Geçinemeyenler kulübü

benimkine de ye guzelce yemegini büyü ki seni kreşe yollayabileyim, çabucak 5 olda paten alayim sana diye diye yediriyorum bazen, yemekleri kendi yiyor zaten ama belki baska seylerede tesvik olur diye bu hafta ona özel lol bebekli tabak takimi ve sevdigi catal bicak takimini aldim belki heves ederde yer baska seyleride

Hiç mi hiç etki etmiyor.
Bence 14 15 ay çocuk beslenmesinde bir eşik.
İki oğlumunki de o dönemde bozuldu, resetlediler her şeyi ve sağlıklı olan ama tadı iyi olmayan ne varsa çıkardılar hayatlarından.
2 sene çorba ya da sulu yemek yediremedim ben, keza hala zar zor birkaç kaşık içiriyorum.
Ne yaptıysak fayda etmedi.

Ah canım ah Eşimin sülalesi çalışıyor yusufta iznikli ler yusuftan yemezler çoğu kişi Yenişehir deki fabrikasında çalıştığı için biliyor.. Dışarıdan gelen misafirler yiyor.. Gıda mühendisiliğini eşimin kuzeni yaptı içi katkı malzemeleri dolu emin ol buna

o çoğu yerde var mc dan burger a kadar .meşhur kaburgacı.......... usta da bile at eti çıkmıştı .size boşa gelin benim gibi vejeteryan olun miss gibi sebze yiyin demiyorummmm

Bana köfteci yusuf pahalı geliyor, ucuz mu orası?
Ciddi soruyorum, ucuz değil ki!
Aşajshdjdj
köroğlu işkembecisinden günaydından recep ustadan ucuz biz arada gider alırız biraz pişmiş birazda çiğ buzluğa atmak için ekmeği de güzel ama sosunu sevmiyorum .içli köfteleri minicik ama niye o kadar küçük yapıyorlar anlamadım

o çoğu yerde var mc dan burger a kadar .meşhur kaburgacı.......... usta da bile at eti çıkmıştı .size boşa gelin benim gibi vejeteryan olun miss gibi sebze yiyin demiyorummmm
Gerçekleri bilse insanlar kapısından içeri girmezler insanlar. Ben hem etçil hem otçulum ama daha çok otçul buranın hayvanını kesen kasabımız var ondan alıyoruz alacağımız zaman yurt dışından gelen etleri yemem açıkcası

İ
İçli köfteyi, köyün içinde linensin hizasındaki yufkacıdan alacaksın, yanı simitçi hatta.
Çok çok güzel ürünleri var.

Dışarıda yediğim hiçbir şeye güvenmiyorum ki ben zaten.
En ünlü lüks restoranlarda bile çıkıyor illa ki hile hurda.
Katkı maddesiz olması imkansız, öyle olsa evde yapınca onunki gibi olur ama değil.
Ünlü şefler bile lezzet için çin tuzu vs kullanıyor.
Dışarıdan her yediğimizde en azından zehirlenmeyecek kadar normal bir et olsun kafasındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…