Geçinemeyenler kulübü

kuzucuklar ya allah evladiyla sinamasin inşallah anne babalarini,
tez zamanda şifa bulsunlar inşallah
Amin...
Kazaya sebebiyet veren pislik reşit değil.
Gün yüzüne hasret kalasıca, zincirleme kazaya sebep oldu.

Çocuklarımla alakalı tek korkum hep bu, bekarken de söylerdim çünkü babam da bana söylerdi ‘gidip bir cana kıy diye en deli çağında altına araba alamam senin’ diye.
Mecburiyetten şoför oldum ama o yaşlardaki sürücülüğüm ciddi anlamda tehlikeymiş, evladım olduktan sonra anladım.

allahim ya ne var bu araba surmekte de bu kadar heves ediyorlar o yasta anlamiyorum, degdimi yani hem o insanlarin canino yakti tehlikeye atti, hem kendi hayatini yaktı.
eşimde bazen o kadar hizli suruyor ki kiziyorum aracina guveniyor, ya diyorum senin ki tank bile olsa ne yazar onune cikacak arabanin ne olacagini biliyomusun, o hizla allah korusun bir broadway a bir sahine falan carpsa mumkun degil sag cikamazlar, biz belki sag cikariz belki cikmayiz cok kiziyorum boyle şeylere
ayagi gaz pedaline basabilen kasap oluyor ya
ben surebiliyorum ama nasil suruyorum bana sor aklim cikiyor, kural ihlali yapmayim belki sagimda solumda daha acemiler vardir panikler bisey olur diye kendimi paraliyorum, millet ne rahat ya oh valla bas gaza hic umrunda degil dunya cogunun

Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşirler.

Ben 2 kere kaza yaptım, sağlam maddi hasarlı kazalar ve ikisinde de hızım maksimum 40 tı.
Birinde parketmek üzereyken tali yoldan 100km ile çıkan bir araçla giriştik, diğerinde iki şeritli akan yolda önümde zank diye duran kamyona girmemek adına direksiyonu kırmamla karşı istikamete uçtum ve bir duvara girdim.

Yani diyeceğim o ki, yaşadığım korkunun, o çıkan sesin ya da savrulurkenki geçen ‘saatler’ i bilseler, gaza ayak gitmez.
Hepsinden yara almadan kurtulmamın tek sebebi inanılmaz düşük hızda olmasıydı ki normalde hızlı sürerim.
Kelle koltukta deyimi her arabaya binen insanda mevcut olmalı.
İki kazamda da başkalarının hatası sebebiyle eğer hızlı olsaydım ben ölürdüm.

ben oyle bi kaza atlatsam zaten savruldugumu anlamadan kalpten giderim
bir keresinde eşimle samsun yolundan kizilaya gidiyoruz bizimki rahat 120 130 basiyo sol serit sag serittede bi araba vardi sanirim axxent ti (insallah dogru yazmisimdir) arka camdan da bir cocuk arkadan gelen arabalari izliyo cocugu gordum, o adam sol şeride zınk diye bir daldı, cocukla goz goze geldim resmen korno sesi fren sesi beynimde uguldadi, aklima bitek bu hizla vurursak cocuk camdan firlar geldi, allahtan arkamiz bosmuş yoksa biz bildigin tost olurduk.
adam bizim arabayi fark edince gaza asildi onun hizi bizim frenin yavaslatmasi vurmadan kurtardik, herif bisey olmamis gibi sinyal vermeden sag seride gecti bide bize eliyle pardon yapiyo, cami actim gebereceksin hala pardon yapiyosun diye kizdim ama nafile yani

O sinyal olayı beni benden alıyor, süs sanki.
Ben evden çıkınca direkt eskişehir yoluna bağlanıyorum mecburi istikametim bu.
Markete de gitsem, 2dk benzinliğe de gitsem buraya çıkmak zorundayım ve hayvan oğlu hayvanlar ışıklara uymuyor, kaç kere bana yeşil yanıyor çıkıyorum, son sürat bir araba geliyor girişmemize yarım metre kala metre kala kurtuluyoruz ki çevrede duran arabalardan ya da kornalardan anlıyorum durumun vahamiyetini.

