- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
- #5.241
Sonra biri tinderden tanıdığım evlendi yazdı geçen buraya onlar ciddi değildir sevişip yapıyorlar dedi cögşglflf sevişenlerin nikahı ciddiyetsiz sayılıyormuş.....Wowww tinder !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra biri tinderden tanıdığım evlendi yazdı geçen buraya onlar ciddi değildir sevişip yapıyorlar dedi cögşglflf sevişenlerin nikahı ciddiyetsiz sayılıyormuş.....Wowww tinder !
Ya ben de diyorum bu kocam beni neden ciddiye almıyorSonra biri tinderden tanıdığım evlendi yazdı geçen buraya onlar ciddi değildir sevişip yapıyorlar dedi cögşglflf sevişenlerin nikahı ciddiyetsiz sayılıyormuş.....
demek viktoria dona benim tutku donlsri atletleri degistin he altina incide takardim halbusamkiAğlıyorum yatağın altında.... özeldenchamallows ve
Khomyuk ile yazıştım bana avukat tahsis ettiler
Led_BiR_Vele_DisTiri da victoria don alacak. Öyle biraz toparladık garibanın yüzü gülür mü
beyefendiyle evlendin demedigi icin çok pismanmis bana oyle dediHadi hadiii yalan atma korkudan tırnaklarını yiyorsundur simdi![]()
Kocam su an maç izliyo çıplak dursam önünde çekil aşkım der... demek seviştiğim içinYa ben de diyorum bu kocam beni neden ciddiye almıyor![]()
İnciyi denemek istiyorum yademek viktoria dona benim tutku donlsri atletleri degistin he altina incide takardim halbusamki
Pismanlik yasasindan yararlanir o vakitbeyefendiyle evlendin demedigi icin çok pismanmis bana oyle dedi
gitmezsiniz sanirim yaSenin yüzünden bende gidcem
İlk kez ama bu kadar gülüp de gidiyorum genelde polemikten giderdim ilk geyikten gidişim.
Ben yokken çok harcamayın emi kızlar 2 hafta sonra görüşürüz
Sıkıldı tabii adam. Evlenmeden sevişirsen sıkılıyorlar. Nikahtan sonra yüz yıl sevişsen sıkılmıyorlar. Ondan hepKocam su an maç izliyo çıplak dursam önünde çekil aşkım der... demek seviştiğim için![]()
Kanuni sultan Süleyman han hazretleri diyecektik.beyefendiyle evlendin demedigi icin çok pismanmis bana oyle dedi
tamam yollayacagim sana arkalarini keser g stringde yaparim istersenİnciyi denemek istiyorum yatamam onu gönder vazgeçtim
![]()
Aynen mesela evlenmeden 1 sene önce sevişmeye başlarsam gidiyor ama nikahtan sonra başlarsam 40yıl+kdvSıkıldı tabii adam. Evlenmeden sevişirsen sıkılıyorlar. Nikahtan sonra yüz yıl sevişsen sıkılmıyorlar. Ondan hep
Yok oyle yapmatamam yollayacagim sana arkalarini keser g stringde yaparim istersen
Ahdjdkfkdkfkglghş iyi dostlar biriktirdimtamam yollayacagim sana arkalarini keser g stringde yaparim istersen
AHAHSHDJDJFJFJGMÖFFLDKDJDJFJFKYok oyle yapma
Çok volta atacak orada, araya kaçmasın.
aaa kiz amann nasi aklima gelmedi benimSonra biri tinderden tanıdığım evlendi yazdı geçen buraya onlar ciddi değildir sevişip yapıyorlar dedi cögşglflf sevişenlerin nikahı ciddiyetsiz sayılıyormuş.....
her zaman arkanizdayim, hacisakir sabun ve havlu stogumda cok fazla ben her ihtiyacinizi gorurumAhdjdkfkdkfkglghş iyi dostlar biriktirdim
Birde çocuk yapmışsınız ikiniz de utanmadan ya ayıp.aaa kiz amann nasi aklima gelmedi benimdemek benim libidolar oyuzden yerlerde
![]()
E-devletten adıma açılan davaları kontrol ediyorum 2dkda 1her zaman arkanizdayim, hacisakir sabun ve havlu stogumda cok fazla ben her ihtiyacinizi gorurum
hahaha ayy olsun ya kendini seksi hisseder, yada her rahatsiz oldugunda koca denmeyecegini ogrenmis olurYok oyle yapma
Çok volta atacak orada, araya kaçmasın.