- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.691
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.761
çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırimCocugum olalı en cok köfte yapmısımdır sanırım,köfte uzmanı oldum desem yeridir. Köfte makarna salata ayran hergün yese bıkmaz canlarım
Babam bugün kadınbudu köfte siparişi verdi bana.Cocugum olalı en cok köfte yapmısımdır sanırım,köfte uzmanı oldum desem yeridir. Köfte makarna salata ayran hergün yese bıkmaz canlarım
Kesınlıkle öyle köfte, tost i, hamburger ve fırın tavuk yapmaktan imanım gevredi. Yemiyorlar ki başka türlü.çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırimkime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen
Cok tatlı ama yaBabam bugün kadınbudu köfte siparişi verdi bana.
Annecim ömründe yapmadı, adam benden istiyor zahmetli şeyleri
virüs olmasa yollardın orduevine .yap barii adamın canı istemişşBabam bugün kadınbudu köfte siparişi verdi bana.
Annecim ömründe yapmadı, adam benden istiyor zahmetli şeyleri
Benimkiler bunları bile yalvar yakar yemeye başladı.çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırimkime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen
Yapmam mı, ben evlendim evleneli adam aç zaten.virüs olmasa yollardın orduevine .yap barii adamın canı istemişş
yok babası uzman çavuştu emekli artık
İvit, öyle bir kusurla doğdum
Babam duymasın fena bozuluryok babası uzman çavuştu emekli artık
mönü karışık olabilir ama kadın yapıyormuş yahuu maşallahı var.bdv de 15 g ün bulaşık makinesini çalıştırmayan küflenmiş ve 2 gün yıkanmış çamaşırı makineden almayan kadın varrr.okuyunca kadınlığımla gurur duydum resmenYapmam mı, ben evlendim evleneli adam aç zaten.
Her zaman yapar yollarım babama isteklerini.
Annem hayatı boyunca düzgün bir yemek listesi çıkaramamış kadındır. Bu sebeple mutfağa yöneldim ben zaten.
Örneğin karnıyarık, pilav ve çorba bir menüdür değil mi, annem karnıyarığı yapar, zeytinyağlı pırasa yapar, biber dolma yapar ve koca tencerelerde.
4 gün yersin bunu
Deme deme öyle asker eşiyim benİvit, öyle bir kusurla doğdum
Akshshejdj
Ay ama yenmiyor öyle.mönü karışık olabilir ama kadın yapıyormuş yahuu maşallahı var.bdv de 15 ün bulaşık makinesini çalıştırmayan küflenmiş ve 2 gün yıkanmış çamaşırı makineden almayan kadın varrr.okuyunca kadınlığımla gurur duydum resmen
sizin evin halılarını da erler çırparmıydı ?hatta çok güzel de cam silerler.benim arkadaşın annesinin bütün işini yaparlardı vallaBabam duymasın fena bozulur
bizimki tam 1 haftadir köfte yiyor puding yiyor daha versem bugunde yiyecektiKesınlıkle öyle köfte, tost i, hamburger ve fırın tavuk yapmaktan imanım gevredi. Yemiyorlar ki başka türlü.
Aaaa geçmiş olsunDeme deme öyle asker eşiyim ben
rütbe ver rütbeeee.uzman erbaşlıktan orgenaralliğe kadar yolu var.Deme deme öyle asker eşiyim ben
Perde takarlardı gizlicesizin evin halılarını da erler çırparmıydı ?hatta çok güzel de cam silerler.benim arkadaşın annesinin bütün işini yaparlardı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?