Geçinemeyenler kulübü

biri beni silkelesin de kendime geleyim ya
instagramda etkinlik icin takip ettigim bir kac anne var kadinlarin cocuklarinda ne gorsem aaa bu ne kadar egitici guzel biseymis ya hemen alayim modundayim önune gecemiyorum ya
Ay hangi anneler acaba ben de takıp edeyım

biri beni silkelesin de kendime geleyim ya
instagramda etkinlik icin takip ettigim bir kac anne var kadinlarin cocuklarinda ne gorsem aaa bu ne kadar egitici guzel biseymis ya hemen alayim modundayim önune gecemiyorum ya
telefon kızımda arkadaşıyla konuşuyor.bitsin sana en yararlı eğitici ve eğlenceli setin görüntüsünü atayım.kızım anaokulunda isteksizdi aktiviteleri tamamlamıyordu dikkati dağınıktı.bu set sayesinde ve rehberlik desteğiyle 1.sınıftan beri hep sınıf birincisi.osman abalının setleri.kitap ve lego gibi renkli tahtalardan oluşuyorr.matematik zekasına da birrebir.yaşa göre kitaplarını alıyorsun legolarını bir kere ama yıllarca kullanılıyor

kitaplari var çok severek çalisiyo kizim tekrar tekrar çözuyoruz,legolarini gormemistim, az once tangram eslestirme kartlariyla manyetik bisey zimbirtilari aldim durmuyo elim ya kafayi yicem

Bana da bana daa

İşte bunlar kızlar

Eklentiler

• 162AF72D-527A-43F7-875A-4049D7081680.jpeg
    169,8 KB · Görüntüleme: 46
  • EDAA31BA-5F29-4FC9-8238-1C2A620A822C.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 163733DA-0EDF-4DCE-B1E5-EFAC47D1940C.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 781E0111-9904-44F0-9F91-84B300EBE686.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 42
bizde de dikkat güçlendirme seti kitapları var 2 yaş ve 3 yaş onlar da güzel

bir de 2-4 yaş zekare smart görsel dikkat seti var içinden 10 kitapçık cıkıyor o da guzel

legoları da var mı sizde.sadece kitapları yenilemek yetiyor legolar 12 13 yaşa kadar kullanılıyor çünkü 2 yaşdan

kitaplari var çok severek çalisiyo kizim tekrar tekrar çözuyoruz,legolarini gormemistim, az once tangram eslestirme kartlariyla manyetik bisey zimbirtilari aldim durmuyo elim ya kafayi yicem
bu seti bana rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretim üyesi bir akrabamız tavsiye etmişti çok çok faydasını gördükkk

legoları da var mı sizde.sadece kitapları yenilemek yetiyor legolar 12 13 yaşa kadar kullanılıyor çünkü 2 yaşdan

bu legolardan yok ama

ahsap bloklar dıye set var bır de jengalar var ya onun tahtaları ıle ınanılmaz oynuyor

su an ıcın bu ıkısı bayaa yeterlı ılerıde belkı 3 yasında bızımkı daha :)

bu legolardan yok ama

ahsap bloklar dıye set var bır de jengalar var ya onun tahtaları ıle ınanılmaz oynuyor

oyy oyy yerim onu daha küçükmüşş.ama sizin evdeki setlerle de motor becerisi matematik zekası çok gelişmiştir okula başlayınca farkı görürsünüz

bu legolardan yok ama

onlardan almistim, benim kız suyun icine atip atip boyalarini cikariyodu en son damacananin icinde gorunce kucuk bir sinir krizi esliginde depoyu boyladilar.
benim kizda 3 yasinda bu ara tangrama eslestirme kartlarina takik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…