- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.195
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.121
O de eklerini birleştir bacım, en tahammül edemediğim şeylerden biriprofil yazımı değiştirdim belki para parayı çeker de şu fakirlikten acilen kurtulurummm
çıktın mı mapus damından sonunda.bana da 10 ün verdiler çıkalı fazla olmadı içerdenBen sonuca kadar gidiyorum çok guzelruyada hersey sinırsız zaten zaten sonuca gitmediğim görülmedi ceycey mi o şşşş sus sus utanır simdi
Sen zengin olursan haber et bende değiştireyimprofil yazımı değiştirdim belki para parayı çeker de şu fakirlikten acilen kurtulurummm
Bu sey degil mi benDağcı barbiem vardı benim, kendim almıştım harçlıklarımla.
Sanırım tek bebeğim de oydu, hiç sevmedim bebekle ya da evcilik oynamayı.
Bebeğimi bile dağcı almışım, ipi tırmanma halatları vardı, oradan oraya uçuruyordum
değiştirdimmm bir de ek yaptımmm gitmişkennnSen zengin olursan haber et bende değiştireyim
Hangi ek nerde ?değiştirdimmm bir de ek yaptımmm gitmişkennn
bekle kurtulursunprofil yazımı değiştirdim belki para parayı çeker de şu fakirlikten acilen kurtulurummm
hu huuuuu nayloncuğumm hoşgeldinnn.kemal sunal filmi gibi oldu repliklerimiz artık tövbe tövbeeHuu hemşire
umut fakirin ekmeğidir moralimi bozmayaydın iyiydiiibekle kurtulursun
alışmıs biraz sankiBen sonuca kadar gidiyorum çok guzelruyada hersey sinırsız zaten zaten sonuca gitmediğim görülmedi ceycey mi o şşşş sus sus utanır simdi
Netice odaklıyım diyorsun hıBen sonuca kadar gidiyorum çok guzelruyada hersey sinırsız zaten zaten sonuca gitmediğim görülmedi ceycey mi o şşşş sus sus utanır simdi
Fakirin ekmeği mi kaldı, kaç lira oldu ekmek.umut fakirin ekmeğidir moralimi bozmayaydın iyiydiii
sana bana kim yedirir zenginligıumut fakirin ekmeğidir moralimi bozmayaydın iyiydiii
mapus dönüşü kendi konumda serbest bıraktım konumun yönetiminide poloya devrettim artık o ağa ben de marabaaaalışmıs biraz sankicey ceyide alistirmamiz lazim, salon kadini havasindan çıkıp sevişme muhabbetleri falan yapması lazım bence
Vallada yedirmem , tabi bulursamsana bana kim yedirir zenginligı
anam kız doğmasaydı ben de kız doğmasaydım şu an çuval çuval para sayıyordummmm .sana bana kim yedirir zenginligı
Her zaman uzun iş sevmemNetice odaklıyım diyorsun hı
kümmiş o ?Bibibella bunu bir bilir kisiye soracagim 34 yasina kadar hicmi bir kere ruyasinda havlet olmaz bir insan ya bir sebebi olmali
koni nasil devrediliyo ki ?mapus dönüşü kendi konumda serbest bıraktım konumun yönetiminide poloya devrettim artık o ağa ben de marabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?