Bu ne ya, sürücülük böyle bir şey değil.
O direksiyonu tutmak kendin kadar başkasının da canını korumaktır.
Belki kuzenimizin kızında hasar kalacak, 7 yaşında çocuk yahu.
Bunun nasıl bir cezası olabilir ki, isterse ömür boyu yatsın, başkasının kılına zarar geldikten sonra ne fayda...

bizim evde oyle iste alt taraf samsun yolu hemen onumuz cevre yolu, hic sakin akan trafik durumu yok, basan geliyor buna eşimde dahil tabi.
ben direksiyona gecince fenalik geliyor ona hem hiz sabit, hemde fazla didikliyorum trafigi mesafem yetermi cikabilirmiyim vs diye hesap yapiyorum surekli

bizim evde oyle iste alt taraf samsun yolu hemen onumuz cevre yolu, hic sakin akan trafik durumu yok, basan geliyor buna eşimde dahil tabi.
ben direksiyona gecince fenalik geliyor ona hem hiz sabit, hemde fazla didikliyorum trafigi mesafem yetermi cikabilirmiyim vs diye hesap yapiyorum surekli

Babam ve eşim hep bu yüzden coook darlarlar beni. Sen iyi sürücüsün de karşındaki insanın hatası hayatına mal olabilir, o yüzden ekstra dikkat edip hız sınırı 70se bile düşürerek gitmeye çalış diye

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Dört günden sonra ilk market macerama çıktım
Oğlan annemden çiğbörek istedi ona un alayım diye çıktım, seneler sonra ilk ayçiçek yağımı da aldım. Kızartma yapmayınca sadece zeytinyağ yetiyordu bana da vay arkadaş ne olmuş o ayçiçek yağlarının fiyatı. Toplamda un yağ, bir kaç sebze meyveye 110 lira bıraktım geldim

Yüz lira, yirmi lira oldu artık ya.
5 10 20 tedavülden kalkmalı herhalde yakında demir yaparlar onları, o kadar karşılıkları yok ki...

Yüz lira, yirmi lira oldu artık ya.
5 10 20 tedavülden kalkmalı herhalde yakında demir yaparlar onları, o kadar karşılıkları yok ki...
Öyle gerçekten, en ucuz yağ, Beyaz un, mor lahana, kabak patlıcan, yer elması, havuç gibi normaş yurdumda yetişen sebzelere 100 lira veriyoruz. Et süt yoğurt yok. Kuru ekmek sebze fiyatı bu

Aynen öyle.
Yalan söyleyemeyeceğim, yaşım 27 28 olana kadar fazla hızlı araba sürerdim bu kazalara rağmen ama hakimiyet kaybetme korkusu kaldı bende.
Viraj, döner yol vb yerde bayağı 30 u geçmem, şişe kapağı gibi arabanın fır dır dönebildiğini bildiğimden.
Üzerine çocuklar eklenince, kural abidesi oldum.
O ağlamaktan kusan bebelerimi bir kere olsun önünü döndürmedim göreyim diye ana kucağında, kemersiz ve izofix olmadan hareket ettirmedim arabayı.
10 km yolda 4,5 sefer durup onları susturup devam ettim ama asla kurallara aykırı bir şey yapmadım.
Herkes biraz korkmalı ya, korkmalı ki ona göre tüm önlemlerle yola çıkmalı.

Öyle gerçekten, en ucuz yağ, Beyaz un, mor lahana, kabak patlıcan, yer elması, havuç gibi normaş yurdumda yetişen sebzelere 100 lira veriyoruz. Et süt yoğurt yok. Kuru ekmek sebze fiyatı bu
Geçenlerde tepsi kumpir yapacaktım, birkaç malzemem eksikti.
2 kapya biber, küçük bir kaşar, dilim yeşil zeytin bir de mısır mı ne aldım.
50 tl yetmedi, arabaya koşup para alıp geldim.
O gün anladım ki hükmü yok 100 lük dışında paranın.

Ben 4 ay önce falan 2lt ayçiçek yağı alıp eve bırakmıştım ama normalde tereyağ ile zeytinyağı kullandığımdan kullanmak nasip olmadı. Evdeki yağdan kar etmişim kullanmasan bile al köşeye koy bence

bende birazdan kiza muz falan almaya gidecegim, bakalim kac lira bayilmam gerekecek yine

dolaba satisa koyup kullanilmamıs aycicek yagi yaz sat gitsin
sener senle ilyas salmanin dolap beygiri filminde ki gibi olacak sanirim, orda zeytinyagi soruyolar hic degilse,
bakkala girip ay cicek yagi varmi diye sordugumuzda bunlar memur alamazlar paralari yetmez diyecekler heralde arkamizdan

Zam yüzde 10 bile değil. Bozdur bozdur harca yüzde 7,3 ünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…