- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.181
Yoğunluk vardır belki ondan olabilirÇok ağır calısıyor. Başka bir siteye giriyorum mesela haber sitesi şak diye açılıyor
bana da uzak.koza evleri civarında da olabilirsin?Hangi vatan ya, sosyete pazarının oradaki gordiondan önceki benzinliğe, eski casa mağazasına taşınmadı mı?
Yok bacım sen çok yanlış yöndesin, uzak annem oralar bana
Ama yemek severimTuh. Şansımıza küselim
Züleyhayı öp benim icin , iyi geceler kuzu. Allah rahatlık versinSabah gelirim ben bebeklerim iyi geceler hepinize erken kalkcam
Ye yiyebildiğin kadar, bendensinAma yemek severimkesin sende seversin
Koza nere yahu, hiç bilmediğim yerlerden bahsediyorsun.bana da uzak.koza evleri civarında da olabilirsin?
Cidden mi ? Çok pis bir huyum var , menüde en pahalı yemekleri seçerimYe yiyebildiğin kadar, bendensin
rota iyice şaştıKoza nere yahu, hiç bilmediğim yerlerden bahsediyorsun.
Michelin yıldızlı restoran yok, a+ bir yere de gitmeyiz, tipim el vermezCidden mi ? Çok pis bir huyum var , menüde en pahalı yemekleri seçerim
Bacım sen semt söyle bana, anlaşacağızrota iyice şaştı
Sıkıntı yok , tipe bakmıyorlar zaten . Cüzdanını göster yeterMichelin yıldızlı restoran yok, a+ bir yere de gitmeyiz, tipim el vermez
Sıkıntı değil yani
Dip dibe oturuyorsunuz ama daha kim nerde oturuyor bilmiyorsunuzBacım sen semt söyle bana, anlaşacağız
O zaman komple almazlar, tip bir nebze kurtarırdıSıkıntı yok , tipe bakmıyorlar zaten . Cüzdanını göster yeter
okulun daha ilerisindeyimm sen gerisindemisin?Bacım sen semt söyle bana, anlaşacağız
Yok ya inat etti semt söylemiyor, sanki küçük belde.Dip dibe oturuyorsunuz ama daha kim nerde oturuyor bilmiyorsunuz
Offf nekadar sıkıcı birisin , daha karışlamadan bitti arkadaşlığımızO zaman komple almazlar, tip bir nebze kurtarırdı
Nereye göre ileri nereye göre geriokulun daha ilerisindeyimm sen gerisindemisin?
Para olmayınca sıkıcı olduk değil mi, işte siz diye başlarmışımOfff nekadar sıkıcı birisin , daha karışlamadan bitti arkadaşlığımız
eskişehire doğruNereye göre ileri nereye göre geri
Eskişehire doğru mu ileri?
Fatih Sultan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?