Geçinemeyenler kulübü

Ben yıllardır denizde tsunami görürüm
Ve hepppp deprem olur .. tsunami olur ve ben annemi kurtarmaya çalışırım filan
Derken İzmir'e gelin geldim
Büyük deprem ve tsunami oldu .
Hatta tobe estağfurullah ilk tsunami sehidimizi bile verdik .

bazı seyler tesadufmu his mi bilmiyorum olabiliyor böyle

Asıl konumuza dönelim kızlar geçinebiliyor musunuz?
Migros’ta ceviz 27 TL idi indirimde. Evde vardı yine de aldım indirimi görünce. Dün gitmiştik.
Çok şükür geciniyoruz

Migros’ta ceviz 27 TL idi indirimde. Evde vardı yine de aldım indirimi görünce. Dün gitmiştik.
Ama herşey gercekten çok pahalı.

bu hafta tam 630 tl daha verdim legolara.ölümlü dünyaaa çocuk mutlu olsun yeterr banaaa
Çocuğumu legoyla tanistirmayacam
Legosu olan arkadaşına oynamaya götürürüm

insanlar biraz da birbirlerine gösteriş olsun diye lüks ev araba peşindeler aldıkça alasıları geliyor.halbuki ömür o kadar kısa ki farkında bile değiller.onlara sahip olabilmek için herşeyi yaşamayı bile erteliyorlar.en uzun yaşasak yaşasak 90 oluruz yahuu onu da etrafımda hiç görmedim 80 olmadan öldü tüm tanıdıklarım.giyim de gençlik te yakışıyor takı da makyaj da.tatile gitmek bile enerji gerektiriyor sağlık lazım ezebilmek için.yetecek kadar birikim yeter geri kalan para beni ve ailemi mutlu etmek için harcanmalı.millete gösteriş yapacağım diye aslaaa yaşantımdan kısmam .size de tevsiyemdir

Sen legolara giden paraları söyledikçe bana biseyler oluyor
pandemi de benzin masrafı yok gibi.dışarda yemek yemek yok kaplıca tatili yok bu sömesterde.kıyafet yok eskimiyor çünkü misafir masrafı yok.kuaför yok .paralar legoyaa tabikiii bu durumdaaa

pandemi de benzin masrafı yok gibi.dışarda yemek yemek yok kaplıca tatili yok bu sömesterde.kıyafet yok eskimiyor çünkü misafir masrafı yok.kuaför yok .paralar legoyaa tabikiii bu durumdaaa
Bence tam birikim yapmalik döneme girmissiniz niye illa harciyosun

Ah anne olunca akan sular duruyor evladı için

Bence tam birikim yapmalik döneme girmissiniz niye illa harciyosun

Ah anne olunca akan sular duruyor evladı için
hep birikim birikim ne işe yarayacak ki.kıızm zeki ama istediği okulu kazanamazsa paralı tıp okuturum olur biter.zaten yeterli geliri olur napacak çok malı mülkü kendi kazanır.

bu hafta tam 630 tl daha verdim legolara.ölümlü dünyaaa çocuk mutlu olsun yeterr banaaa
Ya ben gereksiz yere bir emziğe 45 lira verdim ona üzülüyorum, eşime almayalım dedim kauçuk vardı zaten onu beğenmedi diye silikon aldık onu da emmedi.

ben 2 haftadir annemdeyim cebimden keyfim dışında hiç para çıkmiyo oyüzden geçinebiliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…