Geçinemeyenler kulübü

Geçinmeyle ilgili bir jeton düşüşü bırakıp gideceğim.

Büyüklerin "ev sahibi olmak"la ilgili takıntılarını bir nebze anlamaya başladım. Maaşının yarısı berbat bir evin kirasına yetiyorsa kiracılık zulümmüş. Tabi aynı büyükler, yeni mezun mühendis maaşıyla ve kyk borcuyla nasıl ev alacağımızı söylemez.

dügunden sonra takilari pesinat yaparsiniz belki ?

dügunden sonra takilari pesinat yaparsiniz belki ?
O kadar takı geleceğini düşünmüyorum. Düğün yapmayı da düşünmüyoruz zaten. Nikah da kaç kişi gelir, pandemi ne zaman biter... Hiç belli olmaz. Daha iyi maaşlara çalışabilmeyi umuyoruz ikimiz de.
Dert topiğim ettim bu konuyu da. Aslında küçük şeylerle mutluyum ben. Ev de neymiş... Ben en son kendime yeni bir parka aldım. Onun mutluluğu içerisindeyim. :)

Kemalpaşa ile Şam tatlısı aynı şey mi? Şam tatlısını annem biz çocukken Ramazan’da yapardı, aklıma geldi. Yemezdim ama şimdi çocukluğuma gittim.
Şimdi bakabildim konuya.
Şam tatlısı irmik kullanarak yapılan daha farklı bir tatlı.
Kemalpaşa yuvarlak bir peynir tatlısı onu hazır alıp sadece şerbet hazırlayıp kaynatıyorsunuz.
Ben şerbetli tatlı sevmem fazla ama eşim az şekerli yaptığı için 3-4 tane yiyorum.
Bugün sabahtan evdeydi supangle yapmış hazır karışım kullanmadan kendisi hazırlamış.
Adama tatlı olsun hiç üşenmiyor.

biri beni silkelesin de kendime geleyim ya
instagramda etkinlik icin takip ettigim bir kac anne var kadinlarin cocuklarinda ne gorsem aaa bu ne kadar egitici guzel biseymis ya hemen alayim modundayim önune gecemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…