- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.021
O zaman az ötede özel hastane var oraya gideyim pandemi hastanesi degilikkk biz deyip duruyorlardi zatenHormonlarına baktırırdın daha iyi bir şekilde
anladım.sesimiz olsa şarkıcı olurduk .geceleri çalışır sabaha karşı eve döner uyurdukkk.ama kargadan hallice sesimmYok yahu benim pandemi değil, normal düzenim zaten geç yatmak, çocuklardan önce yine 6 yı bulurdu ama 4 te gidiyorum yatağa, 2 saat dönüyorum, sövüp kalkıyorum 6 da.
Zaten sıkıntı var uykumda çoğu hafif uykuda geçiyor ya da rem uykusunda, derin uyku yok.
Beynim akıyor bence artık, ondan bu ağrılar.
Bacağımın uyuşması da hala geçmedi 10 gün oldu.
Aşk mı kaldı adam evlilik yıl dönümlerini hatırlamıyorAh aşk nelere kadirsin
Ben bu durumuma göre meslek seçtim ama çalışmıyorumanladım.sesimiz olsa şarkıcı olurduk .geceleri çalışır sabaha karşı eve döner uyurdukkk.ama kargadan hallice sesimm
Kaç yıl oldu?Aşk mı kaldı adam evlilik yıl dönümlerini hatırlamıyor
ben deBen bu durumuma göre meslek seçtim ama çalışmıyorum
ben ilahiyi bile hayko cepkin den dinlerim .erol evgin candan erçetin koray avcı severim.Bende yeni bir şarkı keşfettim bütün gün onu dinledim adamın sesi huzur veriyor resmen
Ben alıştım artık normal sıradan evliliğeKaç yıl oldu?
bende 2019 da mı evlendik 2018 de mi hatırlamıyorum bazen
Düşün daha yeniyiz bide
2019 da evlenmisiz
Ustelik 2018 de tanismiyorduk bile diyebilirim düğün ayıma bakacak olursak
Nasıl karistirabiliyorsam artık.
Bende severimben ilahiyi bile hayko cepkin den dinlerim .erol evgin candan erçetin koray avcı severim.
Oh masallah 10 yılBen alıştım artık normal sıradan evliliğe2011 de evlendik biz sonuna doğru
Dizi izliyorumHerkes uyudu galiba
Ben yurtdisina tasinali 3 sene oldu, is buldum düsünmeden bavulumu toplayip geldim Almanyaya, bahsettiginiz fiyatlara inanamiyorum millet nasil yasiyor ordaOhh ohh maşallah.
Eskiden bu fiyatlarda havaalanında olurdu, çüş oha bir menüye 35 lira veremem der, almazdım, hayaldi gerçek oldu
En güzelini yapmışsınBen yurtdisina tasinali 3 sene oldu, is buldum düsünmeden bavulumu toplayip geldim Almanyaya, bahsettiginiz fiyatlara inanamiyorum millet nasil yasiyor orda
havaalaninda kac lira oldu menü acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?