- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.197
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.461
50 bedava ama hatta iyi firmaların yarım kilosu bile daha pahalı.eşim inada bindirdi işi 1 aydır arkadaslariyla bir indirim gruplari vardi ucuzken aliyorlar ihtiyac yoksa bile
cuma gunu marastan fistikli baklava getirtmis abartma dedim 50 liraya aldim diyo
konuda ki yorumunuzu gördum ama konu sahibesi bayanin kafasini karistirmis olmamak icin sormadim orada, bu yaşta cocuklar gercekleri oldugu gibi net olarak görebilirler mi ?Konu başlığı neydi?
50 bedava ama hatta iyi firmaların yarım kilosu bile daha pahalı.
Ay kocam duymasın kalp krizi geçirir.
Biz de ara ara getirtiyoruz ama fiyatlar bu değil.bizimki tatlicidir yeterki tatli de fizandan bile getirtir
hasan masat varmı orada ?Biz de ara ara getirtiyoruz ama fiyatlar bu değil.
Yahu geçen hafta sonu canımız çekti, adam diyette 2aydır şerbetli tatlı yemedi.
Eve getiren doğan kaymak mı ne haltsa oradan biraz çeşit söyledik.
Ne 50 si, ne 100 ü.
Bir de değse bari.
Hatta dur güncel fiyat bakayım.
kızmadim zaten sadece marastan tatli gelene kadar sekerlenir dokulur zaten dedim oda bir arkadaslari marasli ayda bir ailesini gormeye gidiyormus onami getirtmisler, omu birilerine getirtmis anlamadim tam
Maalesef.hasan masat varmı orada ?
Çok kötü canım çekti yabizimki tatlicidir yeterki tatli de fizandan bile getirtir
Ben börek söyledim zamanında, antep koçaktan da baklava söyleriz.kızmadim zaten sadece marastan tatli gelene kadar sekerlenir dokulur zaten dedim oda bir arkadaslari marasli ayda bir ailesini gormeye gidiyormus onami getirtmisler, omu birilerine getirtmis anlamadim tam
sanirsin icine atom molekulleri ekliyorlar bu ne ya ?Maalesef.
Yemek sepetinde ne varsa oradan alıyoruz, bir de nacaroğlu var.
Onun daha beter kilosu 160 mı neydi.
Genelde güllüoğlu ya da düveroğlundan alıyor kocam ama fiyatları nedir bilmiyorum.
Ciddiyim 50 bedava!
yas mi tutar yoksa uzatmalari senlemi oynar bilemicimÇok kötü canım çekti ya
Dolaptaki tiramisuya saldirayim diyorum ama daha yemek yemedik
Benimki GS BJK maçıyla kafayı bozmuş durumdamaç bitince de biraz yas tutarız ondan sonra sofraya gecebiliriz daha
Çocuklar olayları bizim kadar etraflı ve soyut boyutlu düşünemez.konuda ki yorumunuzu gördum ama konu sahibesi bayanin kafasini karistirmis olmamak icin sormadim orada, bu yaşta cocuklar gercekleri oldugu gibi net olarak görebilirler mi ?
yani annenin babanin anlasamadigini bosandiklarinda daha huzurlu bir ortamda olduklarini idrak edebilirler mi ?
yoksa ic dunyalarinda sadece diger ebeveyne karsi bir ozlemlemi yasarlar
He gayri hergun hergun .yas mi tutar yoksa uzatmalari senlemi oynar bilemicim
Ha cevizliler 20 30 tl daha ucuz, antep fıstıklı seviyoruz biz.sanirsin icine atom molekulleri ekliyorlar bu ne ya ?
kaynanam geldiginden 1 tepsi baklava yapiyor en pahali malzeme ceviz onuda icine koydugu 30 liralik olsa 1 tepsiyi 50 60 liraya hallediyo demek ki, 160 nedemek ya bir kilo ya
Niçin beni üzüyorsun Ağam dan sipariş etcem nerdeyse şimdi .antep fıstıklı seviyoruz biz.
Mecbur değiliz de insan özlüyor yine de. Memlekete gidince köye gitsek mi diye bazen konusu geçiyor, annem zorlamıyor kesinlikle. Zaten giderken biz boş gitsek ayıp. Önemli olan gerçekten almak değil de, insan çocukları olunca bildiği güvendiği yerlerden doğal gıdalar tüketsin istiyor.Valla evlenmissin
Artık eşinle yeni bı hayatın var köye gitmeye mecbur bırakılacak bı durum içinde degilsin.
Öyle insanların evine uğramaya çokta gerek yok bence
Rotayı pikniğe çevir kaplıcaya çevir heryere çevir ama oraya çevirme
Bacım ben de sufle yaptım, onu yicem.Niçin beni üzüyorsun Ağam dan sipariş etcem nerdeyse şimdi .
Tiramisuyu kim yesin
Ben baklava yaptığımda bol tereyağ koyuyorum biraz külfetli oluyor çokta ucuz olmuyorsanirsin icine atom molekulleri ekliyorlar bu ne ya ?
kaynanam geldiginden 1 tepsi baklava yapiyor en pahali malzeme ceviz onuda icine koydugu 30 liralik olsa 1 tepsiyi 50 60 liraya hallediyo demek ki, 160 nedemek ya bir kilo ya
Sufflenin içini yumurtalı mi yapiyosun benim tarif öyleydi çok tiksindimBacım ben de sufle yaptım, onu yicem.
Tiramisu daha iyi yani, geçen haftaydı o.
Düşün 2 aydır tatlı yemeyen kocam bile beğenmedi, adama ekmeğin üzerine şerbet döksen offf diye yer
Dünya para verdiğimizle kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?