Geçinemeyenler kulübü

bir gün parayı bulursan adamı boşar boğazda bir yalı dairesine yerleşirsin.Ama bulana dek dursun adam durduğu yerde
boğazda yalıya gerek yok yahu
bana bir bahçeli ev yeter gecekondu bile olur valla tek derdim bahçeli ev doğalgazi sicak suyu olsa yeter

Günaydın kızlar. Gece kar yagısı durmus yagmur yagmıs eritmiş olan karı. Suan dısarısı baya soguk camlara yaklasılmıyor dogalgazı 50 de kullanıyorum yıne de soguk sanki.

Ben ayagı cok onemserim, hep coraplı dururum bakımlı ojeli pembe ayaklar esım oper arada
ayağımızı öpen kocamız olduda bizmi pembe oje surmedik ben her zaman topuk ve tirnak torpuleme yaparim pensle soyle bir etleri alirim mini pedikur oje sadece tatilde falan surerim yada acik ayakkabi giyeceksem

Günaydın kızlar. Gece kar yagısı durmus yagmur yagmıs eritmiş olan karı. Suan dısarısı baya soguk camlara yaklasılmıyor dogalgazı 50 de kullanıyorum yıne de soguk sanki.
burada çok soğuk camdan disari kafani uzatsan kulaklarin çıtırdıyor, meşhur ankara ayazı

ayağımızı öpen kocamız olduda bizmi pembe oje surmedik ben her zaman topuk ve tirnak torpuleme yaparim pensle soyle bir etleri alirim mini pedikur oje sadece tatilde falan surerim yada acik ayakkabi giyeceksem
Öptür işte bu gece ya da masaj yaptır ve farkı gör

Ulke ortalamasına gore uzun bir kadınsın ve 40 numara cok buyuk degıl.Rus kadınlarının ayakları buyuk olurmus ama cok güzeller
Boyla alakalı işte ayak büyüklüğü ama gerçekten bende ne arıyor hiç anlamadım
Çok paten sürdüm çocukken ona bağlıyorum
Hamileliklerde feciydi ama, 42 numara terlik giyiyordum offf, futbolcu ayağı gibi.

Ünv yıllarında calısırdım bırıktırdıklerımle tatıle gıderdım. İzmir'de kemeraltında vero moda vardı o zmanlar şimdi var mı bılmıyorum. Rus bir kadın geldı saat 12 falan içeriye bi gırdı 1.80 vardı herhalde gözler masmavı saclar sarı mermer bir ten yani geecekten cok güzel ister istemez bakıyosun. Neyse bırseyler ıstedı kabine girdi ben diger ıstedıklerınu getırmek için gıttım geri geldim ve ne göreyim kadın kabin kapısını acmıs ve cırılcıplak anadan üryan bekliyor sonrasında da kapamadı oyle denedı denedı bi büstiyer aldı gıttı.Bunu neden anlattım ben sımdı yaw ha ayakları esımın ayaklqrından büyüktü sanırım ama öyle bakımlıydı kı benim ellerden güzeldi nerdeyse

Öyle vücut olsa ben de kapama ihtiyacı duymayabilirim.
Şimdi milletin göz zevkini bozmamak adına kapatıyorum her bir yerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…