- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.361
Bizim kapalı, polar sabahlıkla çıkıyoruz, ona rağmen üşüyoruz ya.bizim balkon acik, kalinca giyinip cikiyoruz berelerimizide takip.
200 tl zammi ne icin yapiyolar
bakalim bizimkilir de toplanti yaparlar ozaman bu ay guvenlik maasi apt gorevlisi maasi, dogalgazi elektrigi suyu bizimkide artacak ozaman,Bizim kapalı, polar sabahlıkla çıkıyoruz, ona rağmen üşüyoruz ya.
4 5 derece oluyor, açık olsa düşünemiyorum, bayağı soğuk.
Gelir gider dengesi için, yetmiyordu malum.
Zamlar ve asgari ücret zammı da kaymaklı kadayıfı oldu meselenin.
İşveren maliyeti 4buçuk oldu.
Zam da 200 tl değilmiş, tam tamına yüzde 50 zam yapıyorlarmış
Ohh ohhh
Sizin kabul etmediğiniz iscinin bir mesleği olmadıgı.
O nerden cıktı?
Duvar ustasının mesleği vardır hanımefendi.
Üzgünüm ama onun da uzmanlık alanı duvardır.
Bu bir meslektir.
Size ayıp etmisler meslek demisler ama öyle.
Nasıl üşümüyorsun yahu, sizin oralar da serindir eser sağlam.bakalim bizimkilir de toplanti yaparlar ozaman bu ay guvenlik maasi apt gorevlisi maasi, dogalgazi elektrigi suyu bizimkide artacak ozaman,
ben bazen hic bisey almadan cikiyorum yinede usumuyorum
bizim evin karsisi kibris koy ve bildigin bos arazi gibi dusun ruzgari kesen bisey yok gibi onumdeki binayi saymazsam,Nasıl üşümüyorsun yahu, sizin oralar da serindir eser sağlam.
Şuan burası 3 derece, ank 7 diyor.
Sizinki hadi olsun 5, insan üşümez mi
Tabii size de gelecek zam, aynen.
Maliyet artınca mecbur oluyor zaten.
Maaşına gelen zammı böyle böyle geri alıyorlar işte.
üstsüz derkenbizim evin karsisi kibris koy ve bildigin bos arazi gibi dusun ruzgari kesen bisey yok gibi onumdeki binayi saymazsam,
sert ruzgarlarda balkonda yer yerinden oynuyo ama bugun usumuyorum mesela burda ustsuz cikinca
dogalgaz dahilmiOo ben ölmüşüm o zaman ağlayanım yok. Zamdan önce bizim aidat 500 küsur gelmişti. Bu ay yedi yüz gitti o zaman. Ek dersler de yok. Resmen içeri gireceğiz
Evet yakıt artı site görevlisi. Her apartmana bir görevli düşmüyor. Tek görevlinin maaşını on apartman bölüşüyoruzdogalgaz dahilmi
Bizim 675 olmuş...Oo ben ölmüşüm o zaman ağlayanım yok. Zamdan önce bizim aidat 500 küsur gelmişti. Bu ay yedi yüz gitti o zaman. Ek dersler de yok. Resmen içeri gireceğiz
Evet yakıt artı site görevlisi. Her apartmana bir görevli düşmüyor. Tek görevlinin maaşını on apartman bölüşüyoruz
benim yakit +aidati katarsam 900 ü buluyorEvet yakıt artı site görevlisi. Her apartmana bir görevli düşmüyor. Tek görevlinin maaşını on apartman bölüşüyoruz
Ne 675 olmuş aylık aidat miBizim 675 olmuş...
Bizim doğal gaz 150 geliyor .benim yakit +aidati katarsam 900 ü buluyor,
merkezi degil saatli bizimki 512 lira gelmis
klima falandami calismiyor bu mevsimde ?Bizim doğal gaz 150 geliyor .
yakmiyoruz ama ..usumuyoruz izmirde
İvit, maalesef.Ne 675 olmuş aylık aidat mi
Yok yok ne klima ne kombi .inan hic bisey kullanmıyoruz ve ben sortluyumklima falandami calismiyor bu mevsimde ?
gerci bu sene ankara bile gunduz 12 13 derece suan izmirde yanmaması dogal sanirim
Sen zenginsin canım gecinebiliyor muyuz topiginde ne işin varİvit, maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?