Geçinemeyenler kulübü

Esin msb de memur mu?

yapabilirmi yani kizim öyle bir ortamda? ezilsin istemem rutbelilerin bebelerinin yaninda devlet işçisi çocuğu düşun

yapabilirmi yani kizim öyle bir ortamda? ezilsin istemem rutbelilerin bebelerinin yaninda devlet işçisi çocuğu düşun
Yapar yapar. Ne kadar sımarık görünseler de evde bir disiplin söz konusu oluyor
Yani bşr de henüz anasınıfı cocugu bunlar ne anlarlar ki rütbeli cocugu olmaktan falan

eşim msb ye bagli bir kurumda kimya laboranti, msb ye gecen sene baglandilar daha once yanlis hatirlamiyorsam genel kurmayliga baglilardi emin degilim, ama artik msb personeli olarak geciyorlar
iç çamaşırı ve 6 kilo da sabun veriyorlardı havlu da vardı hala unutmamışım bak.yılbaşında hiçbirşey gelmedi bize ajanda dışında çikolatalar gelmiş gidip almadık ama hala umudum var belki hediye gönderen olmuştur diyeeeee

Hiç zannetmiyorum bir olumsuzluk olacağını.
Gayet yapar, güzel arkadaşlıkları olur.
İnsanın iyisi kötüsü her yerde mevcut ama asker aileleri daima daha geçinilebilir, edepli adaplı insanlardır zorunlu olarak
Ben isterdim şahsen çocuğumun öyle ailelerde yetişen arkadaşları olmasını, velilerle ahbaplığınız da olur.

Yapar yapar. Ne kadar sımarık görünseler de evde bir disiplin söz konusu oluyor
Yani bşr de henüz anasınıfı cocugu bunlar ne anlarlar ki rütbeli cocugu olmaktan falan
hemde nasil anliyor cocuklar sinif farkindan anlatamam, cocuklar vicdansiz oluyor maalesef, hele birde ailede sınıflanmayi ogrenmisse cocuk disarda kendinden iyi olana yada kotu olana neler yapiyorlar

gecen ay greyderden 525 tl lik ayakkabida verdiler kız maskelerde onlardan

Basvurdum 9 ay 7 ay önce 500 TL yardım verildi yine basvurdum olumsuz oldu eşimin SGK var diye
Çocuklarınız küçükse, hangi yıl çıktı bilmiyorum ama çocuk yardımı vardı.
Eğer yaşları tutuyorsa düzenli olarak ödenen bir meblağ var, araştırdınız mı bu konuyu?

Basvurdum 9 ay 7 ay önce 500 TL yardım verildi yine basvurdum olumsuz oldu eşimin SGK var diye
Yapacagın bir sey varsa başının caresıne bakmak. Cocukları buyutup okula krese bakıcıya verıp calısmak maalesef artık cark böyle dönüyor. Devletimiz sosyal devlet olmaktan cıkalı cok oldu

hemde nasil anliyor cocuklar sinif farkindan anlatamam, cocuklar vicdansiz oluyor maalesef, hele birde ailede sınıflanmayi ogrenmisse cocuk disarda kendinden iyi olana yada kotu olana neler yapiyorlar
kızımın sınıfında bile biliyorlar çocuklar maalesef.ya ailelerinden konuşurken duyuyorlar ya da kendileri farkına varıyorlar.henüz ilkokul ama ortaokulda lisede asıl ayrımcılık başlayacak

Denizcim, anaokuluna gidecek kadar küçük çocuğu varsa daha rütbe küçüktür.
Çocuğun algılayabileceği büyüklükte bir borusu ötme durumu olmaz, ondan korkma bu durumdan

Çocuklarınız küçükse, hangi yıl çıktı bilmiyorum ama çocuk yardımı vardı.
Eğer yaşları tutuyorsa düzenli olarak ödenen bir meblağ var, araştırdınız mı bu konuyu?
Evet halen var o yârdm ama SGK var diye olumsuz oluyor o da

şu benim 40 yaşındaki doktor kuzene talep bayağı oldu k.k da.sayesinde el üstünde tutuluyorum gelin adayları tarafından.amerikada ki kuzen de evlenmeyeydi iyiydi onla da havamı atardım işsiz fakir bir kadın olarak. statü herşey olmuş ayol biz de yoksa bile komşuda varrrr ona da şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…