Geçinemeyenler kulübü

Cocugum olalı en cok köfte yapmısımdır sanırım,köfte uzmanı oldum desem yeridir. Köfte makarna salata ayran hergün yese bıkmaz canlarım
çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırim kime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen

çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırim kime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen
Kesınlıkle öyle köfte, tost i, hamburger ve fırın tavuk yapmaktan imanım gevredi. Yemiyorlar ki başka türlü.

virüs olmasa yollardın orduevine .yap barii adamın canı istemişş
Yapmam mı, ben evlendim evleneli adam aç zaten.
Her zaman yapar yollarım babama isteklerini.
Annem hayatı boyunca düzgün bir yemek listesi çıkaramamış kadındır. Bu sebeple mutfağa yöneldim ben zaten.
Örneğin karnıyarık, pilav ve çorba bir menüdür değil mi, annem karnıyarığı yapar, zeytinyağlı pırasa yapar, biber dolma yapar ve koca tencerelerde.
4 gün yersin bunu

lise sonda ve hazırlıkda mecliste az yemek yemedim ucuz ucuz hatta bedava.ama şimdi kapısından sokmazlarrrrr

mönü karışık olabilir ama kadın yapıyormuş yahuu maşallahı var.bdv de 15 g ün bulaşık makinesini çalıştırmayan küflenmiş ve 2 gün yıkanmış çamaşırı makineden almayan kadın varrr.okuyunca kadınlığımla gurur duydum resmen

Ay ama yenmiyor öyle.
Şimdi de aynı.
Kuru fasulye yapıyor düdüklü ile, yahu evde 2 kişisiniz.
Adam yazık geliyor gidiyor günlerce yiyor onu.

sizin evin halılarını da erler çırparmıydı ?hatta çok güzel de cam silerler.benim arkadaşın annesinin bütün işini yaparlardı valla
Perde takarlardı gizlice
Öbürlerini yaptırsa babam şehirden atardı herhalde annemi, askerleri en kıymetlileriydi daima.
Sivil aracı kullanmasına bile kızardı ki güvenlik sebebiyle mecbur olsalar dahi yine de tepesi atarsa yollamazdı falan.
Aman benim baba deli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…