- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.195
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.281
Oha, sanırsın tümende yaşamışasker milleti çok çapkın oluyor .sosyal medyalarda hep onlar vardı gerçeği çakması kurt gibi avlanıyorlardı.herife sahip çık derim bennn
ondada vae baya bişeyler due bakalim dökülecekOha, sanırsın tümende yaşamış
Bu bilgiler nereden cey?
hiç mi arkadaşımız ahbabımız yok onlar söylüyorlarr bunlar kurt gibi avdalarmışşş vallaaaOha, sanırsın tümende yaşamış
Bu bilgiler nereden cey?
şarrrrBi sülümanın halvetinin ekonomi topiğini getirdiği hale bakkonunun kutsal suyla abdestlenmesi lazım acilen. chamallows acilen bi damacana okumus kutsal su fıskırt
Nsksksls yani tamam olduşarrrr
Yok öyle bir şey, harp okulunda ya da bekarlıkta olur o.hiç mi arkadaşımız ahbabımız yok onlar söylüyorlarr bunlar kurt gibi avdalarmışşş vallaaa
İçmedin değil mi, yani bu ses başka bir şeyi anımsattı ama neyse konu tam toparlanırken bozmayayımşarrrr
Bir yılın hasılatıİçmedin değil mi, yani bu ses başka bir şeyi anımsattı ama neyse konu tam toparlanırken bozmayayım
okunmus damacana puskurt dedi bende puskurttum isteİçmedin değil mi, yani bu ses başka bir şeyi anımsattı ama neyse konu tam toparlanırken bozmayayım
pazartesi deprem olacak ankara da haberiniz olsunBir yılın hasılatı
Vuhuuuuuupazartesi deprem olacak ankara da haberiniz olsun
carsamba olsun anca biterVuhuuuuuu
Salı sana izin yazalım, anca toparlanırsın
Yaşadım oralarda daburda yazmam banlanırım gittiysen niyeyi zaten bilirsinnn
Çok teşekkür ediyorum kızlar deneyeceğim :)Ekmek içi, yumurta, maydonoz, rende soğan, kimyon, yenibahar, karabiber, pul biber, tuz.
İsteğe göre tatlı kaşığı ile ev yapımı salça koyanlar var ya da sarımsak rendeleyenler ama bence tadı bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?