- Emoji Skoru
- 49.768
- Puanlar
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.241
Mühim olan gramajıaltin suyuna batir sende bacim kim ne bilecek
sanane ayol çocukluğuna damı ineceksin kadınınnnn.kadın akıllı çocuğu yapmış mı yapmış gerisi teferruat sadeceSebep ne 1 sene için?
Yangın geçerdi bacım, ülkemiz adına bir nefer gibi düşün kendini, su elçisi ol sen.istemiyorum
Çocukluğunu napiim, yangın yeri olan dönemi bulmak lazımsanane ayol çocukluğuna damı ineceksin kadınınnnn.kadın akıllı çocuğu yapmış mı yapmış gerisi teferruat sadece
senin icin eve gidince deneyecegimYangın geçerdi bacım, ülkemiz adına bir nefer gibi düşün kendini, su elçisi ol sen.
Günlük 7 lt den kurtuluruz.
Sahtesini yapmasınlarMühim olan gramajı
resimli mi olacakkkk ?senin icin eve gidince deneyecegim
20 28 yaş arasina inmek lazimÇocukluğunu napiim, yangın yeri olan dönemi bulmak lazım
ayy bu filmm tam sapıkkkkkSahtesini yapmasınlar
Isırıp mı anliciz onu da diğer altınlar gibi?
yok dondurma niyetineSahtesini yapmasınlar
Hiç altınım olmadıgından mütevellit bilemicem bunu uzman sarraf C ceycey0406 üstadımıza soralımSahtesini yapmasınlar
allahim yaaresimli mi olacakkkk ?
Ooooo, size renk şart.20 28 yaş arasina inmek lazimhergun ayri pilav mis
denizciğimmm doğru yoldasınnn pandemi bitene kadar orucuna devam ett arkandayımmmmm.yok dondurma niyetinetovbe ya
O azı dişleriyle yeşilçam tadında ısırmıyorsa altınları ne olayımHiç altınım olmadıgından mütevellit bilemicem bunu uzman sarraf C ceycey0406 üstadımıza soralım
küplere bastımmmm o kadar fazlaaa yaniii.sosyete pazarında satılıyor sarı sarı sen de alHiç altınım olmadıgından mütevellit bilemicem bunu uzman sarraf C ceycey0406 üstadımıza soralım
bisey olmaz hayatini yaşaOoooo, size renk şart.
Şuan regl olduğum için konuda bol keseden atıyorum farkındaysan, ben de tirim tirim kaçan tayfayım malum.
Çocuk oluyor
halvet fotosu.görmeden inanmam çünküüüüC ceycey0406 sen inatla neyin fotosunu istiyorsun, onu kaçırdım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?