- 14 Haziran 2019
- 14.857
- 72.573
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.721
Bana o dönemdeki doktorum demişti, tiroit diğer türlere kolaylıkla çevrilebilir. İyileşsen dahi senede bir kan tahlili ver derdi. Yani hep kontrolde olman lazım.hasimato var zaten bende :)
kilo kaybim yok hasimato bile zayiflatmadi
kalp carpintim falanda var, sinirlilikte var ama d3 eksikliginden, onun takvisyesini aliyorum
graves ne bilmiyorum bakayim hemen
Kendini sürekli yorgun hissediyor musun? Karnında şişlik hissi varmı dolgunlukla beraber ağırı şeklinde?pandemiden once lenf bezlerimde şişme vardı, lenfomadan suphelenip testlerim yapilmisti, lenfoma cikmamisti ama 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyordu pandemi cikinca gidemedim, bir kac gundur boynumda findik kadar bir sislik oldu
o arada on disimde iltihap kapmisti iltihaptanmi oldu yoksa lenf bezlerim mi şışti bilemiyorum.
dr 6 aylik surecler icerisinde ani kilo kaybi gece terlemesi olursa hemen geleceksin demisti, gece terlemem var, şişlik var ama kilo kaybi yok bilemedim.
enfeksiyondandir belki.
belkide sıkintidan
normalde hic ilac kullanmasam yilda 2 3 kere zar zor regl olurdum bu ay 15 gunde 2 kere oldum oda kafamda soru isareti yaratti ama cok ustunde durmuyorum
zehirli guatrmis, annemde vardi kansere cevirdi ameliyat oldu ama belirtiler bende pek yok gibide var gibide napacagim bilmiyorum ya, şu pandemi doneminde hastaneye gitmeye bile korkuyorum.Bana o dönemdeki doktorum demişti, tiroit diğer türlere kolaylıkla çevrilebilir. İyileşsen dahi senede bir kan tahlili ver derdi. Yani hep kontrolde olman lazım.
Ben ameliyatlıyım. Hala gidiyorum kontrole
yorgun degilim diyebilirim, tamam çok enerjik degilim ama yorgunda degilim.Kendini sürekli yorgun hissediyor musun? Karnında şişlik hissi varmı dolgunlukla beraber ağırı şeklinde?
Güzelce maskeni tak ellerine cerrahi eldiven al korumalık al doktor dan randevu al bi git gözük doktora bu pandemi bitmez. Senin psikolojin çok etkilenmiş tekitlerini yaptır için rahatlasınyorgun degilim diyebilirim, tamam çok enerjik degilim ama yorgunda degilim.
karnimda sislik hissi hem pkodan hem regl olamamaktan hem kilodan hep var zaten.
son 3 4 aydir karnim degil ama dalak kismimda bir batma vardi zaman zaman geliyor zaman zaman gidiyor, ozellikle stresliyken agridigini hissediyorum
psikolojimi bozan bu korona ortaminda dr gitmek zorunda kalmis olmamGüzelce maskeni tak ellerine cerrahi eldiven al korumalık al doktor dan randevu al bi git gözük doktora bu pandemi bitmez. Senin psikolojin çok etkilenmiş tekitlerini yaptır için rahatlasın
Yanına dezenfektan al kuzum birde öyle git. Tedbir alınca emin ol hiç birşey olmuyor. Biz mecbur gittik hastaneye bizim burda 1 tane hastahane var başka yok ve pandemi hastanesi sırf. Dezenfektan aldım sürekli ellerimi dezenfekte ettim çok şükür birşey yok. Korkma git sağlığından önemli değil hiç birşey. Eşin izin alamaz mı iş yerinden 1 günlük?psikolojimi bozan bu korona ortaminda dr gitmek zorunda kalmis olmam
kizimi anneme biraksam anneme sıkıntı, onuda alip gitsem hepten sıkıntı, hastaneye gitmek benim icin çok urkutucu suan,
annemin oturdugu muhitte bir ozel hastane var dr larida iyi begeniyorum yani baktim olmuyo oraya gidecegim
Hangisi o hastane?psikolojimi bozan bu korona ortaminda dr gitmek zorunda kalmis olmam
kizimi anneme biraksam anneme sıkıntı, onuda alip gitsem hepten sıkıntı, hastaneye gitmek benim icin çok urkutucu suan,
annemin oturdugu muhitte bir ozel hastane var dr larida iyi begeniyorum yani baktim olmuyo oraya gidecegim
izin alir izinde sorun yok ama hastane basli basina sıkintı yani benim için suan,Yanına dezenfektan al kuzum birde öyle git. Tedbir alınca emin ol hiç birşey olmuyor. Biz mecbur gittik hastaneye bizim burda 1 tane hastahane var başka yok ve pandemi hastanesi sırf. Dezenfektan aldım sürekli ellerimi dezenfekte ettim çok şükür birşey yok. Korkma git sağlığından önemli değil hiç birşey. Eşin izin alamaz mı iş yerinden 1 günlük?
Eşin daha tehlikeli hastaneye gidince önem alırsın da eşin için hiç birşey yapamazsın..izin alir izinde sorun yok ama hastane basli basina sıkintı yani benim için suan,
uff ne bileyim ya hastaneye gitmekten korkuyorum esim hergun 300 kisinin icinde calisip geliyor, belki hastane buna gore daha risksiz bile kaliyor
19 mayis hast. canimHangisi o hastane?
Çok geçmiş olsun, biraz biliyordum durumlarını ama o kitleden korkma derim.
Benim vücutta boyun, boğaz vs bölgelerde şişer şişer kaybolurlar.
