- 17 Aralık 2015
- 26.743
- 48.805
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.501
yani boşansan da çocuk icin belirli bir yaşa kadar koca kişisiyle muhattapsın mecburen, mümkunse tabiÇocuklar olayları bizim kadar etraflı ve soyut boyutlu düşünemez.
Boşanma gerçekleşirse ve tek ebeveynle huzurlu olsa bile ‘iyi ki annem boşandı ne kadar huzurluyuz’ demez babayı özlemeye devam eder.
Anne-babası boşanan tüm çocukların en büyük hayali ebeveynlerinin tekrar biraraya gelmesidir.
Bu gerçekleşmeyince çocuk hırçınlaşır hatta bazen kendini suçlar.
O nedenle boşanma sürecinde ebeveynlerin hem birbiriyle ilişkisi hem de çocuğa yaklaşımı çok önemli.
Bahsettiğimiz konudaki çocuk anne-babasının ayrılmasının herkes için en doğru karar olduğunu ancak yetişkin olduğunda tam anlamıyla kavrayıp anlayacak.
Kütahyalıyız ikimiz de.nereli eşiniz :)
Hadi ya oglum nasıl heveslenmıstı okula gıdıcez karne almaya diye cok üzülecek.karneler dijital olacakmış ama takdir belgesi neden verilmiyor yahuuu.çocukların motivasyonu ne olacak ?
karne neyse de takdir teşekkür verilmeli okuldan veliler gider alırız bağış istemeyi biliyorlar.takdir yoksa bağış ta yokkkHadi ya oglum nasıl heveslenmıstı okula gıdıcez karne almaya diye cok üzülecek.
Ya ceycey her şeyi tam da takdir teşekkür kaldı sankikarne neyse de takdir teşekkür verilmeli okuldan veliler gider alırız bağış istemeyi biliyorlar.takdir yoksa bağış ta yokkk
Yani coxuklugumu düşünüyorum da karne günleri cok heyecanlıydı benim için gece uyuyamazdım.Oglum da aynı heyecanla beklıyor garibim.Aylardır 7 - 10 yaş cocuklar ekran basında kah eglendıler kah sıkıldılar ama cabaladılar. Tabi motivasyon olarak belgeler olsa güzel olur, ikinci yarı için de güdüleyici bir etken olurdu ama aylardır derslere katılamayan öğrenciler oldu onların durumları nasıl degerlendırılecek belkı de bu sebepledir.karne neyse de takdir teşekkür verilmeli okuldan veliler gider alırız bağış istemeyi biliyorlar.takdir yoksa bağış ta yokkk
Bu başarı belgesini hayatım boyunca anlamsız buldum.Yani coxuklugumu düşünüyorum da karne günleri cok heyecanlıydı benim için gece uyuyamazdım.Oglum da aynı heyecanla beklıyor garibim.Aylardır 7 - 10 yaş cocuklar ekran basında kah eglendıler kah sıkıldılar ama cabaladılar. Tabi motivasyon olarak belgeler olsa güzel olur, ikinci yarı için de güdüleyici bir etken olurdu ama aylardır derslere katılamayan öğrenciler oldu onların durumları nasıl degerlendırılecek belkı de bu sebepledir.
derse giremeyen cocuklara neye göre not verilecek acabakarneler dijital olacakmış ama takdir belgesi neden verilmiyor yahuuu.çocukların motivasyonu ne olacak ?
burda hala yağıyorCok güzel kar yagdı 1 saat kadar sürdü. Cocuklar cıkalım dediler indirdik aşagı kardan adam yaptık, kar topu oynadık yerlerde yuvarlanıp tepindiler, ben de boş durmadım eşime sniper atışlarımı yaptım cok eglendim fskskls
ben birazdan ineceğim karda yürümeye.burda hala yağıyor
Aslında hepsi yetenek olarak degerlendırılmeli yani her cocugun müzige resime yetenegı olmadıgı gibi sayısal ya da sözel derslere yetenegı olmayabilir. Not sistemiyle bu durum tek tip zihinsel bir sürec olarak standardize edilmiş oluyor. Keşke böyle olmasa ve 4. sınıf sonrası yetenek sınıfları olusturulsa ve her cocuk harika resimler yapıyormuscasına ya da mükemmel matematık bilmek zorundaymıscasına bır zorlama olmasa. Yetenek alanında başarı güdülense ama yani nerde var bunlar bunu da bilmiyorum.Bu başarı belgesini hayatım boyunca anlamsız buldum.
Çocukları daha o yaşta ayrıştırıyor, birbirleri arasında ötekileştirmeyi öğretiyoruz.
Halbuki başarı ve başarısızlık biriciktir.
Bunun ne ödülü ne de cezası olmalı.
Keşke tamamen ortadan kalksa da bir kağıt parçası uğruna değil, kendileri için çalışmanın gerekli olduğunu anlasalar.
Almanya eğitim sistemi öyleydi, şimdi değişmiş midir bilmiyorum elbet.Aslında hepsi yetenek olarak degerlendırılmeli yani her cocugun müzige resime yetenegı olmadıgı gibi sayısal ya da sözel derslere yetenegı olmayabilir. Not sistemiyle bu durum tek tip zihinsel bir sürec olarak standardize edilmiş oluyor. Keşke böyle olmasa ve 4. sınıf sonrası yetenek sınıfları olusturulsa ve her cocuk harika resimler yapıyormuscasına ya da mükemmel matematık bilmek zorundaymıscasına bır zorlama olmasa. Yetenek alanında başarı güdülense ama yani nerde var bunlar bunu da bilmiyorum.
Kemalpaşa ile Şam tatlısı aynı şey mi? Şam tatlısını annem biz çocukken Ramazan’da yapardı, aklıma geldi. Yemezdim ama şimdi çocukluğuma gittim.Aaa bu benim kayınpederim.
Eşim de çok sever tatlıyı.
Hiç bir şey bulamazsa Kemalpaşa kaynatır.
Az şekerli yapar ona dikkat ediyor.
ben kiz uyurken disari ciksam kulagina soyluyolar gibi hic uyanmayan cocuk uyanip beni ariyoben birazdan ineceğim karda yürümeye.
Usul usul yağıyor bu gece.
İnanılmaz bir tipi var, kaç gündür yağanın misli misli.ben kiz uyurken disari ciksam kulagina soyluyolar gibi hic uyanmayan cocuk uyanip beni ariyo
bu gece ilk kez camlardan gelen soğuğu hissettim bu sene.bolca yağsın da kuraklık belasından kurtulalım azıcıkİnanılmaz bir tipi var, kaç gündür yağanın misli misli.
Birkaç senedir görmemiştim, ne iyi geldi...
evet bende az önce sigara ıcmeye çıktım, pişman oldumİnanılmaz bir tipi var, kaç gündür yağanın misli misli.
Birkaç senedir görmemiştim, ne iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?