- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.021
evet bende izliyorum aslinda izlerken bana hep mutsuz olduğun yerde durma sözünü hatırlatıyor boncuk özellikleBu arada Kırmızı Oda’yı izliyor musunuz? Ya benim psikolojim bozuldu, bir de gerçek yaşanmış hikayeler olması çok can sıkıcı. Konulara bakınca da hep problemin erkeklerden kaynaklanması ve hep zarar görenin kadınlar olması.
benim hep 8 ton çok nadir 10 tona çıkıyor,O Ankara’da uygulanması önerildi. Bence doğru bir karar, 15 ton üstüne uygulanacak. Çok kalabalık bir aile değilse bu sınırı aşmaması gerekir bence.
banyoda kova derken? kovayla yikanmak anlamindamiben banyoda kova kullanıyorum buna rağmen 160 170 den aşağı hiç gelmedi faturam sanırım mutfak da fazla kullanıyorum bir de çamaşır çok yıkarım
suyu hiç kapatmıyorum banyo boyunca 5 kova su harcıyorumdur en az ama boşa akmıyor ve istediğim sıcaklıkta oluyor ılık suyla asla yıkananmam ben.evim çok büyük banyo suyu arada soğuyor aniden .kova en iyisi bu yüzdenbanyoda kova derken? kovayla yikanmak anlamindami
anladim bende kovayla yıkanırim da banyoda kova diyince bizim bir kac akraba var, camasir makinasinin hortumunu kovaya koyup cikan suyla balkon falan wc falan yikiyorlar acaba oyle bisey mi diye merak ettimsuyu hiç kapatmıyorum banyo boyunca 5 kova su harcıyorumdur en az ama boşa akmıyor ve istediğim sıcaklıkta oluyor ılık suyla asla yıkananmam ben.evim çok büyük banyo suyu arada soğuyor aniden .kova en iyisi bu yüzden
yok o bana hiç hijyen gelmezanladim bende kovayla yıkanırim da banyoda kova diyince bizim bir kac akraba var, camasir makinasinin hortumunu kovaya koyup cikan suyla balkon falan wc falan yikiyorlar acaba oyle bisey mi diye merak ettim
bana da sinir basıyor onlar çabaladikca ama ne bileyim belkide dogrusunu onlar yapiyordur,yok o bana hiç hijyen gelmez
bu ara normal olabilir su kıtlığı olduğu için.ama yıllardır yapanları normal bulmuyorum benbana da sinir basıyor onlar çabaladikca ama ne bileyim belkide dogrusunu onlar yapiyordur,
tam olarak suyu boşa harcamamak amacli olsa bende dogal karsilarim da kiminin ki cimrilikten sanirim, annemin bir dayisi vardi adam küvette duş alacagi zaman kuveti tikarlardi o biriken suyuda wc ye girince tasla dokerlerdibu ara normal olabilir su kıtlığı olduğu için.ama yıllardır yapanları normal bulmuyorum ben
kokar ayol o su 2 saatetam olarak suyu boşa harcamamak amacli olsa bende dogal karsilarim da kiminin ki cimrilikten sanirim, annemin bir dayisi vardi adam küvette duş alacagi zaman kuveti tikarlardi o biriken suyuda wc ye girince tasla dokerlerdi
valla kokarmı bilmem de evlerinde bir kez wc ye girecektim kadin koştur koştur arkamdan gelip yeeenim işini gordukten sonra suyu burdan dökersin demişti. ilk ve son gidişim oldukokar ayol o su 2 saate
yok artıkkkkkkkkkkk misafire bari acıyınn yahuuuuuuuvalla kokarmı bilmem de evlerinde bir kez wc ye girecektim kadin koştur koştur arkamdan gelip yeeenim işini gordukten sonra suyu burdan dökersin demişti. ilk ve son gidişim oldu
ve bunu yapanlar multi milyarderyok artıkkkkkkkkkkk misafire bari acıyınn yahuuuuuuu
demek ondan fakiriz bak sonunda çözdük olayı.sineğin yağını çıkarma potansiyelimiz yok hiç bir zaman da olmayacakve bunu yapanlar multi milyarder
onlar vefat ettiler çocuklarida aynı sekilde yasiyordu evlenene kadar, şimdi küçük gelinleri o paraları eze eze yiyordemek ondan fakiriz bak sonunda çözdük olayı.sineğin yağını çıkarma potansiyelimiz yok hiç bir zaman da olmayacak
Aslında su kıtlığında değil her zaman dikkatli kullanmalıyız. Tabi onların yaptığı da normal değil, çamaşır makinesinden temiz su mu çıkıyor sanki.bu ara normal olabilir su kıtlığı olduğu için.ama yıllardır yapanları normal bulmuyorum ben
bende bir ara 25 litre diye bir film mi belgesel mi oyle bir seye denk gelmistim, kadin kendi hakki olan 25 litre suyu eve gotururken sokakta gasp edip suyunu aliyorlardi, elinde bardakla komsulardan su istiyordu kadin.Aslında su kıtlığında değil her zaman dikkatli kullanmalıyız. Tabi onların yaptığı da normal değil, çamaşır makinesinden temiz su mu çıkıyor sanki.
Ben Üni yıllarımda (yaşım meydana çıkacak) sosyal medya yoktu e-mail ile insanlar birbirine slaytlar, anlamlı sözler, fıkralar, hikayeler vs gönderiyordu. O zaman bir mailde bundan 50 yıl sonra su kıtlığı olacak, çocuklarımız anne hani siz gençken banyoda suyun altında yıkanıyormuşsunuz onları anlatsana diyecekler, herkesin belli bir limiti olacak falan diye. O beni çok etkiledi, hiçbir zaman suyu fazla kullanmadım. Bu ay 67 gelmiş faturamız, son zamanlarda fazla gelmesinin nedeni büyük oğlumu eşim yıkıyor giriyorlar en az yarım saat oyun falan oynuyor, ben de bebekle ilgileniyorum. Bazen ben çıkartıyorum hadi artık diye. Benim oğlum da banyoya girmek istemiyor girince de çıkmıyor.
Günlük 7 lt su mu?bende bir ara 25 litre diye bir film mi belgesel mi oyle bir seye denk gelmistim, kadin kendi hakki olan 25 litre suyu eve gotururken sokakta gasp edip suyunu aliyorlardi, elinde bardakla komsulardan su istiyordu kadin.
allah o günlere düsürmesin ben gunluk 7 litre su iciyorum 25 litreyle 1 hafta idare edebilmem icin ölmem lazim sanirim
Özledin mifilmdelisi halaa kardan adam mı yapıyorsunnnn?
Amin, ben de izledim. Artık herkesin dikkat etmesi gerek, pislikten kimse ölmüyor temizlikten insanlar deterjan kalıntısı falan kanser oluyor. Gün boyunca aynı bardaktan su içerek, bir kıyafeti en az 4/5 giyilmede yıkayarak, elimizi yıkarken köpürtme esnasında ve dişimizi fırçalama sırasında suyu kapatıp, durulamada tekrar açabiliriz. Yoksa 25 litre olmasa da uzun su kesintileri yaşayabiliriz.bende bir ara 25 litre diye bir film mi belgesel mi oyle bir seye denk gelmistim, kadin kendi hakki olan 25 litre suyu eve gotururken sokakta gasp edip suyunu aliyorlardi, elinde bardakla komsulardan su istiyordu kadin.
allah o günlere düsürmesin ben gunluk 7 litre su iciyorum 25 litreyle 1 hafta idare edebilmem icin ölmem lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?