- 17 Aralık 2015
- 26.770
- 48.839
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.641
Slav ırkı güzel maalesef estetık olarak sanslı doguyor lanet olasıcalarÖyle vücut olsa ben de kapama ihtiyacı duymayabilirim.
Şimdi milletin göz zevkini bozmamak adına kapatıyorum her bir yerimi
Ya ne zmandır görmemişsiniz özlemiş olman lazım ağlanma boşuna.
özlemiyorumYa ne zmandır görmemişsiniz özlemiş olman lazım ağlanma boşuna.
özlemiyorum
Sen kendini adapte et, önce zihnen hazırlan
dügunden sonra takilari pesinat yaparsiniz belki ?Geçinmeyle ilgili bir jeton düşüşü bırakıp gideceğim.
Büyüklerin "ev sahibi olmak"la ilgili takıntılarını bir nebze anlamaya başladım. Maaşının yarısı berbat bir evin kirasına yetiyorsa kiracılık zulümmüş. Tabi aynı büyükler, yeni mezun mühendis maaşıyla ve kyk borcuyla nasıl ev alacağımızı söylemez.
O kadar takı geleceğini düşünmüyorum. Düğün yapmayı da düşünmüyoruz zaten. Nikah da kaç kişi gelir, pandemi ne zaman biter... Hiç belli olmaz. Daha iyi maaşlara çalışabilmeyi umuyoruz ikimiz de.dügunden sonra takilari pesinat yaparsiniz belki ?
Şimdi bakabildim konuya.Kemalpaşa ile Şam tatlısı aynı şey mi? Şam tatlısını annem biz çocukken Ramazan’da yapardı, aklıma geldi. Yemezdim ama şimdi çocukluğuma gittim.
ben de. 2 kilo daha aldım semirdim iyice çok mutsuzummÖyle vücut olsa ben de kapama ihtiyacı duymayabilirim.
Şimdi milletin göz zevkini bozmamak adına kapatıyorum her bir yerimi
nasıl şehir burası kimseler yok sokakta arabalar da dahill.ürperdimmm
Yasak var ya ceyceynasıl şehir burası kimseler yok sokakta arabalar da dahill.ürperdimmm
bu kadar ısssız olmuyor yahuuu ankara da.bir iki araba 3 5 insan daima oluyorYasak var ya ceycey
Dünyada mısın?
Ana cadde isen evet öyle ama ara sokaklar boş her yer normal olarak.bu kadar ısssız olmuyor yahuuu ankara da.bir iki araba 3 5 insan daima oluyor
Nufus cok degıl ondan ceyceyım. Gecenler de askeri arac veya polis devriye araçları.bu kadar ısssız olmuyor yahuuu ankara da.bir iki araba 3 5 insan daima oluyor
ankarada yasak dinleyen olmayinca tabiYasak var ya ceycey
Dünyada mısın?
herkes kılıfına uyduruyor yasak da dışarı çıkmak için.hastaneden randevu alıp gitmeyenler en baştaaaankarada yasak dinleyen olmayinca tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?