu 2 günde tatmamlıyor yensini bekliyor.mendebur lemur diye bir fenomene de hastakitaplar var zaten gecen seneden almaya basladimseviyorum baya faydali, zihin gelisimini dehset destekliyor
bizim ki daha orjinal legoyla tanismadi annem alacaktangram da çok kullandık daha küçükken.bu aralar da leoyla kafayı bozdu 1000 lik legoyu 2 günde tatmamlıyor yensini bekliyor.mendebur lemur diye bir fenomene de hasta
Ceycey kızına fazla mı yükleme yaptın küçüklüğündetangram da çok kullandık daha küçükken.bu aralar da leoyla kafayı bozdu 1000 lik legoyu 2 günde tatmamlıyor yensini bekliyor.mendebur lemur diye bir fenomene de hasta
kendi istiyor kuzum ama ben empoze ettim orası doğru.dohturrrr olacakk inşallah hepinize bedava bakacakkkkkkCeycey kızına fazla mı yükleme yaptın küçüklüğünde
Hiç ilgilenmiyorum öyle olaylarla.
Benim bebeler eğitim değil güdülmeyi seviyor yapı olarak
annen zengin kadın alsınn tabikiiii.benim evlatlığa kabul etmedi ama canı sağolsunnnbizim ki daha orjinal legoyla tanismadi annem alacak
niye bilmiyorum ama legoyu almaya elim varmadıannen zengin kadın alsınn tabikiiii.benim evlatlığa kabul etmedi ama canı sağolsunnn
Doktor olması için bunlara gerek yok ki anacımkendi istiyor kuzum ama ben empoze ettim orası doğru.dohturrrr olacakk inşallah hepinize bedava bakacakkkkkk
yarın 3 kutu lego gelecek toyzz shoptan harry potter hepsi de indirim vardı yüzde otuz 630 tl daha verdi annanne toruna.senin annanne tırt çıktıı ayolll.dövizle maaş alıyor bir deniye bilmiyorum ama legoyu almaya elim varmadı
istisnalar kaideyi bozmaz.2 soru işaretlemeyle olsa ben de olurdum doktorDoktor olması için bunlara gerek yok ki anacım
Benim en yakın çocukluğunu bildiğim bir akrabamız var.
Köy gibi küçük bir yerde yaşadı, ne oyuncak gördü ne doğru düzgün eğitim.
Aha o çocuk doktor oldu, zor bir şey mi sanki?
Kutucukları doğru işaretleyeceksin.
Bir sınava bakıyor altı üstü, doğduğundan beri hazırlamaya gerek yok ki
Ben böyle şeylere karşıyım kişisel olarak.niye öyle diyosun ya ne tatli oynuyolardi kardan adamla
O senin şanssızlığın olmuşistisnalar kaideyi bozmaz.2 soru işaretlemeyle olsa ben de olurdum doktor
okusun kız ayolll kurtarsın kendini kalp cerrahı olmak istiyor.bizim gibi fakir olmak istemiyorrrBen böyle şeylere karşıyım kişisel olarak.
Tek beğendiğim sistem montessori ve eğitimidir, gerisini çocukluklarından çalmak olarak görüyorum.
Elbet çocuklarım yaramaz o ayrı ama ben yapı olarak böyle olduğum için de bu kadar yaramaz olabildilet.
Matematik bilmiyor ama evde aldım verdim ben seni yendim oynayarak istemsiz zeka çalıştırıp kazanacağı mesafeyi ayarlıyor.
Tecrübe, hayat karşılığıben
8 matematik çözdüm üniversite sınavında 8 net yani eni topuuu.ama sosyalim fuldu ordan kurtardımmO senin şanssızlığın olmuş
annem veriyo kız zaten, ben daha almadım benim elim gitmediyarın 3 kutu lego gelecek toyzz shoptan harry potter hepsi de indirim vardı yüzde otuz 630 tl daha verdi annanne toruna.senin annanne tırt çıktıı ayolll.dövizle maaş alıyor bir de
Elbet çok güzel gelecekleri olsun ama en önce tek gayeleri mutlu olmak olsun.okusun kız ayolll kurtarsın kendini kalp cerrahı olmak istiyor.bizim gibi fakir olmak istemiyorrr
montessorinin peşinden bende çok koştum bi sure sonra amacina kafam basmadiBen böyle şeylere karşıyım kişisel olarak.
Tek beğendiğim sistem montessori ve eğitimidir, gerisini çocukluklarından çalmak olarak görüyorum.
Elbet çocuklarım yaramaz o ayrı ama ben yapı olarak böyle olduğum için de bu kadar yaramaz olabildiler.
Matematik bilmiyor ama evde aldım verdim ben seni yendim oynayarak istemsiz zeka çalıştırıp kazanacağı mesafeyi ayarlıyor.
Tecrübe, hayat karşılığıben
saf mısın kuzummm al sok cebineeee.ben herşeyimin üstüne annem sağolsun yazdıracağım neredeyse donlarım da dahilllannem veriyo kız zaten, ben daha almadım benim elim gitmedi
Ay ben hiç hatırlamıyorum ama bir kere bile test çözmeden girdim, ilk saat sonunda da sıkılıp çıktım ve gayet iyi puanım vardı.8 matematik çözdüm üniversite sınavında 8 net yani eni topuuu.ama sosyalim fuldu ordan kurtardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?