Geçinemeyenler kulübü

İyiymiş, bundan sonra kendime almaya cesaret edemediğimi başkasına alacağım bende , ya karşılığı gelmezse

kendi hesabımı ödeyenlerdenim kaçırma beni film

Ona çok bozulurum, herkes kendi öderse.
Ne yani öküz mü yedim, 1 tabak yemeğimi mi ayıracan kendinden...
yok sen adam olmazsın umudum kalmadıııı.ödeme yahuuu ödeme damlaya damlaya göl olur.bir kahve ısmarla geç.ben de öderdim ama son yıllarda akıllandım paraları yoksa 1 tl ye su alıp içsinler hiç aldırmam

Yok canım bayağı öyle yani bu durum.
1sadekahve de kabul eder sanıyorum
Tüm arkadaşlarım, kocam, ailem bilir zaten hep sen yapmak istiyorsun bir dur diye, öyleyim ama engel olamıyorum.
Hep bize gelinsin, ben alayım, ben ödeyeyim, ben mutlu edeyim vs.

Çocuklukta travmam var kesin

Bende de vardi o ama baktim millet alisiyor şak diye kasaya giden hep ben oluyorum. Alman candir canim diyorum

takdir edilme sevilme eksikliği.yatılı okula seni vermeyelerdi bunlar olmazdı .bende de aynı hastalık vardı tedavi oldum.100 kere ver bir kere olmaz de senden kötüsü olmuyorrr

Geri kalan her seyde okeyim ama üniversite surecinde beni 3 ayda yiprattilar o sebeple hesap odeme de ben pas
Yoksa en cok bana gelinsin,ben hizmetleneyim cok cesit olsun bilmem ne olaylarim ayni

Bende de vardi o ama baktim millet alisiyor şak diye kasaya giden hep ben oluyorum. Alman candir canim diyorum
Benim en yakın dostum da ben gibi, biz iki salak herkesi çekeriz böyle, sonra birbirimize kızarız ‘sen niye atladın bak kimse ödemiyor anca kavga edip duruyoruz’ diye
Millet de alıştı artık arsız arsız ‘e zaten ödetmiyorsunuz hiç yeltenmiyorum ben’ diyorlar

takdir edilme sevilme eksikliği.yatılı okula seni vermeyelerdi bunlar olmazdı .bende de aynı hastalık vardı tedavi oldum.100 kere ver bir kere olmaz de senden kötüsü olmuyorrr
Orada da alırdım be, kendime yemek söyleyeceğim e koğuşa da alırdım yazık canları mı çeksin, aylık paramı 1 haftada tüketirdim zaten

Ya nolur tanışalım, buluşalım yemek falan yiyelim beraber hatta alışverişe çıkalım

Ailemi cok severim ama annem sarilmayi pek sevmezdi buna bozulurdum. Birde yaptığım seylere illa bir sey derdi ya da yaparken karışirdi olabilir aslında

Ya nolur tanışalım, buluşalım yemek falan yiyelim beraber hatta alışverişe çıkalım
Alışveriş sıkıntı, orada kenarda beklerim öyle çok beğendiğin bir şey olursa bir iki parça makul bir ürün, onu alırım ancak.
O kadar da değil yahu nasıl alışveriş yapayım

ben bulamadim valla bir iki ha sen ha ben yaptığım 3. De ode canm bekliyorum diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…