Geçinemeyenler kulübü

çocuklara iyi yapmışsın da babaya niye aldınız yahuu o sana alsın hıhhhh

Yılbaşı diye birşey mi var
eğlencemiz çam ağacımız olmasa da var işte.ben sadece kızıma hediyeler aldım.yemek yapacağım kuruyemiş bir de küçük pasta alacağım hepsi bu.belki kutu oyunu oynarız.ha bir de piyango çıkarsa değme keyfimeee

her hafta sal babanın üstüne çocukları herşeylerini o alsın.alsın ki başkalarına yediremesin.
Güya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedim

Güya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedim
süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmm

süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmm
Aslında çok değişti. En azından artık sorumluluk almayı öğrendi . Gerçi yine sorumluluğun büyük kısmı bende ama bunada şükür . Eskiden ayrıldığımızda çocukları bir kaç sene hiç görmemişti . Neymiş onlarsız yasamayı öğrenmeliymiş... Ayrıca artık sorumluluk almazsan nafaka ödersin diye tehdit ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…