- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.041
Bence deEn güzelini yapmışsın
selam şu an ders zamanı .akşama katılırım aranıza anca.Günaydın demicem, taslanmaktan korkuyorum . Selam diyeyim ozaman
İyi dersler . Benimde dışarda işlerim var . Aksama görüşürüzselam şu an ders zamanı .akşama katılırım aranıza anca.
Yine 23 TL lik hesap iyi hesapli tutmuş geldi banaBugünkü harcama
bi market 23 tl (4 tane kabak, büyük süt, 6 tane küçük süt, küçük yoğurt, 1 ekmek)
Diğer market 24.95 (bim yumurta)
Yine 23 TL lik hesap iyi hesapli tutmuş geldi bana
Ben migrosa gidince dünyanın tüm kazıkların yeyip dönüyorum
Ilk market şok:)
Migros a sadece oğluma merakli minik almaya gireriz heralde :)
Merakli minik nedir ?
Bende hakim olayım konuya
Bilim cocukta cok guzel,cocuklarim cok severdi kucukken,paylasamazlardi:))Tubitak in çıkardığı bir dergi oğlum 3 olacak da ona alıyoruz aylık
Bilim cocukta cok guzel,cocuklarim cok severdi kucukken,paylasamazlardi:))
aa neden banlandılar?buraya yazdıklarından olamaz o zaman hepimiz banlanırdık.bdv de bir şeyler yazmışlar galiba
küçükken hep alırdık biz de. çok faydasını gördükTubitak in çıkardığı bir dergi oğlum 3 olacak da ona alıyoruz aylık
yarın market günümüz bir 500 harcarız yılbaşı harcaması öbür haftaya bizde christmas yok malummmmBugünkü harcama 800 küsür lira. Christmas pahalıya patladı yine
Keşke markete gitseydi üzülmezdim . Kızım anne hadi sıkıldım biraz hava alalım dedi . Neyse gittik şehir merkezine sonra anne sen bize christmas hediyesi almadın daha diyince mecbur mağazaya girdik. Bende ne güzel unutmuşlar diye sevinmiştim oysaki ... Uyanık bücür hem kendisine hem kardeşlerine hatta babasının hediyesini bile bana aldırttıyarın market günümüz bir 500 harcarız yılbaşı harcaması öbür haftaya bizde christmas yok malummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?