- 17 Aralık 2015
- 26.743
- 48.805
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.621
benim ki libidosuzluk degilde, tenler uyuşmuyor sanirimacaba Ankara daki ruh ikizim sen misin _ayaklar aynı no boy aynı libidosuzluk aynı birer de kız çocuğumuz var şaka gibii bir benzerlikk
bir gün parayı bulursan adamı boşar boğazda bir yalı dairesine yerleşirsin.Ama bulana dek dursun adam durduğu yerdebenim ki libidosuzluk degilde, tenler uyuşmuyor sanirim
boğazda yalıya gerek yok yahubir gün parayı bulursan adamı boşar boğazda bir yalı dairesine yerleşirsin.Ama bulana dek dursun adam durduğu yerde
Ten uyumu cok önemli, uyum yoksa libido da kalmıyor zorunluluga dönüşüyor. Ben hep libidosu yüksek bir kadındım ama esımle tanıstıgım gun anlamıstım tenımızın uyumlu oldugnubenim ki libidosuzluk degilde, tenler uyuşmuyor sanirim
Boyun kac film? 165 ustuysen gayet ıyu dururEn azından boyunla uyumlu.
Sanki 180 boyum var gibi ayaklarım 40 numara ama dengem iyidir, çok az düşerim.
Bunu dediğim için yarın kesin evde superman uçuşuyla parçalarım dizlerimi
Ben ayagı cok onemserim, hep coraplı dururum bakımlı ojeli pembe ayaklarbende 36 giyiyorum
Yok ya nerdeBoyun kac film? 165 ustuysen gayet ıyu durur
ayağımızı öpen kocamız olduda bizmi pembe oje surmedikBen ayagı cok onemserim, hep coraplı dururum bakımlı ojeli pembe ayaklaresım oper arada
burada çok soğuk camdan disari kafani uzatsan kulaklarin çıtırdıyor, meşhur ankara ayazıGünaydın kızlar. Gece kar yagısı durmus yagmur yagmıs eritmiş olan karı. Suan dısarısı baya soguk camlara yaklasılmıyor dogalgazı 50 de kullanıyorum yıne de soguk sanki.
Dönüş bugün görünüyor mu?burada çok soğuk camdan disari kafani uzatsan kulaklarin çıtırdıyor, meşhur ankara ayazı
evet saat 2 gibi gelecek heraldeDönüş bugün görünüyor mu?
Biz akşama seni yok yazıyoruz, görünme buralardaevet saat 2 gibi gelecek heralde
Ulke ortalamasına gore uzun bir kadınsın ve 40 numara cok buyuk degıl.Rus kadınlarının ayakları buyuk olurmus ama cok güzellerYok ya nerde
168 167 civarı.
O ayak bayağı 175 e lazım, bende ne geziyor anlamadım.
Öptür işte bu gece ya da masaj yaptır ve farkı görayağımızı öpen kocamız olduda bizmi pembe oje surmedikben her zaman topuk ve tirnak torpuleme yaparim pensle soyle bir etleri alirim mini pedikur oje sadece tatilde falan surerim yada acik ayakkabi giyeceksem
Boyla alakalı işte ayak büyüklüğü ama gerçekten bende ne arıyor hiç anlamadımUlke ortalamasına gore uzun bir kadınsın ve 40 numara cok buyuk degıl.Rus kadınlarının ayakları buyuk olurmus ama cok güzeller
Üşümezsın bu gece sen ver ateşiburada çok soğuk camdan disari kafani uzatsan kulaklarin çıtırdıyor, meşhur ankara ayazı
Ünv yıllarında calısırdım bırıktırdıklerımle tatıle gıderdım. İzmir'de kemeraltında vero moda vardı o zmanlar şimdi var mı bılmıyorum. Rus bir kadın geldı saat 12 falan içeriye bi gırdı 1.80 vardı herhalde gözler masmavı saclar sarı mermer bir ten yani geecekten cok güzel ister istemez bakıyosun. Neyse bırseyler ıstedı kabine girdi ben diger ıstedıklerınu getırmek için gıttım geri geldim ve ne göreyim kadın kabin kapısını acmıs ve cırılcıplakBoyla alakalı işte ayak büyüklüğü ama gerçekten bende ne arıyor hiç anlamadım
Çok paten sürdüm çocukken ona bağlıyorum
Hamileliklerde feciydi ama, 42 numara terlik giyiyordum offf, futbolcu ayağı gibi.
Biz akşama seni yok yazıyoruz, görünme buralarda
Öyle vücut olsa ben de kapama ihtiyacı duymayabilirim.Ünv yıllarında calısırdım bırıktırdıklerımle tatıle gıderdım. İzmir'de kemeraltında vero moda vardı o zmanlar şimdi var mı bılmıyorum. Rus bir kadın geldı saat 12 falan içeriye bi gırdı 1.80 vardı herhalde gözler masmavı saclar sarı mermer bir ten yani geecekten cok güzel ister istemez bakıyosun. Neyse bırseyler ıstedı kabine girdi ben diger ıstedıklerınu getırmek için gıttım geri geldim ve ne göreyim kadın kabin kapısını acmıs ve cırılcıplakanadan üryan bekliyor sonrasında da kapamadı oyle denedı denedı bi büstiyer aldı gıttı.Bunu neden anlattım ben sımdı yaw ha ayakları esımın ayaklqrından büyüktü sanırım ama öyle bakımlıydı kı benim ellerden güzeldi nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?