- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.901
benimkine de ye guzelce yemegini büyü ki seni kreşe yollayabileyim, çabucak 5 olda paten alayim sana diye diye yediriyorum bazen, yemekleri kendi yiyor zaten ama belki baska seylerede tesvik olur diye bu hafta ona özel lol bebekli tabak takimi ve sevdigi catal bicak takimini aldim belki heves ederde yer baska seylerideBizimki karnabahar ve brokoliyi ağaca benzettiği için küçüklüğünden beri kendiliğinden yedi diğerlerini hep çok faydalı, vitaminli, sağlıklı vs diye diye yediriyorum. Bu aralar yeni yeni içinde soğan var diye yememeye başladı. Yemezse kesinlikle başka bir şey vermiyorum. Yemeği kendileri yerse daha iyi yiyorlar aslında. Bir de gazlayın işte başkasının çocuğu yemiyormuş benim çocuğum yiyor falan diye. Ben öyle çok yedirdim.
Hiç mi hiç etki etmiyor.Bizimki karnabahar ve brokoliyi ağaca benzettiği için küçüklüğünden beri kendiliğinden yedi diğerlerini hep çok faydalı, vitaminli, sağlıklı vs diye diye yediriyorum. Bu aralar yeni yeni içinde soğan var diye yememeye başladı. Yemezse kesinlikle başka bir şey vermiyorum. Yemeği kendileri yerse daha iyi yiyorlar aslında. Bir de gazlayın işte başkasının çocuğu yemiyormuş benim çocuğum yiyor falan diye. Ben öyle çok yedirdim.
Öyle söylendi ama bu ispatlanamadı.
Yapılan denetimlerde halka arz edilende sadece yağıyla alakalı zentiyağını başka yağlarla karıştırdığı tespit edildi.
Zaten öyle bir yerin ayvalıktan aldığı müthiş sızma zeytinyağı kullanmasını beklemiyorduk
Bana köfteci yusuf pahalı geliyor, ucuz mu orası?fakiriz ayol fakirrr köfteci yusuf kurtarıcımız bizim evde yemek olmadığında.nusret e gidecek halimiz yok yaaaaa
o çoğu yerde var mc dan burger a kadar .meşhur kaburgacı.......... usta da bile at eti çıkmıştı .size boşa gelin benim gibi vejeteryan olun miss gibi sebze yiyin demiyorummmmAh canım ah Eşimin sülalesi çalışıyor yusufta iznikli ler yusuftan yemezler çoğu kişi Yenişehir deki fabrikasında çalıştığı için biliyor.. Dışarıdan gelen misafirler yiyor.. Gıda mühendisiliğini eşimin kuzeni yaptı içi katkı malzemeleri dolu emin ol buna
ekrem coşkun derdi fakir olsaydi demek ki degilBana köfteci yusuf pahalı geliyor, ucuz mu orası?
Ciddi soruyorum, ucuz değil ki!
Aşajshdjdj
Kaçtan aldın?bu arada yazmayi unuttum bugün gram altin aldimyatirim yaptim yine
köroğlu işkembecisinden günaydından recep ustadan ucuz biz arada gider alırız biraz pişmiş birazda çiğ buzluğa atmak için ekmeği de güzel ama sosunu sevmiyorum .içli köfteleri minicik ama niye o kadar küçük yapıyorlar anlamadımBana köfteci yusuf pahalı geliyor, ucuz mu orası?
Ciddi soruyorum, ucuz değil ki!
Aşajshdjdj
Kocam bir kere yemiş, bana da söylemedi.ekrem coşkun derdi fakir olsaydi demek ki degil
Gerçekleri bilse insanlar kapısından içeri girmezler insanlar. Ben hem etçil hem otçulum ama daha çok otçulo çoğu yerde var mc dan burger a kadar .meşhur kaburgacı.......... usta da bile at eti çıkmıştı .size boşa gelin benim gibi vejeteryan olun miss gibi sebze yiyin demiyorummmm
bana kim beğenmedim yaptı bakayımmmmm aybush mu film mi?ekrem coşkun derdi fakir olsaydi demek ki degil
İçli köfteyi, köyün içinde linensin hizasındaki yufkacıdan alacaksın, yanı simitçi hatta.köroğlu işkembecisinden günaydından recep ustadan ucuz biz arada gider alırız biraz pişmiş birazda çiğ buzluğa atmak için ekmeği de güzel ama sosunu sevmiyorum .içli köfteleri minicik ama niye o kadar küçük yapıyorlar anlamadım
film yapmisbana kim beğenmedim yaptı bakayımmmmm aybush mu film mi?
Ben yapmam öyle şeyler...bana kim beğenmedim yaptı bakayımmmmm aybush mu film mi?
Benbana kim beğenmedim yaptı bakayımmmmm aybush mu film mi?
447 idi iş bankasindaKaçtan aldın?
Allah arttırsın
canımm müridlerimmm iyi ki varsınız beni sizler yarattınızzzzzBen yapmam öyle şeyler...
Dışarıda yediğim hiçbir şeye güvenmiyorum ki ben zaten.Gerçekleri bilse insanlar kapısından içeri girmezler insanlar. Ben hem etçil hem otçulum ama daha çok otçulburanın hayvanını kesen kasabımız var ondan alıyoruz alacağımız zaman yurt dışından gelen etleri yemem açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?