- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.621
Benim parfüm daha 10 yıl kalacak gibi duruyor. Cocuguma veririm 1000 liraya almıştım şu an 10bin lira diye ahdjdjdjdCok hoş bir koku bence. Sık sık parfüm bitirenler için uygun oluyor.
onları sevemedim yapış yapış diyeDeodorant asla, dünyaya verdiğimiz en büyük zararlardan biri.
Body kremler çok daha iyi.
biz de aşı maşı yok ortada olacağına inancım da yok o konu çok çetrefilli maalesefC ceycey0406 aşılar ne durumda ? Bizim bölüm şefi mesaj atmış , aşı olmak isteyenler formu doldursun haftaya aşı olunacak diye . Hala kararsızım aşı konusunda
Roll on kullan bari.onları sevemedim yapış yapış diye
Bize de mesaj geldi. Ben olmayacağım dedim ama inşallah fikir değiştirince yine öncelikliyizdirC ceycey0406 aşılar ne durumda ? Bizim bölüm şefi mesaj atmış , aşı olmak isteyenler formu doldursun haftaya aşı olunacak diye . Hala kararsızım aşı konusunda
Niye bu akşam canlı yayın vardıbiz de aşı maşı yok ortada olacağına inancım da yok o konu çok çetrefilli maalesef
Allah iyiliğini versin . Orgazm eden tarafı nerde , allahım bi ben köreldim bu gece sanırımAsla herşey dahil otele gitmem tatil yapmam. Güzel bir butik otele giderim, sadece yatarım. Sabahtan akşama kadar camış gibi plajda yatar öğle yemeğini plajda yer akşam tintin yemek yeri ararım şıpıdıkşıpıdık. Ay bu mesajı yazarken orgazm oldum resmen nasıl bir özlemdir bu allahım
ev kokusu almıyorum sadece banyo için febreze alırım arada sıkarımRoll on kullan bari.
Deodorant almayalı 15 sene olmuştur, ev kokusu olarak da sprey değil kolonya içerikleri tercih ediyordum bebelerden önce.
Bedene de çok zararlı yahu o.
Tatile gitmek bile orgazm yapıyo su an.... göt göte milletle akraba oldugumuz günleri özledim... kajdfjdkAllah iyiliğini versin . Orgazm eden tarafı nerde , allahım bi ben köreldim bu gece sanırım
yersennnnn varrrrrrr ben yemiyorummmmmNiye bu akşam canlı yayın vardı
Ama artık her yerde başladı . Hastalarımıza ilk dozu iki hafta önce başladıkbiz de aşı maşı yok ortada olacağına inancım da yok o konu çok çetrefilli maalesef
Ne yani öncelik mi var ?Bize de mesaj geldi. Ben olmayacağım dedim ama inşallah fikir değiştirince yine öncelikliyizdir
Türkiye de 65 yaş üstü ve sağlık personelleri öncelikli şu an. Sadece bunlar olabiliyor. O yüzden bize mesaj geldi olmak isteyenler isim versin diye vermedim ben.Ne yani öncelik mi var ?
ankaranin kanalizasyon yapisinda ki hatadan kaynakli o, hemen hemen her yerinde var özellikle lodos oldugu zamanlar geceleri bile uyandiran illet kokudur kendisi.Bizde de var o koku, deli oluyorum.
Bazı rüzgarlı ya da yağmurlu havalarda özellikle mutfak evyesi beni delirtiyor.
Benim oğlan geçen yazın bir önceki yazı plajda gidip milletin uzandığı havluya işemiştiTatile gitmek bile orgazm yapıyo su an.... göt göte milletle akraba oldugumuz günleri özledim... kajdfjdk
Ünlü örnek insanımız Ali Şan canlı yayında ası olmus burda okudum. Bugun de saglık bakanı oldu vira bismillah demişlerC ceycey0406 aşılar ne durumda ? Bizim bölüm şefi mesaj atmış , aşı olmak isteyenler formu doldursun haftaya aşı olunacak diye . Hala kararsızım aşı konusunda
Mecburi değil yani ?Türkiye de 65 yaş üstü ve sağlık personelleri öncelikli şu an. Sadece bunlar olabiliyor. O yüzden bize mesaj geldi olmak isteyenler isim versin diye vermedim ben.
Saglık calısanları öncelıklı gruptaNe yani öncelik mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?