- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.101
sana aşı yapacaklarmı ceycey ? yani atlattigin rahatsizliktan dolayi bir sakincasi varmiyok onu içtim bayıltıp kolonoskopi yaptı doktor temiz çıkmıştı .virüs bitsin tam check up yaptıracağım kendime.
2000 e 4000 e satılıyorlar 80 li 90 lı yılların barbileri meraklıları var.legolar da öyle hele kutusu hiç açılmamışsa dünya para ediyorrrrneden barbie inatla ya
Herhalde asla içemem öyle bir şey, kusarım ben.yok onu içtim bayıltıp kolonoskopi yaptı doktor temiz çıkmıştı .virüs bitsin tam check up yaptıracağım kendime.
Çok güldüm ya gözlerinden yaş geldi, eşim de uyuyor yanında ses de çıkaramadım. İşte ben o yanındaki kişiyim. Geçen gün 2 bardak ayran içtim yemekte, süt olsun diye hem de hararet basmıştı. Sonra biraz uzakta Migros var oraya gideyim hem yürüyüş yaparım dedim, dönüşte koşarak girdim içeri direkt banyoya.mesane alismis sanirim o kadar cok gitmiyorum ama bir gun bir akrabanin evinde lavaboya girmistim e klozette musluk yok suda akitamiyosun icerden birinin sesi gelmisti nerenin muslugunu acik unuttunuz şar şar su akiyor diyeyani sayi az ama idrae cikisi fazla, mesela gunluk 1 litre suyu zor icen bir insanla yola ciksak o bile sıkışiyor ama ben 4 5 saat rahat rahat takiliyorum
30 sene sonra lol bebeklerin falanda meraklisi olur o halde2000 e 4000 e satılıyorlar 80 li 90 lı yılların barbileri meraklıları var.legolar da öyle hele kutusu hiç açılmamışsa dünya para ediyorrrr
Bana farklı ilaç verdiler . Toz şeklinde suyla karıştırıyorsun ve karıştırdıkca ısınıyor . Tadıda limonluduevet o maalesef kolonoskopi için vermişti hastaneeee.böylee bir tad yokkkkkkkkkkocaman da bidondu valla
mr çekilmesi lazım okul kapanınca gideceğim o zaman söyler doktorum ama zararı olacağını sanmıyorum.sağlık çalışanları hele bir aşı olsun.2. aşamada bulacağım aşıyı beklemeyeceğimsana aşı yapacaklarmı ceycey ? yani atlattigin rahatsizliktan dolayi bir sakincasi varmi
evet olur minişlerin eskilerini bayağı pahalı satıyorlar mesela30 sene sonra lol bebeklerin falanda meraklisi olur o halde
bildigim kadariyla eger kusarsan ertesi gun tekrar etmen gerekiyor o ilaci sil baştanHerhalde asla içemem öyle bir şey, kusarım ben.
Ultrasonda bile yarım saat içinde 1 lt suyu zoraki içiyorum, görünsün diye son güçle bastırınca alet sırtımdan çıkıyor adeta.
Etlerim çürüyor 1 hafta.
Dağcı barbiem vardı benim, kendim almıştım harçlıklarımla.2000 e 4000 e satılıyorlar 80 li 90 lı yılların barbileri meraklıları var.legolar da öyle hele kutusu hiç açılmamışsa dünya para ediyorrrr
orası evropaaaaa bura türkiyeeeeeBana farklı ilaç verdiler . Toz şeklinde suyla karıştırıyorsun ve karıştırdıkca ısınıyor . Tadıda limonludu
bende o ilactan bahsediyordum, burda da var ondanorası evropaaaaa bura türkiyeeeee
irkekkkk gibim kızmışsınnn o zamanlar heyyy maşallahhhhhhDağcı barbiem vardı benim, kendim almıştım harçlıklarımla.
Sanırım tek bebeğim de oydu, hiç sevmedim bebekle ya da evcilik oynamayı.
Bebeğimi bile dağcı almışım, ipi tırmanma halatları vardı, oradan oraya uçuruyordum
medicana elime kocaman bidonu tutuşturdu valla başka ilaç bilmiyorum bennnbende o ilactan bahsediyordum, burda da var ondan
Onlar kadın gibi irkeek olsun, bana ne bana neirkekkkk gibim kızmışsınnn o zamanlar heyyy maşallahhhhhh
Huu hemşire
Ben sonuca kadar gidiyorum çok guzelya ben niye hic oyle ruya gormuyorumgercekten hic gormedim keşke gorsem
Yok ya , bir iki sene önce verdikleri şey senin dediğinin aynısıydı . İgrenc mi igrenc . Üsten içiyorsun alttan çıkarıyorsunorası evropaaaaa bura türkiyeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?