- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.201
Yaşamkentle fatih sultan var orada, hangisi?eskişehire doğru
Bende de oyle on saatte siliyor, emojiler zor oynuyor. Hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz kızlarÇok ağır calısıyor. Başka bir siteye giriyorum mesela haber sitesi şak diye açılıyor
okul hizasında değilYaşamkentle fatih sultan var orada, hangisi?
Okul hizasında mı karşıda gökdelenlerin ora mı?
Chrome kullanıyorum ben, ara ara dediğiniz sıkıntıyı yaşıyorum.Bende de oyle on saatte siliyor, emojiler zor oynuyor. Hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz kızlar
İnek öldü arkadaşlık bozuldu . Neyse yine ne varsa C ceycey0406 de var . Arkadasım nerdesin ? Bak sana aşı gündeminden yeni haberler getirdimPara olmayınca sıkıcı olduk değil mi, işte siz diye başlarmışım
Vat arkadas bulmaca mi cozuyonuz ya söyleyin ya sonsuza kadar susun bu konudaYaşamkentle fatih sultan var orada, hangisi?
Okul hizasında mı karşıda gökdelenlerin ora mı?
Benimde Chrome baska tarayici lazim daha akiskan Chrome da hep sorun cikiyor ama ne lazm onu bilmiyorumChrome kullanıyorum ben, ara ara dediğiniz sıkıntıyı yaşıyorum.
Tüm uygulamaları kapatıp yeniden başlatın pc ya da tlfnu.
Konutkenttesin bacım neyi zorluyorsun, konutkent de geç.okul hizasında değil
Ay sorma resmen kafamda harita var şuanVat arkadas bulmaca mi cozuyonuz ya söyleyin ya sonsuza kadar susun bu konuda
Ankarayi 1 gram bilmedigim icin hos ben bildigim yeri bile tarif edemem de okurken benim beynim yandiAy sorma resmen kafamda harita var şuan
Allahtan yön duygum kuvvetli, güneybatı dese ordan da anlarım ama mossad ajanı tribi yiyorum resmenAnkarayi 1 gram bilmedigim icin hos ben bildigim yeri bile tarif edemem de okurken benim beynim yandi
amma zorladın sen de gordionda buluşalım yarın yemekleri sen ödersin kahveleri de ben.ama sturbacks da olmaz mc den ben sana 2 tl ye alırım miss gibiiiAllahtan yön duygum kuvvetli, güneybatı dese ordan da anlarım ama mossad ajanı tribi yiyorum resmen
Mc kapalıamma zorladın sen de gordionda buluşalım yarın yemekleri sen ödersin kahveleri de ben.ama sturbacks da olmaz mc den ben sana 2 tl ye alırım miss gibiii
Bundanım olsun istiyordum ama yokluk işte..Thread 'Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.'
Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.
kızlar yardıma ihtiyacı varmış , bir el atın allah rızası icin
anaaaa demek bugün ordaydın indirim varmıydı indirimmmm?Mc kapalı
Bugün baktım.
Bu arada kar uyarısı sosyal medyada yapıldı ama valilik ya da belediye değil ve hava durumunda ihtimal dahi yok.
Belki kuzey bölgelere anca yağar.
Tüh ya bende nasıl kullanılır bilmiyorumBundanım olsun istiyordum ama yokluk işte..
Bu konuyu goruyorum ya cikiyor hep son yazilanlara bakılıncaThread 'Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.'
Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.
kızlar yardıma ihtiyacı varmış , bir el atın allah rızası icin
varlığından haberim yokkTüh ya bende nasıl kullanılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?