• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Resti çeksin biriniz

kendk standartlariniza göre kursaniz😳

Aile standartlarını sağlamak zorunda değilsiniz ki.
Hangi taraf beklentideyse o atsın elini cebine.
Şu dönemde geçim çok zor, ikiniz çalışan insanlarsanız bir şekilde öylesi böylesi olur ama tek çalışanla ev kurmak ya da borç ödemek bayağı hayal dünyası/

Bizim de çabamız o yönde. Ama çok enerji harcatıyorlar. Hayat zor zaten bir de insanlarla savaşıyoruz. Keşke daha kolay olaydı.
Kimseden de pek yardım istemiyoruz şu koşullarda. Ertelenmiş olsa da, biz yine kendi isteğimize göre minimal bir hayat kuracağız. :)

benim koca beni almaya gelemeyecek ellam 😂😂😂
Adama sen planı anlat, koşarak gelir her türlü gelir o, merak etme.

Bizim bir tanıdık belediyeyi arayıp ‘yaşlıyım ben hastaneye gideceğim taksiyle ama yol kapalı, taksi gelmiyor bugün ilaç alma günüm’ deyip bina kapısına kadar yol açtırmıştı😂
Sonra da arabasına binip işe gitti...

Bizim de çabamız o yönde. Ama çok enerji harcatıyorlar. Hayat zor zaten bir de insanlarla savaşıyoruz. Keşke daha kolay olaydı.
Kimseden de pek yardım istemiyoruz şu koşullarda. Ertelenmiş olsa da, biz yine kendi isteğimize göre minimal bir hayat kuracağız. :)
kapini kapattiginda bize gore ev kurun diyen aileleriniz cektiginiz zorlugu bilmesin diye mutluymus gibi yapacaginiza gercekten mutlu olun az esyaniz olsun.
esya hic onemli degil herkesin cok luks seyleri olacak diye bir kaidede yok.
beğenmeyen alsin koysun ozaman standardi neyse.
begenmeyende gelmesin

Nacizane tavsiye, her şeyin en ekonomik olanını edinin.
İster 1 verin ister 10 ama daha üç sene geçmeden ya pişman olacak ya da başka yeni modellerden beğeneceğiniz için hiçbir farkı kalmayacak gözünüzde.

Aileler daima talepkar, sınırınızı çizdikten sonra çekinceniz olmaz.

kaza çok oluyor böyle havalarda bir de onunla mı uğraşılacakkk allah korusun.otur ananın evinde :rolleyes:
ah bana kalsa hiç gitmem de kız ozledi ozlemeyi gectim eve kargoyla yolladigim heyecanla bekleyip hala goremedigi esyalari var 😂😂😂
babam gelsin beni gorsun esyalarimida getirsin diyo çocuk işte heveslenmiş demek ki.

Adama sen planı anlat, koşarak gelir her türlü gelir o, merak etme.

Bizim bir tanıdık belediyeyi arayıp ‘yaşlıyım ben hastaneye gideceğim taksiyle ama yol kapalı, taksi gelmiyor bugün ilaç alma günüm’ deyip bina kapısına kadar yol açtırmıştı😂
Sonra da arabasına binip işe gitti...
ay yapamayacagım galiba 😂😂😂 düşünuyorum dusunuyorum heycanlanmiyorum bile 😳

Back