- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.161
Aha bak, hep sen geliyorsun ya chamala ya bana, hiç gel demiyorsun bacımkonuştuğuna bakma yıllardır komşu sayılırız ama bana bir kere gel sana yemek ısmarlayayım demedi
Olmaz öyle hatta kasaya gelince ben arkanda kapı gibi duracağımAlışveriş sıkıntı, orada kenarda beklerim öyle çok beğendiğin bir şey olursa bir iki parça makul bir ürün, onu alırım ancak.
O kadar da değil yahu nasıl alışveriş yapayım
Zaten anladım ben , seninle alışverişe gelmem diyincekonuştuğuna bakma yıllardır komşu sayılırız ama bana bir kere gel sana yemek ısmarlayayım demedi
artık akıllandım önce ben yiyeceğim sonraki haftaya da size ısmarlarım .ama önceee ben .yoksa kandırılmışlık ve kullanılmışlık sendromum devreye giriyorAha bak, hep sen geliyorsun ya chamala ya bana, hiç gel demiyorsun bacım
İşte arkadaşlarım da aynı sen gibi
Alışveriş sevmediğimden, çocuk gibi girişte beklerim geneldeOlmaz öyle hatta kasaya gelince ben arkanda kapı gibi duracağım
Sen daha bana semt söylemedin sürekli komşu komşu, ha nereye komşu, belki her gün evimin önünden geçiyorsun bir el sallardım yahuartık akıllandım önce ben yiyeceğim sonraki haftaya da size ısmarlarım .ama önceee ben .yoksa kandırılmışlık ve kullanılmışlık sendromum devreye giriyor
Seninle alışverişe gitmeyi sevmedimAlışveriş sevmediğimden, çocuk gibi girişte beklerim genelde
yemem bu numarayı antrenmanlıyım.benim koca da aynı taktiği uygular avm sevmem mağaza sevmem.e kasda hep benim karttan ödenir mecbur.ama kendi ihtiyacı olsun koşaa koşaaa mağazalarda medya marketlerdeAlışveriş sevmediğimden, çocuk gibi girişte beklerim genelde
senin evi de tam anlamadım ben bir okula yakın oluyorsun bir çağdaşa .konum att konummm uğraştırma beniiiSen daha bana semt söylemedin sürekli komşu komşu, ha nereye komşu, belki her gün evimin önünden geçiyorsun bir el sallardım yahu
Dünya çağdaş var, hangi çağdaşsenin evi de tam anlamadım ben bir okula yakın oluyorsun bir çağdaşa .konum att konummm uğraştırma beniii
Benle çıkılmaz zaten yanımdakine de aldırmam ‘şu bez parçası mı bu para yok artık’ diye.Seninle alışverişe gitmeyi sevmedim
vatanın yanındaki çağdaşşşDünya çağdaş var, hangi çağdaş
Dett sen söylemeden ben söylemem.
Bende kozmetik sevmemBenle çıkılmaz zaten yanımdakine de aldırmam ‘şu bez parçası mı bu para yok artık’ diye.
Kozmetikte sınırım yok, onlara gidebiliriz ama alamam çok pahalı herkes kendine
ben de kozmetikte cimriyimdir ama kıyafet ayakkabı çantaya dayanamam beğendiysem alırım.alışverişe biz nasıl çıkacacağızzz?Benle çıkılmaz zaten yanımdakine de aldırmam ‘şu bez parçası mı bu para yok artık’ diye.
Kozmetikte sınırım yok, onlara gidebiliriz ama alamam çok pahalı herkes kendine
Ne gibi ?Kızlar sitede problem mi varr?
Hangi vatan ya, sosyete pazarının oradaki gordiondan önceki benzinliğe, eski casa mağazasına taşınmadı mı?vatanın yanındaki çağdaşşş
Çok ağır calısıyor. Başka bir siteye giriyorum mesela haber sitesi şak diye açılıyorKızlar sitede problem mi varr?
Bende sıkıntı yok.Çok ağır calısıyor. Başka bir siteye giriyorum mesela haber sitesi şak diye açılıyor
Tuh. Şansımıza küselimBende kozmetik sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?