- 17 Aralık 2015
- 26.743
- 48.805
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.661
hastaneye gitmek icin ambulans cagirmak gerekmiyomu yasaklardaherkes kılıfına uyduruyor yasak da dışarı çıkmak için.hastaneden randevu alıp gitmeyenler en baştaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastaneye gitmek icin ambulans cagirmak gerekmiyomu yasaklardaherkes kılıfına uyduruyor yasak da dışarı çıkmak için.hastaneden randevu alıp gitmeyenler en baştaaa![]()
Ay hangi anneler acaba ben de takıp edeyımbiri beni silkelesin de kendime geleyim ya
instagramda etkinlik icin takip ettigim bir kac anne var kadinlarin cocuklarinda ne gorsem aaa bu ne kadar egitici guzel biseymis ya hemen alayim modundayimönune gecemiyorum ya
reklam yasak diye biliyorumAy hangi anneler acaba ben de takıp edeyım
telefon kızımda arkadaşıyla konuşuyor.bitsin sana en yararlı eğitici ve eğlenceli setin görüntüsünü atayım.kızım anaokulunda isteksizdi aktiviteleri tamamlamıyordu dikkati dağınıktı.bu set sayesinde ve rehberlik desteğiyle 1.sınıftan beri hep sınıf birincisi.osman abalının setleri.kitap ve lego gibi renkli tahtalardan oluşuyorr.matematik zekasına da birrebir.yaşa göre kitaplarını alıyorsun legolarını bir kere ama yıllarca kullanılıyorbiri beni silkelesin de kendime geleyim ya
instagramda etkinlik icin takip ettigim bir kac anne var kadinlarin cocuklarinda ne gorsem aaa bu ne kadar egitici guzel biseymis ya hemen alayim modundayimönune gecemiyorum ya
kitaplari var çok severek çalisiyo kizim tekrar tekrar çözuyoruz,legolarini gormemistim, az once tangram eslestirme kartlariyla manyetik bisey zimbirtilari aldimtelefon kızımda arkadaşıyla konuşuyor.bitsin sana en yararlı eğitici ve eğlenceli setin görüntüsünü atayım.kızım anaokulunda isteksizdi aktiviteleri tamamlamıyordu dikkati dağınıktı.bu set sayesinde ve rehberlik desteğiyle 1.sınıftan beri hep sınıf birincisi.osman abalının setleri.kitap ve lego gibi renkli tahtalardan oluşuyorr.matematik zekasına da birrebir.yaşa göre kitaplarını alıyorsun legolarını bir kere ama yıllarca kullanılıyor
Bana da bana daatelefon kızımda arkadaşıyla konuşuyor.bitsin sana en yararlı eğitici ve eğlenceli setin görüntüsünü atayım.kızım anaokulunda isteksizdi aktiviteleri tamamlamıyordu dikkati dağınıktı.bu set sayesinde ve rehberlik desteğiyle 1.sınıftan beri hep sınıf birincisi.osman abalının setleri.kitap ve lego gibi renkli tahtalardan oluşuyorr.matematik zekasına da birrebir.yaşa göre kitaplarını alıyorsun legolarını bir kere ama yıllarca kullanılıyor
legoları da var mı sizde.sadece kitapları yenilemek yetiyor legolar 12 13 yaşa kadar kullanılıyor çünkü 2 yaşdanbizde de dikkat güçlendirme seti kitapları var 2 yaş ve 3 yaş onlar da güzel
bir de 2-4 yaş zekare smart görsel dikkat seti var içinden 10 kitapçık cıkıyor o da guzel
bu seti bana rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretim üyesi bir akrabamız tavsiye etmişti çok çok faydasını gördükkkkitaplari var çok severek çalisiyo kizim tekrar tekrar çözuyoruz,legolarini gormemistim, az once tangram eslestirme kartlariyla manyetik bisey zimbirtilari aldimdurmuyo elim ya kafayi yicem
legoları da var mı sizde.sadece kitapları yenilemek yetiyor legolar 12 13 yaşa kadar kullanılıyor çünkü 2 yaşdan
oyy oyy yerim onu daha küçükmüşş.ama sizin evdeki setlerle de motor becerisi matematik zekası çok gelişmiştir okula başlayınca farkı görürsünüzbu legolardan yok ama
ahsap bloklar dıye set var bır de jengalar var ya onun tahtaları ıle ınanılmaz oynuyor
su an ıcın bu ıkısı bayaa yeterlı ılerıde belkı 3 yasında bızımkı daha :)
ben arastirirken kendim buldumbu seti bana rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretim üyesi bir akrabamız tavsiye etmişti çok çok faydasını gördükkk
bunlar 8 9 yaş amaİşte bunlar kızlar
onlardan almistim, benim kız suyun icine atip atip boyalarini cikariyodubu legolardan yok ama
ahsap bloklar dıye set var bır de jengalar var ya onun tahtaları ıle ınanılmaz oynuyor
su an ıcın bu ıkısı bayaa yeterlı ılerıde belkı 3 yasında bızımkı daha :)
onlardan almistim, benim kız suyun icine atip atip boyalarini cikariyoduen son damacananin icinde gorunce kucuk bir sinir krizi esliginde depoyu boyladilar.
benim kizda 3 yasinda bu ara tangrama eslestirme kartlarina takik
2 3 yaşdan başlıyor kitapları yaşa göre satın alınıyor yaniiibunlar 8 9 yaş ama![]()
tangram cok eglencelibak bızım tangram yok alalım ya ıyı dedın :)
kitaplar var zaten gecen seneden almaya basladim2 3 yaşdan başlıyor kitapları yaşa göre satın alınıyor yaniii