- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi chamallows
- #4.221
Cokta bir alternatifi yok gibi be canım. Icinden kullanım kilavuzu mu ciksin istiyorsunTüh ya bende nasıl kullanılır bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokta bir alternatifi yok gibi be canım. Icinden kullanım kilavuzu mu ciksin istiyorsunTüh ya bende nasıl kullanılır bilmiyorum
Bilmem, alacaklarımı aldım ve hiçbiri kıyafet değildi.anaaaa demek bugün ordaydın indirim varmıydı indirimmmm?
Bence her kadının olmalı, edinmeliyizTüh ya bende nasıl kullanılır bilmiyorum
Cidden mi yavarlığından haberim yokk
kıyafet dışında ne var ayol orda .tencere tava mı aldın?Bilmem, alacaklarımı aldım ve hiçbiri kıyafet değildi.
Mc kapalı, kahve aldık
Geçen sene eski iş arkadaşı Danimarka’ya taşınınca facede dildolarını satılığa çıkarmıştıvarlığından haberim yokk
2. el bir deGeçen sene eski iş arkadaşı Danimarka’ya taşınınca facede dildolarını satılığa çıkarmıştı
Sende ciddili yaziyorsun hı. Cocuk olunca oyle mi oluyor kiz. Benimki simdiden bile koca karnim olunca korkmaya basladi daBence her kadının olmalı, edinmeliyiz
Rezervde bulunmalı bencedeBence her kadının olmalı, edinmeliyiz
Vaaaay ben seni bekar sanıyordum bir gecede evlenip çocuk dogurmussun adetaKeşke markete gitseydi üzülmezdim . Kızım anne hadi sıkıldım biraz hava alalım dedi . Neyse gittik şehir merkezine sonra anne sen bize christmas hediyesi almadın daha diyince mecbur mağazaya girdik. Bende ne güzel unutmuşlar diye sevinmiştim oysaki ... Uyanık bücür hem kendisine hem kardeşlerine hatta babasının hediyesini bile bana aldırttı
2. el bir de
koca avm yahu, her şey var bakmasını bilenekıyafet dışında ne var ayol orda .tencere tava mı aldın?
ben kaliteli bir kefen almayı düşünüyorum bu ara .Rezervde bulunmalı bencede
Sen herkesi başka bir şey zannediyorsun yalnız, benden betersinVaaaay ben seni bekar sanıyordum bir gecede evlenip çocuk dogurmussun adeta
Aynen , ben görmedim ama arkadaş anlatıyordu . Bide resimlerini cekmiş2. el bir de
Bekarım canım , boşandım bir kaç ay önce . 3 tanede çocuğum varVaaaay ben seni bekar sanıyordum bir gecede evlenip çocuk dogurmussun adeta
her konuda senin 2 sevimli canavardan bahsediyorsun puha ha haa.acaba seni onların fransız mürebbiyesi mi sanıyorlar sitedeSen herkesi başka bir şey zannediyorsun yalnız, benden betersin
Ay niye öyle diyorsun kız . Ne var minnacık zevk oyuncakları onlarben kaliteli bir kefen almayı düşünüyorum bu ara .
Çocukla alakalı değil, bence bende sıkıntı var yanlış yapılmışım yaniSende ciddili yaziyorsun hı. Cocuk olunca oyle mi oluyor kiz. Benimki simdiden bile koca karnim olunca korkmaya basladi da