- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.701
allah hep iyi insanlarla karsilastirsin degilmi, bu zamanda edilebilecek en guzel dualardan biri sanirim.Haklısın. İnş ama evlatlarımız hep iyi insanlara denk gelsin. Arkadaşı, eşi, eş ailesi iyi insanlar olsun. Her akşam uyuduğunda yüzüne bakınca öyle derim ben. Merhametli, sıcak kalpli bir insan olsun. Güzel sevmeyi de bilsin, çok da güzel sevilsin. Çevresi iyi insanlarla çevrili olsun. Hepimizin evladı iyilere denk gelsin.
Hoşbuldum kuzum. Birisi şikayet etmiş beni ama iyi yapmış hatamı gördüm iyi olduhoşgeldin canim banin kisa surmus
Hoşbuldum kuzum. Birisi şikayet etmiş beni ama iyi yapmış hatamı gördüm iyi oldu
İyiyim elhamdülillah sen nasılsın kuzum benimnasilsin
Şu 17 yaşında evlenip sevgilisi olanlara giydiren çakma miyendiz kocasını öven kızın konusunu şimdi okudum iyi ki görmemişim Ban yerdimAttık iki duble ötesini içemiyorum artık yaşlanmışım
esimin is yerinde yillik 2 takim atlet kulot havlu veriyolar baya birikti yollarim sana pacali macali idare edicen artikBenim donumu atletimi unutmayın kızlarBaktınız uzun zamandır kk de yokum Silivri de yimdir
ben iyiyim sanirim bilemedimİyiyim elhamdülillah sen nasılsın kuzum benim
Morelin mi bozuk yoksa?ben iyiyim sanirim bilemedim
o yaşta miyendiz olup hemen is bulabilmişse helal olsunŞu 17 yaşında evlenip sevgilisi olanlara giydiren çakma miyendiz kocasını öven kızın konusunu şimdi okudum iyi ki görmemişim Ban yerdim
Lütfen mühendis ama tornada daha çok para var. Ondan tornacı. Bir de bana varsa kocan ne iş yapıyor demiş. Koca önemli tabii, yoksa kıskanç diyecekti herhaldeŞu 17 yaşında evlenip sevgilisi olanlara giydiren çakma miyendiz kocasını öven kızın konusunu şimdi okudum iyi ki görmemişim Ban yerdim
Eşin ne iş yapıyor seninesimin is yerinde yillik 2 takim atlet kulot havlu veriyolar baya birikti yollarim sana pacali macali idare edicen artik
yok canim sağlik sorunu :) ama henuz bende ne oldugunu anlayamadim dr a gidemiyorum malumMorelin mi bozuk yoksa?
Tornacıymış. Asıl para tornadaymışo yaşta miyendiz olup hemen is bulabilmişse helal olsun
Biraz çıtlat bakayım neyin var?yok canim sağlik sorunu :) ama henuz bende ne oldugunu anlayamadim dr a gidemiyorum malum
kalifiye matematikci ama hobi olsun diye rot balans yapiyorLütfen mühendis ama tornada daha çok para var. Ondan tornacı. Bir de bana varsa kocan ne iş yapıyor demiş. Koca önemli tabii, yoksa kıskanç diyecekti herhalde
pandemiden once lenf bezlerimde şişme vardı, lenfomadan suphelenip testlerim yapilmisti, lenfoma cikmamisti ama 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyordu pandemi cikinca gidemedim, bir kac gundur boynumda findik kadar bir sislik olduBiraz çıtlat bakayım neyin var?
Tiroit olabilir yine de bi endokrine git.pandemiden once lenf bezlerimde şişme vardı, lenfomadan suphelenip testlerim yapilmisti, lenfoma cikmamisti ama 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyordu pandemi cikinca gidemedim, bir kac gundur boynumda findik kadar bir sislik oldu
o arada on disimde iltihap kapmisti iltihaptanmi oldu yoksa lenf bezlerim mi şışti bilemiyorum.
dr 6 aylik surecler icerisinde ani kilo kaybi gece terlemesi olursa hemen geleceksin demisti, gece terlemem var, şişlik var ama kilo kaybi yok bilemedim.
enfeksiyondandir belki.
belkide sıkintidan
normalde hic ilac kullanmasam yilda 2 3 kere zar zor regl olurdum bu ay 15 gunde 2 kere oldum oda kafamda soru isareti yaratti ama cok ustunde durmuyorum
10 bin kazanıyormuşLütfen mühendis ama tornada daha çok para var. Ondan tornacı. Bir de bana varsa kocan ne iş yapıyor demiş. Koca önemli tabii, yoksa kıskanç diyecekti herhalde
hasimato var zaten bende :)Tiroit olabilir yine de bi endokrine git.
Benim kilo kaybıyla hoşimato teşhisi kondu. Bir kaç sene sonra kalp çarpıntısı, sinirlilik, çabuk yorulmadan şüphelenip yine gittiğimde bu kez gravese çevirmişti. Belirtileri farklı farklı tiroidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?