Senin kontrol altında tutulman gereken bir durum söz konusu ama Allah korusun kötü bir şey için en önemli belirleyicilerden istemsiz kilo kaybı ve aşırı yorgunluk olduğunu biliyorum.
Şişman olduğumuza sevineceğimiz aklıma gelmezdi
İçini ferah tut ama asla ihmal etme kontrolünü.
Pandemi 10 ay oldu, bitmeyecek de.
Mutlaka gitmelisin.
Lütfen ihmal etme.19 mayis hast. canim
cidden hala şisman olduguma seviniyorum suan bende
dedem ve dayimda da vardi bu hastalik o yuzden düşüncesj bile yoruyor beni,
birde ilk sislik fark ettiklerinde hic agrimiyordu ozaman dr a ben agrimiyor ama dedigimde zaten agriyor desen korkmayacagiz bizde, sorun agrimamasi demisti, suanki sislik ilk gun cok agridi simdi uzerine dokununca da agri yapiyor,
yarin anneme gececegim zaten 5 gun karantina yaptim bir 10 gun falan yaninda kalacagim, olmadk n95 maske uzerine cerrahi maske siperlik falan takip giderim hastaneye
simdi bir hemsire ark.mesajlasiyordum sehir hast.pandemi bolumunde vakalar azalmisken gel hemen yada baska bir hastaneye git dedi.Lütfen ihmal etme.
Mecbur durumlarda elbet hastanelere girip çıkıyoruz.
Ben test olmaya gittim de hastalık kapmadan geri gelebildim, düşün
Çift maske, kolonya yıkanması vb önlemle.
Eldiven takmıştım kat kat ama çıkarttırmışlardı.
Hastaneler inan marketten ya da başka yerden daha güvenli, covid alanı ayrı olduğundan kendilerini korumak adına çok daha fazla dikkat ediyorlar.
Doktorlar 1 metrelik çubukla muayene edecek şekilde uzak duruyorlar
Bahsettiğim hastaneyi de biliyorum, butik bir yer.simdi bir hemsire ark.mesajlasiyordum sehir hast.pandemi bolumunde vakalar azalmisken gel hemen yada baska bir hastaneye git dedi.
her hastaneye girene bulaşsa saglam adam kalmazdi memlekette diyor haklıda,
yarin bi anneme geceyim de en kotu eve gelecegim gune randevu alir hastaneye gider anneme ugramadan geri eve gelirim, yakin oldugu icim yuruyerek gidebilirim hastaneye, toplu tasima falanda kullanmam gerekmiyo
evet çok kalabalik olmuyor, genelde o çevrenin insanı gidiyor, annem de gitmisti bir ara kapida bekletiyorlar dr cagirinca ariyorlar siraniz geldi diye demisti, korkunun ecele faydasi yok mecbur gorunecegim sanirim dr a.Bahsettiğim hastaneyi de biliyorum, butik bir yer.
Aşırı kalabalık olacağını sanmıyorum.
Geçtiğimiz haftalarda hafta eşimin kuzeni çocuklarıyla kaza yaptı, birkaç gün şehir hastanesine gitmek durumunda kaldı eşim.
Küçücük çocuk yoğun bakımdaydı, bebeği başka odada yatıyor, kendi desen ayrı, nasıl gidilmesin, ihtiyaç şu bu sorulmasın?
Düşün ben bile böylesi durumda ‘aa hastane’ demedim, mecburi şeylerde gideceğiz ne yapalım.
Olmaz olmaz, binlerce sağlık çalışanı bir şekilde kendini koruyor.evet çok kalabalik olmuyor, genelde o çevrenin insanı gidiyor, annem de gitmisti bir ara kapida bekletiyorlar dr cagirinca ariyorlar siraniz geldi diye demisti, korkunun ecele faydasi yok mecbur gorunecegim sanirim dr a.
gecenlerde birde annem teyzemle gitmisti o hastaneye teyzemin hastene fobisi var bayiliyo diye rica minnet annemide almislardi yanina ultrason cekinecekti, teyzem ultrasonu cekilip cikip kapida kut bayiliyorhemsireler cil yavrusu gibi bi yere dagilmis, ondan sonra girecek hasta nerdeyse felc gecirecekti kadin diyor annem,korona sanmislar teyzemi
madem bu kadar dikkatliler heralde bir sey olmaz ya
ben zaten bakkala bile girerken filyasyon ekibi gibi giriyorumOlmaz olmaz, binlerce sağlık çalışanı bir şekilde kendini koruyor.
Diyorum ya korona testi için 60 70 kişi bir salonda bekledim, aynı odada başkalarıyla test verdim de olmadım yahu
Pozitif hastayla piknik de yapmışlığım var.
Gerçekten aşırı önlem koruyor bir şekilde, yoğun maruz kalınmadıktan sonra.
Benim de gitmem lazım komple hem de ama işim uzun sürecek diye erteliyorum.
Canım teşekkür ederim, kız yoğunbakımdan çıktı, beyninde birkaç yerde kanama vardı ama hala durumu net değil.filmdelisi bunarada gecmis olsun sizede simdi nasil hastalarinizin durumu ?
kuzucuklar yaCanım teşekkür ederim, kız yoğunbakımdan çıktı, beyninde birkaç yerde kanama vardı ama hala durumu net değil.
Doktorlar hasarı bilemiyorlar ama yaşının çok küçük oluşundan olumlu bakılıyor, kuzenimiz bacaklarında yaralanmayla atlattı.
Bacakları parçalandı kadının, platin falan takılacak, tabii kendinde değil kızının başında erteliyor her şeyi.
Küçük bebek de 2 bacak kırık, o iyi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?