• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sizin mesafe katetmeniz uzun sürüyordur yahu😂
36 ayak mı olur, her türlü dezavantaj.
Ne yürüme ne yüzme ohooo.
sen öyle san 36 no ayakkabılar diğerlerinden daha ucuza alınıyor tek kalıyorlar çünkü satılması zor olduğundannn :KK53:

Muhabbetin arasına gireceğim ama başlığa çok cevap veresim geldi.
Veriyorum: Hayır, geçinemiyoruz.
Biz diyorum, ev kurmaya çalıştığımız nişanlım ve benden bahsediyorum. Hala nişanlım çünkü ailelerin standartlarını karşılayamadığımız için evlenemiyoruz da. Hayat zor kız kardeşlerim.

aynen öyle oluyo yuruyorum yuruyorum arkami donuyorum anca 100 m mesafe olmus 😂😂😂 boyda bir karış olunca ☺️
En azından boyunla uyumlu.
Sanki 180 boyum var gibi ayaklarım 40 numara ama dengem iyidir, çok az düşerim.

Bunu dediğim için yarın kesin evde superman uçuşuyla parçalarım dizlerimi😂

madonna da kısa maradona da :KK53:
sutun gibi bacaklari olan bir gaci olmak isterdim uzun boylu, dedem hep bunda 10 cm daha boy olsaydi buna hic bas edemezdik allah dagina göre kar vermiş derdi sonrada gerci bundan olsa olsa tepe olur derdi 😁

Biz diyorum, ev kurmaya çalıştığımız nişanlım ve benden bahsediyorum. Hala nişanlım çünkü ailelerin standartlarını karşılayamadığımız için evlenemiyoruz da. Hayat zor kız kardeşlerim.
Resti çeksin biriniz

sutun gibi bacaklari olan bir gaci olmak isterdim uzun boylu, dedem hep bunda 10 cm daha boy olsaydi buna hic bas edemezdik allah dagina göre kar vermiş derdi sonrada gerci bundan olsa olsa tepe olur derdi 😁
amannn ben memnunum boyumdan hostes subay polis manken olmayacaksak boya ne gerek var :KK53:

kendk standartlariniza göre kursaniz😳

Aile standartlarını sağlamak zorunda değilsiniz ki.
Hangi taraf beklentideyse o atsın elini cebine.
Şu dönemde geçim çok zor, ikiniz çalışan insanlarsanız bir şekilde öylesi böylesi olur ama tek çalışanla ev kurmak ya da borç ödemek bayağı hayal dünyası/

Back