• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

bir tane manyak sevgilim vardi sevgili olduguma pisman olduğum 😂😂 gelir orda otururdu mal mal boş boş cama bakardı 😂😂😂
en son abim dövünce bidaha gelemedi 😂😂😂😂
Onu da böyle bekletirsen bosbos oturur napsaydi :(
İnseydin yanina

Eklentiler

• FC4DF129-BC09-4AFE-97D5-74F2408A9416.jpeg
    FC4DF129-BC09-4AFE-97D5-74F2408A9416.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 34
çok hoş ya eski türk filmlerinde ki gibi.ahh bir abim olaydı da sevgilimi dövdüreydim ben de :rolleyes:
dovdurme sebebim oraya gelmesk degil, evin icinde normal cekilmis bir resmimi yollamistim, arkamda mobilyalar gorunuyo en son ben barismayinca beni tehdit etti, kapiniza gelicem beni kimse yokken eve aldigini vs soylicem dedi mobilyalarin rengine kadar soylicem cart curt, bende abime mesajlari gosterdim, evde kimse yokmus gibi korkmus gibi cagir gelsin dedi 😂😂😂 geldi tabi salak 😂😂😂

dovdurme sebebim oraya gelmesk degil, evin icinde normal cekilmis bir resmimi yollamistim, arkamda mobilyalar gorunuyo en son ben barismayinca beni tehdit etti, kapiniza gelicem beni kimse yokken eve aldigini vs soylicem dedi mobilyalarin rengine kadar soylicem cart curt, bende abime mesajlari gosterdim, evde kimse yokmus gibi korkmus gibi cagir gelsin dedi 😂😂😂 geldi tabi salak 😂😂😂
ayy bu ülkenin erkeklerine kıl oluyorum ayrılmayı bile düzgünce yapmıyorlar hemen tehdit şantajj.eziklerrr.az bile yapmış abin ozaman ellerine sağlık

ayy bu ülkenin erkeklerine kıl oluyorum ayrılmayı bile düzgünce yapmıyorlar hemen tehdit şantajj.eziklerrr.az bile yapmış abin ozaman ellerine sağlık
gerzekler ya saniyorlar ki tehdit edince kapilarina köpek olacak herkes, tıpış tıpış ayaklarina gidecek kadinlar, ahada böyle zopayi yersin 😂😂😂

Back