- 17 Aralık 2015
- 26.741
- 48.803
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.441
yani imkani olan etrafinda ciftlik imkani olan her zaman oralardan almali zaten, araci yok fiyatlar daha makul oluyor hemde ne yedigine emin oluyosun.Biraz da çiftçiler kazansın di miii
Benim bu dediğim firma hem kendi sebzesi meyvesini üretiyor. Hem de kendi tarhanası, mantısı var. Onları da ordan alıyorumBiraz da çiftçiler kazansın di miii
O kadar iyi yapiyosun ki en azından çocuğun için .yani imkani olan etrafinda ciftlik imkani olan her zaman oralardan almali zaten, araci yok fiyatlar daha makul oluyor hemde ne yedigine emin oluyosun.
bizim sutumuz 6 senedir daha inegin sicagi sogumadan eve geliyor, markette kac gun bekledigini bilmedigim 5 lik sut alacagima bu şekilde aliyorum.
tereyag ve zeytin yagimiz çokeligimiz ve koy peynirimizde bu sekilde geliyor.
markette koy peyniri diye satiyorlar bakiyosun bildigin islem gormus 1 ay dolapta bekliyor kokmuyor, bizim koyden getirdigimizi buzluga atmasak evde buz dolabi acamiyoruz peynir kokusundan
Gursut filan mı ?Benim bu dediğim firma hem kendi sebzesi meyvesini üretiyor. Hem de kendi tarhanası, mantısı var. Onları da ordan alıyorum
Bibakmışsınkapında. Avcı gıda diye bir çiftlikleri var. Çok az pahalı piyasadan ama çürük çarık olmuyor. Hepsi tek tek seçilmiş. Mantısında da et tadı var seviyoruz ondan.Gursut filan mı ?
alışkanlık bizim küçüklugumuzde boyle gecti bizim zamanimizda da yumurtalari dedem köyde toplar şehire gelen arabaya verirdi getirirlerdi haftalik.tereyag falanda oyle biz hic sana yag yemedik mesela çok nadirdir sana yağ kullandigimiz oda tereyagimiz yoka düşerse, mecbur kalmadikca tere yag gelene kadar kati yag kullanmamiz gereken seyleri yapmayiz.O kadar iyi yapiyosun ki en azından çocuğun için .
Ne çok sana yağ demişsin kızalışkanlık bizim küçüklugumuzde boyle gecti bizim zamanimizda da yumurtalari dedem köyde toplar şehire gelen arabaya verirdi getirirlerdi haftalik.tereyag falanda oyle biz hic sana yag yemedik mesela çok nadirdir sana yağ kullandigimiz oda tereyagimiz yoka düşerse, mecbur kalmadikca tere yag gelene kadar kati yag kullanmamiz gereken seyleri yapmayiz.
cocuklugumdan beri boyle yani daha o zamanlar insanlar sana yagin zararini bilmezdi bizde bilmezdik tereyagi sana yag niyetine kullanirdik, kati yag niyetine tereyag var sana yaga para vermemek adina almazdik bildigimizden degildi.
kuzucum hem yemek yapip hem kixla ugrasip hem sana yaziyorumNe çok sana yağ demişsin kız
Allah'ım okurken cümlenin neresindeyim bilemedim çünkü heryerdeler
Sizinkiler gönderiyormuş, bizim annanemler de babaannemler de köydeydi 5 litre süt dışında bir şey görmedik. Bir gelirken süt getirirlerdi, bizde kalırlardı gelince hastane vs işleri için. Eşimin dıdısının dıdısı akrabaları çuvallarla peynir, süt, yumurta, tereyağı, incir, pekmez ve bir sürü şey gönderince çok şaşırmıştım.alışkanlık bizim küçüklugumuzde boyle gecti bizim zamanimizda da yumurtalari dedem köyde toplar şehire gelen arabaya verirdi getirirlerdi haftalik.tereyag falanda oyle biz hic sana yag yemedik mesela çok nadirdir sana yağ kullandigimiz oda tereyagimiz yoka düşerse, mecbur kalmadikca tere yag gelene kadar kati yag kullanmamiz gereken seyleri yapmayiz.
cocuklugumdan beri boyle yani daha o zamanlar insanlar sana yagin zararini bilmezdi bizde bilmezdik tereyagi sana yag niyetine kullanirdik, kati yag niyetine tereyag var sana yaga para vermemek adina almazdik bildigimizden degildi.
anneannemin 2 3 tane inegi vardi 6 cocugun ve kendisinin kisliklari yapardi o 3 inekle bize gonderecegine satsaydi köşeliktiSizinkiler gönderiyormuş, bizim annanemler de babaannemler de köydeydi 5 litre süt dışında bir şey görmedik. Bir gelirken süt getirirlerdi, bizde kalırlardı gelince hastane vs işleri için. Eşimin dıdısının dıdısı akrabaları çuvallarla peynir, süt, yumurta, tereyağı, incir, pekmez ve bir sürü şey gönderince çok şaşırmıştım.
