- 14 Haziran 2019
- 14.862
- 72.630
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.141
saglam olduguna emin mi eşiniz?@LaylonCorap gel gel yaz sende uzakta durma
Ya kızlar bu ev 99 öncesi kooperatif tarafından yapılan büyük bir site. Biriyle konuştum ben bu tip sitelerde denetim fazla olduğu için bir tık güvenliymiş. Bitişikte bina yok hepsi bağımsız bu da yine daha güvenli olmasını sağlıyor. Birinci katın altında sığınak da var fazladan bu da yine deprem açısından iyiymiş.
Genelde yıkılanlar dükkan olanlar diyorlar biZim altta dükkan yok bu da avantaj sanırım.
Çatlak matlak yok ama dışarda çok sıca çatlağı var.
Burayı satıp şehir merkezinden ızalta yeni ev alınır. Ama eşim de diyor sağlam evi satalım diyorsun bir daha bu muhitten alamayız. Saçmalama.
Bu konı her açıldığında didişirzi.
Sizce kim haklı?
Oturduğunuz muhit alacağınız yerden daha elitse bence kıpırdamayın@LaylonCorap gel gel yaz sende uzakta durma
Ya kızlar bu ev 99 öncesi kooperatif tarafından yapılan büyük bir site. Biriyle konuştum ben bu tip sitelerde denetim fazla olduğu için bir tık güvenliymiş. Bitişikte bina yok hepsi bağımsız bu da yine daha güvenli olmasını sağlıyor. Birinci katın altında sığınak da var fazladan bu da yine deprem açısından iyiymiş.
Genelde yıkılanlar dükkan olanlar diyorlar biZim altta dükkan yok bu da avantaj sanırım.
Çatlak matlak yok ama dışarda çok sıca çatlağı var.
Burayı satıp şehir merkezinden ızalta yeni ev alınır. Ama eşim de diyor sağlam evi satalım diyorsun bir daha bu muhitten alamayız. Saçmalama.
Bu konı her açıldığında didişirzi.
Sizce kim haklı?
Senin kocalı yorumlarına gözümden yaş aka aka güldümsaglam olduguna emin mi eşiniz?
eger eminse sehir merkezinden tasinmayin derim, alışık olan insan diger taraflarda yapamiyor
evet sakar şakir olan ve 4 boz ayı gucunde uyuyan bir eşim var maalesefSenin kocalı yorumlarına gözümden yaş aka aka güldüm
saglam olduguna emin mi eşiniz?
eger eminse sehir merkezinden tasinmayin derim, alışık olan insan diger taraflarda yapamiyor
Yani bu işten anlamıyor nasıl emin olabilir ki? Düz mantık çivi zor çakılıyor demek sağlam diyorOturduğunuz muhit alacağınız yerden daha elitse bence kıpırdamayın
O zaman ayrılmayın bence. Muhitin önemli olduğunu düşünüyorum. Evet belki pazar market öteki yerlere göre iki tık daha pahalı. Aracınız var mı? Araçla komşu semtlere gidip 20-30₺ kar edebilirsinYani bu işten anlamıyor nasıl emin olabilir ki? Düz mantık çivi zor çakılıyor demek sağlam diyorevet şu an elit sayılacak bir muhitteyiz. Yeni bina yapılsa şahane olacak da o da zor.
Şimdi pazardan geldim ve 100 tl gitti. Süt, nar, elma armut, ıspanak, yer elması, turp, muz aldım. Daha zencefil fln almaya da markete gideceğim
Araç var da ben pahalılıltan değil bina eski diye kaçmak istiyorum burdan. Kentsel dönüşüm zor burda çok kalabalık bir site uzlaşılmaz benceO zaman ayrılmayın bence. Muhitin önemli olduğunu düşünüyorum. Evet belki pazar market öteki yerlere göre iki tık daha pahalı. Aracınız var mı? Araçla komşu semtlere gidip 20-30₺ kar edebilirsin
benim geldigim zaman tülomsaşın misafirhanesinin karsisinda cok eski yapisik yapisik evler vardi onlar yıkıldimiAraç var da ben pahalılıltan değil bina eski diye kaçmak istiyorum burdan. Kentsel dönüşüm zor burda çok kalabalık bir site uzlaşılmaz bence
Yok duruyorlar hala. Ya bu kentsel dönüşüm işi zor işte. Anlaşamıyorlar zatenbenim geldigim zaman tülomsaşın misafirhanesinin karsisinda cok eski yapisik yapisik evler vardi onlar yıkıldimi
Öyle yapı kontrolü mü olurYani bu işten anlamıyor nasıl emin olabilir ki? Düz mantık çivi zor çakılıyor demek sağlam diyorevet şu an elit sayılacak bir muhitteyiz. Yeni bina yapılsa şahane olacak da o da zor.
Şimdi pazardan geldim ve 100 tl gitti. Süt, nar, elma armut, ıspanak, yer elması, turp, muz aldım. Daha zencefil fln almaya da markete gideceğim
Geçen yıla nazaran artışa şaşırmam ben.filmdelisi dogalgaz faturaniz geldimi ?
bize 512 lira geldi,
gecen yil bu ay 453 gelmis,
evin isisi her sene sabit 22 de yanar termostatla, bu seme hava daha sicak o kadar devreyede girmemistir ama fatura daha kabarik
aboo 400 çok fazla.Gelmedi daha bize, bu hafta içi gelir bakalım.
Aidat zamlandı, o feci oldu.
Geçen hafta sanırım elektrik 400 geldi.
150 170 süper rakamlar.Geçen yıla nazaran artışa şaşırmam ben.
Bütün odaları mı açıyorsunuz?
Eviniz kaç odalı bunlar önemli.
Bize 150-170 arası geliyor
İstanbul.150 170 süper rakamlar.
Ben 6 buçuk senelik evliyim, o rakamları bu sürede hiç görmedim.
Ilıman bir iklimde mi yaşıyorsunuz?
Bizimkinde de mevcut hepsi.İstanbul.
Apartmana dış cephe yapışmış bir de yeni bir apartman belki ondandır
Elektrik de 80-100 arası gelir.150 170 süper rakamlar.
Ben 6 buçuk senelik evliyim, o rakamları bu sürede hiç görmedim.
Ilıman bir iklimde mi yaşıyorsunuz?
Aynen ben de evde askılıyla dolaşırım.Bizimkinde de mevcut hepsi.
Maşallah diyeyim, aşırı az rakamlar.
Bize de 500 civarı gelmiş bu ay, havalar iyi, ev sıcaklığı oldukça iyi.
Gece yatarken 2 petek açıyoruz ve ihtiyaç dahilinde bulunduğumuz odayı kısıkta.
Yani doğru düzgün yanmıyor, evde tshirtle gezecek ısıdayız ama durum bu.
Ama çocuk vs varsa normaldir.Bizimkinde de mevcut hepsi.
Maşallah diyeyim, aşırı az rakamlar.
Bize de 500 civarı gelmiş bu ay, havalar iyi, ev sıcaklığı oldukça iyi.
Gece yatarken 2 petek açıyoruz ve ihtiyaç dahilinde bulunduğumuz odayı kısıkta.
Yani doğru düzgün yanmıyor, evde tshirtle gezecek ısıdayız ama durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?