Geçinemeyenler kulübü

Öyle yaşayan çok insan var.
Kiminde estetik bakım, bazısı alışveriş çılgını, kimi fink fink gezme.
Sırf ona yaşıyorlar
Benim arkadaşta abdest nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli tırnagina kalıcı oje yaptiriyor
Asla normal tırnakla gezdiğini goremezsin
Bu ara doğurdu doğuracak ama iiih tirnak da tırnak

Benim arkadaşta abdest nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli tırnagina kalıcı oje yaptiriyor
Asla normal tırnakla gezdiğini goremezsin
Bu ara doğurdu doğuracak ama iiih tirnak da tırnak
Ben de senelerce kalıcı oje kullandım ve geçiriyor.
Şöyle, geçirmese o tırnak zaten havasızlıktan sararır mahvolur, dediğim gibi soydurup aynında tekrar yaptırdım.
2 senede hiçbir şey olmadı tırnağa, oje durda 5 güne sararır halbuki.

Lazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?

Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .

Konu gaspı olmuyorsa burada sorayım chamallows
Canım tatlı değildir ama bir daha asla yaptırmam 24 saat süren hassasiyet yapıyor ve 24 saat asla geçmiyor tarif edilemez bir gıcık his yaşadım. 2 seans hakkım vardı yaktım paramı

Bende supheliydim de Rus bı tirnakciya gittiğimde Müslüman ülkelere girişi yok Mesela
Türkiye'ye giriyor tabi de.

Sen geçiriyor abdesti diyene inanma .abdest sizin için önemliyse yaptırmayın lütfen filan dedi napcami şaşırdım bak simdi

Dalga geçiyorsun, ciddiyim cif diye bir şeyi kodlamış olmalısın dedim.
Ay nasıl yaptın bunu, ben bir kere çilek ve karbonatı okudum onunla ovdum ama mahvoldum ya.
su bahsettigim kuzenim cifliyodu bi ara
tertemiz oluyo kiz mis gibi falan dedi ser de ergenlik var manitalar var tabi cifleyi verdim iyiki ölmemisim yahu.
simdi buraya yazinca anladim salakmisim heralde ben ergenken

Ayak tirnaklarim için çok istiyordum

kalici oje isindan dolayi biraz daha jelimsi bir kivam aliyor sanirim oyuzden,

Markasına göre değişir.
Ben yaptıdım ve inanıyorum gözümle gördüm, iki sene ojeli kalan bir tırnak en azından sararır değil mi?
Sararmadı asla.

kalici oje isindan dolayi biraz daha jelimsi bir kivam aliyor sanirim oyuzden,
Onlar normal bildiğimiz oje değil hatta arap ülkelerinde helal oje diye satılıyor.
Saç boyası da mesela abdest geçirir, içeriği farklı çünkü.
Tabii iddia edemem şimdi de ben yaptıdım ve iki sene oksijensiz susuz kalan bir tırnak kopardı, düşerdi herhalde mantığıyla yaklaşıyorum.

sac boyasi icin bi ara zaten konusuldu saniyorum abdeste mani degildir diye,

Nasil geçirecek su? Sudan bile etkilenip kabuk atmıyor. Uv ışığı ile sertlestirilmis tabakasi var. Cok mantiksiz

Nasil geçirecek su? Sudan bile etkilenip kabuk atmıyor. Uv ışığı ile sertlestirilmis tabakasi var. Cok mantiksiz
Hayır, o oje değil ki yani sıradan sürdüğümüz bir oje değil.
Gözenekleri olan bir jel, kremsi bir yapı sertleştiriyor ama konik yapısı sayesinde içerisine hava geçişi sağlıyor, dolayısıyla su da.

Lazer ile olani yaptırmadım normal temizletme yaptırıyordum. O zaman da hassasiyet olusuyor. Hafif asindirma yapılıyor. O püskürtülen seyde damaklari acitiyor biraz dilimi acitmisti hatta baya.
Dis doktorlari da diyor çamaşır suyu hammadesi ile yapiyorlar islemi damaklara jel sürülüyor tahris olmasın diye ama acilan araliklar ve temizlenen disler hassas yapiyor agzi 3 4 gün

İşte su gecirmiyormus dedim bende

Filmdelisi geçiriyor ben kullandım iki yıl diyor
İddia etmiyorum, ben icat etmedim sonuçta
Bu kadar kesin yargılı konuşamam ama denedim, 2 hatta daha uzun süre tırnaklarım hiç ojesiz kalması ve sıfır yıpranma olmasının tek sebebi geçiş olabilir.
Çürürdü yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…