Bizimkilerin 4-5 tane vardı, onu geçtim babaannem biz köye gidince de saklardı.anneannemin 2 3 tane inegi vardi 6 cocugun ve kendisinin kisliklari yapardi o 3 inekle bize gonderecegine satsaydi köşelikti
teşekkur ederim aksama bakacagim kiz yatincaBizimkilerin 4-5 tane vardı, onu geçtim babaannem biz köye gidince de saklardı.
Bu arada senin sorduğun konu linkini gönderiyorum.
ankara da hymenoplasty oldum
daha önce defalarca uyarı yapılmasına rağmen dikkate alınmıyor hala.lütfen insanları yargılamayalım. ve böyle birşeyi başına gelmeyen anlayamaz.başınıza yada yakınınızın başına böyle bişey gelmemişki bu kadar rahat konuşuyorsunuz.bizim neler yaşadığımızı neler çektiğimizi bilemezsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Derin, bdvde bi konuya seni etiketleyecektiö etiketleyemedim.A101 kapıda uygulamasında bu hafta sonu 100 TL ve üzeri alışverişe 20 TL indirim vardı hadi yararlanalım dedim.
Organik yumurta da söyledim 6’lı.
6 yumurtadan 4’ü bıldırcın yumurtasından az büyük.
Şaştım kaldım.
Migros’un kendi markasının hem fiyatı uygun hem boyutu normal.
Konu başlığı neydi?Derin, bdvde bi konuya seni etiketleyecektiö etiketleyemedim.
Bir ayı koca boşanmak niyetinde kadın boşamıyor. Geçen bir kavgadan sonra ve geldiğinde kızları açmış kapıyı hoşgeldin diye. 3,5 yaşındaymış yavrum. Babası olacak ayı ben gideceğim gelmeyeceğim artık beni özleme emi demiş. Kadın da hala mecbur babalık yapacak. Boşanmasam mı? Ne yapsam diyor. Bazı üyeler de babasından gece uyurken mesaj geldiğini söyle sevinir demişler. Bana hatalı geldi çocuğun sürekli red edilmesi daha zor gibi geldi. Sen güzel fikir verirsin bence. Bir baksan mı acaba?
3 yaşındaki çocuğa bu söylenir mi?Konu başlığı neydi?
Benimde babamnemler.bizden babamdan yiyiciydiler bak yine sinirlendim biz evlenirken de sevgili babacığım param yok dedi .Sizinkiler gönderiyormuş, bizim annanemler de babaannemler de köydeydi 5 litre süt dışında bir şey görmedik. Bir gelirken süt getirirlerdi, bizde kalırlardı gelince hastane vs işleri için. Eşimin dıdısının dıdısı akrabaları çuvallarla peynir, süt, yumurta, tereyağı, incir, pekmez ve bir sürü şey gönderince çok şaşırmıştım.
Zaten köydekiler şehirdekilerden bekliyor. Babam da giderken dünyanın erzağını alırdı, onlar tereyağını kıskanırdı bizden.Benimde babamnemler.bizden babamdan yiyiciydiler bak yine sinirlendim biz evlenirken de sevgili babacığım param yok dedi .
Olsaydı arkadaşım vermeseydin bacım gardasim diye de.olsaydi .
Valla evlenmissinZaten köydekiler şehirdekilerden bekliyor. Babam da giderken dünyanın erzağını alırdı, onlar tereyağını kıskanırdı bizden.
Ben evlendikten sonra da bir kez gittik, 3 yere ayrı ayrı marketten alışveriş yaptık bayramdı, ayrıca birer kutu çikolata ve birer poşet ekmek. Gittik zaten vakit evde geçti gezemedik de. Elimiz de boş döndük. Artık diyorum ki köye gideceğimize pikniğe gidelim, alalım etimizi, ekmeğimizi, zaten heryer orman bizim orada. En azından kendimiz yeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?