• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Zam oranına sevinen var yahu. Ne diyorsun sen😂
Evet bir kesim resmen eğitimli insana düşman. Ama aynı kesim doktora gidince en özel muameleyi bekler, hemşire en tatlı dillisi olsun der, öğretmen çocuğuna en en özel davransın ister, bir iş için devlet dairesine gitse en güzel gülümsemeyle saçma sorularına makul cevap bekler. Emeğinşn karşılığını alamayan mutsuz çalışandan beklemesi de umrunda değildir.

Bugün Limon ekmek A101 in cips in den aldım 16,50 tuttu kayınvalide ye giderken yeşil soğan Kuru soğan domates aldım 16 tuttu 😂😂😂😂 1 er kilo bide 🙄

Niye olmasın ayol?
Offf yağmur bombasına doğru gidiyor sonumuz, çok feci durumdayız.
Maddi imkansızlık, korona hepsine eyvallah da su biterse yaşam biter ve kimsenin umrunda değil.
Yağmur neden yağmaz? Sadece tek sebebi betonlaşma değil rabbimin ol dediğine olmayacak yoktur.. Cinayetler tecavüzler yetimin öksüz ün hakkına girmeler Fakirden çalıp zengine vermeler. O yüzden.. Adaletsizlik yüzünden yağmur yağmaz....
Gerçek Yaşanmış olay bu
Gene Kuralıklık olmuş
Yöneticiler toplamışlar halkı yağmur duasına çıkmışlar, beklemişler beklemişler yağmur yok
Bidaha çıkmışlar yağmur duasına gene yağmur yok
Sonra kara kara düşünürken derviş geçiyormuş
Demişler biz dua ettik ettik yağmur yağmadı sen dua edersen yağmur yağar, Derviş demişki yağmur duasına çıksakta yağmur yağmaz neden diye sormuşlar, derviş demişki: Yetim öksüz dul fakir varmı? Siz onları bulun Sorunlarını çözün yağmur yağacak dua ya gerek yok demiş. Hemen başlamışlar fakirin fukaranın dertlerini sorunlarını çözmeye çözünce başlamış yağmur yağmaya herkes çok şaşırmış. Yetimin biri demiş ki ben yağmur yağmasın diye çok dua ettim evinizin çatısı akıyordu yakacak odun kömürümüz yoktu diye. Diğeri bende dua ettim ayakkabım yok montum yok yağmur yağmasın diye o zamanlar anlamışlar derviş haklı...

Günaydın, bugün burada güzel bir yağmura uyandık. Kar da yapar umarım en kısa zamanda
günaydin khomyuk, ankara da annemin yasadigi ilçeyede yagmış ama bizim evin oraya yagmamis, sanirim bazi bolgelere atıştırmış biraz.
allah susuzlukla sınamasın inşallah.
her turlu salgina hastaliga sebep olur 😟

günaydin khomyuk, ankara da annemin yasadigi ilçeyede yagmış ama bizim evin oraya yagmamis, sanirim bazi bolgelere atıştırmış biraz.
allah susuzlukla sınamasın inşallah.
her turlu salgina hastaliga sebep olur 😟
Bizim Eskişehir ufak ya yağdı mı her yerine yağıyor. Umarım tüm ülke genelinde yağar da dolar barajlar

Benim yaşadığım yerde pikniğe çıksan sırıtmaz ki o kadar güneşli bazı ilçelerinde de kardan dolayı yol kapanmış, çok tuhaf yer valla 😄

Back