Geçinemeyenler kulübü

Ankara’daki arkadaşlara geçmiş olsun, sallanmışsınız.
Bugün geçirebildiniz mi? Ben bugün Migros’a gittim bez almaya acayip pahalanmış. Tanesi neredeyse 3 liraya geliyor. Bu arada ahşap askılık 6’lısı 9 TL’ye iniyor belli tutarda alışveriş yapınca. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.

Bugün geçirebildiniz mi? Ben bugün Migros’a gittim bez almaya acayip pahalanmış. Tanesi neredeyse 3 liraya geliyor. Bu arada ahşap askılık 6’lısı 9 TL’ye iniyor belli tutarda alışveriş yapınca. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.
Yok, geçinemiyorum arkadaşım.
2 günümü özel okul araştırarak geçirdim, dehşet zamlar gelmiş.
İyice asabım bozuldu.
Ölmekle yaşamak arasında bir yerdeyiz.
Bez çocuk bezi mi?
Öyle şeyleri biz hep netten alıyoruz, oldukça uyguna geliyor marketlere göre.

Yok, geçinemiyorum arkadaşım.
2 günümü özel okul araştırarak geçirdim, dehşet zamlar gelmiş.
İyice asabım bozuldu.
Ölmekle yaşamak arasında bir yerdeyiz.
Bez çocuk bezi mi?
Öyle şeyleri biz hep netten alıyoruz, oldukça uyguna geliyor marketlere göre.
Evet bebek bezi, biz de normalde eşim e bebekten alıyor 4 tane kalmıştı bebek uyurken hem yürüyeyim dedim Migros’a gittim. İndiyim olduğu halde çok pahalıydı. Yazın bu kadar değildi alıyordum.
Özel okul çocuk için mi? Ankara ve İstanbul’da çok yüksek fiyatlar.

Merhaba benim oğlum geçti, bireysel değerlendirme ertelendi.
Oglum suan 2.sınıf ve 1.sınıf için mülakata gırecek. Youtubede bazı videolar paylasılıyor mülakat hazırlık için siz izletiyor musunuz? Ya da her hangı bi hazırlanma gıbı bir sey yapıyır musunuz?

Oglum suan 2.sınıf ve 1.sınıf için mülakata gırecek. Youtubede bazı videolar paylasılıyor mülakat hazırlık için siz izletiyor musunuz? Ya da her hangı bi hazırlanma gıbı bir sey yapıyır musunuz?
Aynı durumdayız, geçen sene pandemiden dolayı ertelendi. Ben bir çocukta kapasite varsa yapacağını düşünüyorum bu çalışılarak yapılabilecek bir sınav değil. Grup taramayı geçti dimi? Tabletle olan sınavı.

Ben sınavı tanısın diye bilsem’in örnek soruları olan bir demo uygulaması var onu indirip yaptırmıştım. Başka bir hazırlık yapmadık. Bireysel değerlendirme sınavı ertelenmişti, tarihi belli oldu mu?

Aynı durumdayız, geçen sene pandemiden dolayı ertelendi. Ben bir çocukta kapasite varsa yapacağını düşünüyorum bu çalışılarak yapılabilecek bir sınav değil. Grup taramayı geçti dimi? Tabletle olan sınavı.
Evet gecti kesinlikle size katılıyorum ama ınternette gezınınce baya baya cocugunj calıstıranlar var kaynak alanlar vs aklım karıstı

Ben sınavı tanısın diye bilsem’in örnek soruları olan bir demo uygulaması var onu indirip yaptırmıştım. Başka bir hazırlık yapmadık. Bireysel değerlendirme sınavı ertelenmişti, tarihi belli oldu mu?
Suan bellı degıl ama subatta olucak sanki.

Evet bebek bezi, biz de normalde eşim e bebekten alıyor 4 tane kalmıştı bebek uyurken hem yürüyeyim dedim Migros’a gittim. İndiyim olduğu halde çok pahalıydı. Yazın bu kadar değildi alıyordum.
Özel okul çocuk için mi? Ankara ve İstanbul’da çok yüksek fiyatlar.
Çocuk bezi için bilinen alışveriş sitelerinden alın derim.
Kampanyayla tanesi 1 tl hatta gittigidiyordan alırdı eşim, koliyle alırdık tanesi 75 kuruşa falan geliyor.

Anaokula başlayacak eylül ayında büyük oğlum, erken kayıt dönemleri açıldı.
Fiyatlar el yakıyor, tek olsa sürüneyim de yollayayım desem olmaz, 1 yaş küçüğü de öbür sene gidecek.
İkisini aynı okula göndermem lazım, kılı kırk yarıyorum, devlete versem haftasonları dil eğitimi spor kurslarıyla geçecek, kıyamıyorum.
Çok para lazım çoook, fena içim sıkıldı...

ne zaman deprem olmuş yine mi 😳

Evet gecti kesinlikle size katılıyorum ama ınternette gezınınce baya baya cocugunj calıstıranlar var kaynak alanlar vs aklım karıstı
Benim eşimin yeğeni kazandı onların bilgisi bile yoktu, çocukta cevher varsa vardır yoksa yoktur. Ben de ilk sınavda aklım çok karıştı bir sürü ücretli uygulama vardı alsam mı diye almadım, bireysel değerlendirme zaten daha farklı bire bir değerlendirilecek.

bugun gecinebildik mi kizimla disarda dolasirken bir tane uçan balon istedi bildiginiz balona helyum gazi basti diye 7.5 lira verdim 😳
sokakta sadece dolasmak 30 liraya mal oldu yeme icme degil bu 30 lira.
gidayida annem aldi bugun 90 lira kadar ödedi 1 kg kiyma ve süt aldi sadece

Çocuk bezi için bilinen alışveriş sitelerinden alın derim.
Kampanyayla tanesi 1 tl hatta gittigidiyordan alırdı eşim, koliyle alırdık tanesi 75 kuruşa falan geliyor.

