- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.195
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.201
Sen masraflısın, 7lt su her baba yiğidin harcı değil.senin en favorin benim aslında haberin yok
Hayrat yaptırmak lazım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen masraflısın, 7lt su her baba yiğidin harcı değil.senin en favorin benim aslında haberin yok
Yok yaw ne direnmesi ilk fişekte teslim oldufarkındayımmm .seni bunlar yoldan çıkarmaya çalışıyorlar ama inatla direniyorsunnnnnn
damacanalar benden oyle her damacanadan su icemem ben malum meseleler varSen masraflısın, 7lt su her baba yiğidin harcı değil.
aramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnnbak bidaha bulamazsin hem evli hem hala bakire hemde libidosuz
7 lt mi susuzlık var kuraklık var yapman guzum 2 litre neyınıze yetmıyorSen masraflısın, 7lt su her baba yiğidin harcı değil.
allah allah isini yaparken mesaj atamazmi insanlar olamazmi yani doggy pozisyonu cok musait mesela bunun icinaramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn
ankaranin barajlari bana calisiyor7 lt mi susuzlık var kuraklık var yapman guzum 2 litre neyınıze yetmıyor
aramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn
yemezlerrrrr sevgili libidosuz arkadaşlarımmmmm.bazılarınız hatta adam evden 2 3 ay gitse de seyahate iş gezisine falan yayılsam iyice evde diye dört özle bekliyosunuzzzz hadi itiraf edinnnnn.pandemi hepimizi bitirdiiiiallah allah isini yaparken mesaj atamazmi insanlar olamazmi yani doggy pozisyonu cok musait mesela bunun icin
Ben 2 bardak içiyorum, kızma bana.7 lt mi susuzlık var kuraklık var yapman guzum 2 litre neyınıze yetmıyor
Aaa niye şikayetinsivaslı bu arada.ben 3 şehre de gittim gitmez olaydımmmmmmmm der başka da yorum yapmammmmmmm
burda yazmam banlanırım gittiysen niyeyi zaten bilirsinnnAaa niye şikayetin
Hee, sevişip gelemiyoruz değil mi?aramızda libidolu kadın olduğuna asla inanmam.her gece saatlerce k.k da takılır mı libidolu kadın.kocalarınız sevgilileriniz demiyor mu tık tık saatlerce ne yazıyorsun diye.hepiniz adamları uyutup buradasınız hadi artık itiraf edinnnn
içim yaniyor ayol içimBen 2 bardak içiyorum, kızma bana.
Dolayısıyla günde 2 kere çiş oluyor, sifondan da tasarruf.
Sen chamallows e kız
Anlamadım zaten hava buz, bu kadar suyu ne yapıyor, içinde donar insanın
kimmiş yav o densüzzz?şu meshur cinsellik bolumu mudavimi bir bacimiz var mesela bana, on muameleyi yapip gelip burda mesaj atip esi dustan cikinca kaldigi yerden devam ediyor sonra geri geliyor
ikna olmuyorummmmmmmmHee, sevişip gelemiyoruz değil mi?
Bir tek gece 12 den sonra bayrak çekiliyor göklere sanki
Yavrum o iç yangınının sebebi başka.içim yaniyor ayol içim
resim mi atalimikna olmuyorummmmmmmm
atıver nolacakkk gece uyuyamammm meraktan şimdiresim mi atalim