- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.261
sanal kart nasıl oluşturuluyorSanal kart oluştur istediğin kadar at icine al :)
Kredi kartınızın uygulamasından girip seceneklere bakabilirsiniz sanal kart oluştur diye bir bölüm var ordan oluyorsanal kart nasıl oluşturuluyor
Hayır, olur mu...Avrupa da çok az para kazanıp geçinmenin sırları :
-sigara içmemek
-herşeyi 2.el amak (elbise, telefon, tüm teknoloji ürünleri, tüm ev ürünleri, iç camaşırlarım bile 2.el :) )
-marka dan uzak durmak, herşeyi ucuz kalitesiz almak. Organikten uzak durmak
-suları çok az kullanmak (hijyenden taviz vermeden, haftada en fazla 3 kere duş )
-evleri ısıtmamak (evde yorganla yaşıyoruz :) )
-hiç bir aktivite yapmamak
-dışarda hiç yememek
-herşeyi evde yapmak (doğum günü pastası... )
-okulda bazen komşu ülkelere giderlerdi ben hep çok pahalı diye gidemezdim :)
Biz böyle geçiniyoruz. Ama Türkiye'de ki kuzenlerime sorsam biz avrupa'da yaşadığımız için zenginiz et yiyoruz hahah :)
Linç yiyeceğim hisediyorum. Avrupa da yaşayıp zor geçiniyoruz dediğim için
herşeye hasret kalacak insanlar bir kilo kiymayi 10 a boluyorduk daha napalim 20 yemi bolelimBugün kasaba gittim Dana ciğeri nin Kilogram fiyatı 60 TL Kuzu eti nin Fiyatı 90 TL kuzu etinin fiyatları 90 dan başlıyor 155 e kadar dayanıyor. Markette Ay çicek Yağın 5 kilosu olmuş 85 TL.. Manav a gittim Baktım Yeşilliklerinin fiyatı yazmıyorGözlerimi kaybettim fiyatları görünce Kasap abi demez mi sen yılbaşından sonra gör fiyatları diye. Arkadaşlar açlığa susuzluğa mahkum ediliyoruz. Çocuğum olsaydı kahrımdan hasta olup yataklara düşmüştüm kesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok sinirliyim çok üzgünüm çok bitkinim
İddia ediyorum 2021 yılı 2020 yi aratacak..Aybush filmdelisi yılbaşından sonra iyi bir artış olacak sanirim gercekten
herkes aynı şeyi söylüyor
allah herkesin yardimcisi olsunİddia ediyorum 2021 yılı 2020 yi aratacak..
Asgari ücretle nasıl insanlar et alacak? Et hayali bile görsen para işleyecek kesin bu..herşeye hasret kalacak insanlar bir kilo kiymayi 10 a boluyorduk daha napalim 20 yemi bolelim
Asgariye gelen zamla beraber, aynı oranda her şeye gelecek.Aybush filmdelisi yılbaşından sonra iyi bir artış olacak sanirim gercekten
herkes aynı şeyi söylüyor
Küçük ve orta ölçekli esnaf bitti.Esnaf la konuşun muhabbet edin gerçekleri görün. 2021 Hepimizi içine gömecek, sıra yavaş yavaş zengin tayfasına geliyor bu gemide hepimiz batacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?