Anaokula başlayacak eylül ayında büyük oğlum, erken kayıt dönemleri açıldı.
Fiyatlar el yakıyor, tek olsa sürüneyim de yollayayım desem olmaz, 1 yaş küçüğü de öbür sene gidecek.
İkisini aynı okula göndermem lazım, kılı kırk yarıyorum, devlete versem haftasonları dil eğitimi spor kurslarıyla geçecek, kıyamıyorum.
Çok para lazım çoook, fena içim sıkıldı...
Artık o fiyatlar kalmadı, o sitelere bakmadım ama e Bebek’in internet ile mağaza fiyatı aynı, mağazadan alıyoruz. Bir de ben 8 aylıktan beri 6 numara kullanıyorum doktora bir kez götürdük zaten 5 numaraydı küçük geliyor bir numara büyük kullanın dedi.

Biz devlete verdik, neden derseniz önemli olan okul değil öğretmen olduğunu düşünüyorum. Anaokul Öğretmeni de ilkokul Öğretmeni de çok iyi oğlumun. Benim arkadaşlarım özele gönderiyor, haftasonu gönderdiği spor dersleri ücretli hatta o derslerin servisi bile ücretli. Basketbol kursuna gönderiyordu.

bugun gecinebildik mi kizimla disarda dolasirken bir tane uçan balon istedi bildiginiz balona helyum gazi basti diye 7.5 lira verdim 😳
sokakta sadece dolasmak 30 liraya mal oldu yeme icme degil bu 30 lira.
gidayida annem aldi bugun 90 lira kadar ödedi 1 kg kiyma ve süt aldi sadece
O balonlar çok tehlikeli dikkat edin. Çalışırken şubeye bir müşteri geldi, çocuğu uçan balon alıp sokakta giderken yoldan geçen birinin sigarası değiyor ve patlıyor çocuğun saçı, kaşı, kirpikleri falan yanmış söndürmüşler. Normalde helyum gazı yanıcı değilmiş ama pahalı diye pislikler başka bir gaz doldurmuşlar yanıcıymış sigara değince patlamış.

Artık o fiyatlar kalmadı, o sitelere bakmadım ama e Bebek’in internet ile mağaza fiyatı aynı, mağazadan alıyoruz. Bir de ben 8 aylıktan beri 6 numara kullanıyorum doktora bir kez götürdük zaten 5 numaraydı küçük geliyor bir numara büyük kullanın dedi.

Biz devlete verdik, neden derseniz önemli olan okul değil öğretmen olduğunu düşünüyorum. Anaokul Öğretmeni de ilkokul Öğretmeni de çok iyi oğlumun. Benim arkadaşlarım özele gönderiyor, haftasonu gönderdiği spor dersleri ücretli hatta o derslerin servisi bile ücretli. Basketbol kursuna gönderiyordu.
Daha geçen hafta hepsiburada da kampanya vardı, 1.10 a denk geliyordu 6 numara prima.

Biz 4 senedir bez kullandığımız için piri olduk işin, n11 gittigidiyor happycom falan gibi sitelerden bildirim uyarısı ve çoklu alışla en uyguna denk getiriyoruz😂

Ben de iki tane peş peşe olunca devlet diyordum ama iki erkek çocuk, mutlaka faaliyetleri olmalı.
Şuan evi yıkıyorlar, onlara enerji atacak bir şeyleri olmalı.
Bunu da hem okula gidip hem haftasonunu yememek adına kolej tek seçenek.
Ayrı olanlar mevcut, bahçeşehir falan öyle.
Yüzme havuzlu bir okul arıyorum, eğitimiyle çok alakadar değilim çünkü işin çocukta biteceğini biliyorum.
Bilgi değil sosyal faaliyet donanımlı, iyi örnek insan olma vasıflarını katabilecek, bir tık da yabancı dil tamamdır.
Gerisi daima çocukta biter.

ben devlete verip dısardaki kurslarla desteklemeyi düşünüyorum hatta su ara 3 6 yaş ingilizce kurslarina bakiyorum ama pandemiden dolayi bu sene onada gidemeyecek sanirim

O balonlar çok tehlikeli dikkat edin. Çalışırken şubeye bir müşteri geldi, çocuğu uçan balon alıp sokakta giderken yoldan geçen birinin sigarası değiyor ve patlıyor çocuğun saçı, kaşı, kirpikleri falan yanmış söndürmüşler. Normalde helyum gazı yanıcı değilmiş ama pahalı diye pislikler başka bir gaz doldurmuşlar yanıcıymış sigara değince patlamış.
yarin ilk isim ruzgar varken balkona cikartip ucmasini saglamak olacak

Back